LIQUI MOLY čistič škrtících klapek

Více
16 roků 10 měsíců zpět #46 od Dresik
Larin: prosímtě, nevíš od kolika mají v tom AutoBados? Dík :)

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 10 měsíců zpět #47 od Larin
tipnul bych to, že od osmi, ja tam byl v Brně taky nějak tak rano, jinak zkus to vzit nějakym tim čističem na karbec, když tu kluci pišou, že to stoji mín.
Ale zase těch par kaček navic a je to přimo na to, nebo je taky možnost to vzit nejakym lihem :wink: každopadně tohle hodně dobře reaguje s tim bordelem :)

1.4 i.e, r.v. 1995 3 dvéř už není

Více
16 roků 10 měsíců zpět #48 od Dresik
tak sem to koupil. stál u nás sice 277, ale prodejce se dušoval, že to fakt pomáhá. tak sem zvědavý :D

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Více
16 roků 10 měsíců zpět #49 od martas74
Odpověděl martas74 pro téma Čištění vstřiků
Ahoj mužu souhlasit že čištění vstřiků je super občas koupim čistič do paliva třeba od STP maj to v Makru a Tesco opravdu to pomáhá .mam 1.4ie jednobod. tyto spreje které píšete vyčistí jen klapku a sací potrubí poněvatž vstřik se umyje jen venku ne jehla uvnitř !! Platí to jak u jednobodu tak u 4 bobového vstřikování .Efekt tohoto čištění je jen minimální jen se vyčistí ta klapka .Lepší je koupit čistič do Benzínu třeba před delší jízdou já to řeším před dovolenou a tento čistič projde celou palivovou soustavou až do spalovacího prostoru to znamená že může vyčistit i nánosy karbonu na ventilech.Dobrá chemije je od firmy WYNS a STP nebo Protek TEC2000 Fuel Injector Cleaner .Ve Slaném je super diagnostik pan Hokovský a ten provádí čištění vstřiku a dokáže opravdu zázraky když ten vstřik není zadřenej !!Nechci dělat reklamu já používam Wyns a jsem spokojem dříva jsem měl možnost na servisu čistit mašinou od Wynse lidem pal.systém a byl jsem skeptickej že to pomáhá ale když přijel jeden zákaznik po týdnu že to je super a že to chce udělat ještě na druhém autě tak jsem ..čuměl .a nebyl jedinej kdo řekl že je to dobrý Hlavně to chce vyměnit paliv.filtr jinak mužete čistit jak chcete a auto pojede porád naprd Martin Vlček

Fiat a já nerozlučná dvojice.

Vygenerováno za 0.294 sekund