LIQUI MOLY čistič škrtících klapek
16 roků 10 měsíců zpět #46
od Dresik
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)
Odpověděl Dresik pro téma Re: LIQUI MOLY čistič škrtících klapek
Larin: prosímtě, nevíš od kolika mají v tom AutoBados? Dík
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
16 roků 10 měsíců zpět #47
od Larin
1.4 i.e, r.v. 1995 3 dvéř už není
Odpověděl Larin pro téma Re: LIQUI MOLY čistič škrtících klapek
tipnul bych to, že od osmi, ja tam byl v Brně taky nějak tak rano, jinak zkus to vzit nějakym tim čističem na karbec, když tu kluci pišou, že to stoji mín.
Ale zase těch par kaček navic a je to přimo na to, nebo je taky možnost to vzit nejakym lihem každopadně tohle hodně dobře reaguje s tim bordelem
Ale zase těch par kaček navic a je to přimo na to, nebo je taky možnost to vzit nejakym lihem každopadně tohle hodně dobře reaguje s tim bordelem
1.4 i.e, r.v. 1995 3 dvéř už není
16 roků 10 měsíců zpět #48
od Dresik
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
Odpověděl Dresik pro téma Re: LIQUI MOLY čistič škrtících klapek
tak sem to koupil. stál u nás sice 277, ale prodejce se dušoval, že to fakt pomáhá. tak sem zvědavý
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
16 roků 10 měsíců zpět #49
od martas74
Fiat a já nerozlučná dvojice.
Odpověděl martas74 pro téma Čištění vstřiků
Ahoj mužu souhlasit že čištění vstřiků je super občas koupim čistič do paliva třeba od STP maj to v Makru a Tesco opravdu to pomáhá .mam 1.4ie jednobod. tyto spreje které píšete vyčistí jen klapku a sací potrubí poněvatž vstřik se umyje jen venku ne jehla uvnitř !! Platí to jak u jednobodu tak u 4 bobového vstřikování .Efekt tohoto čištění je jen minimální jen se vyčistí ta klapka .Lepší je koupit čistič do Benzínu třeba před delší jízdou já to řeším před dovolenou a tento čistič projde celou palivovou soustavou až do spalovacího prostoru to znamená že může vyčistit i nánosy karbonu na ventilech.Dobrá chemije je od firmy WYNS a STP nebo Protek TEC2000 Fuel Injector Cleaner .Ve Slaném je super diagnostik pan Hokovský a ten provádí čištění vstřiku a dokáže opravdu zázraky když ten vstřik není zadřenej !!Nechci dělat reklamu já používam Wyns a jsem spokojem dříva jsem měl možnost na servisu čistit mašinou od Wynse lidem pal.systém a byl jsem skeptickej že to pomáhá ale když přijel jeden zákaznik po týdnu že to je super a že to chce udělat ještě na druhém autě tak jsem ..čuměl .a nebyl jedinej kdo řekl že je to dobrý Hlavně to chce vyměnit paliv.filtr jinak mužete čistit jak chcete a auto pojede porád naprd Martin Vlček
Fiat a já nerozlučná dvojice.
Vygenerováno za 0.294 sekund