Nevíte co se mohlo stát???

Více
16 roků 10 měsíců zpět #16 od jirkaR

No jo no, a zase nemám co chválit, tak jsem si sehnal ten přípravek na utěsnění průsaků....funguje to skvěle, ale asi tak 14 dní, už to teče zase.....do p*** už s tim :evil:

co ti teče ten chladič si říkal že tam dáš novej

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 10 měsíců zpět #17 od Charles
No znáš to, nejsou llidi, čas a je moc zima :( takže asi tak no.....ono to neteklo, ale zase začlo no

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
16 roků 10 měsíců zpět #18 od Kacaba
Zdarec všichni.Tak píšu jak jsem dopadl.Byl to rozvoďák..Praskl zmetek..A ventily se trochu potkaly.. :( A tak když už bylo u mechanika,tak motor dostal takovou generálku,aby nemile nepřekvapil..Hold si autí řeklo o dáreček..Celý svátky jsem byl bez auta.Ale teď už je zase doma.Tak všem dík za rady a doufám že se to nikomu nestane :D

Více
16 roků 10 měsíců zpět #19 od Dava
Odpověděl Dava pro téma Re: Nevíte co se mohlo stát???

Zdarec všichni.Tak píšu jak jsem dopadl.Byl to rozvoďák..Praskl zmetek..A ventily se trochu potkaly.. :( A tak když už bylo u mechanika,tak motor dostal takovou generálku,aby nemile nepřekvapil..Hold si autí řeklo o dáreček..Celý svátky jsem byl bez auta.Ale teď už je zase doma.Tak všem dík za rady a doufám že se to nikomu nestane :D

Proto neni spatne cas od casu si udelat nove rozvody.. 8O

Fiat Uno 1,4 Turbo - Dojezdilo
Fiat Tipo 1,6ie DGT 66kW 1989, 140000km

Více
16 roků 10 měsíců zpět #20 od Augustin
Mno cas od casu, spise po 60tis km :wink:

Vygenerováno za 0.309 sekund