Začal rachtat motor, pmooooc!

Více
16 roků 10 měsíců zpět #31 od hovi
no moment , pořádně naplej rozvoďák :?: tak že se nedá skoro promáčknout :?: pokud to tak je , tak to bude napínací kladka , to byl i muj případ, než sem přišel na to , co to rachtá , taky bylo trošu i volný v ložisku a přidřený trošičku a dělalo mi to taky , nepravidelně , a jen někdy a pak to třeba přestalo a zase začalo a pak sem tu kladku trošku povolil , aby nebyl ten rozvoďák tak našponovanej a je to v poho a tedy vyměnil sem i kladku , páč měla vůli v ložisku . Skus kdyžtak , jestli ten rozvoďák palcem promáčkneš tak cca o 1cm ( to už musíš ale trošu víc tlačit ) , pokud se neprohne , dělá to napínací kladka

tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 10 měsíců zpět #32 od moucha
tak jsem to byla ještě jednou odzkoušet a rachtání je pryč. Rozvoďák je naplej, když ho ale větší silou zmáčknu tak se prohne, a kolem toho 1 cm by to mohlo být. Ještě mě s kámošem napadlo, že se mohl urvat v motoru někde kus karbonu a ucpat olejovej filtr. Tím by poklesl olej v motoru a mohl by ten zvuk být způsobenej nedostatkem oleje. Sice se z motoru nečoudilo, ale zase nebyl natolik zahřátej aby se kouř ukázal. No a dolitím (cca 2dc) se to zpravilo (nebo se to prošťouchlo). Ještě zkusím vyměnit olej v motoru a filtr.

Více
16 roků 10 měsíců zpět #33 od jirkaR
a nemáš tam málo oleje? cože je to za obsah?

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

Více
16 roků 10 měsíců zpět #34 od moucha
Před dolitím bylo oleje tak 1-2mm nad minimeme teď je to mezi riskama. Obsah 1.6, ie ´89 dvouvačka

Více
16 roků 10 měsíců zpět #35 od jirkaR

Před dolitím bylo oleje tak 1-2mm nad minimeme teď je to mezi riskama. Obsah 1.6, ie ´89 dvouvačka

a svítí ti kontrolka oleje při žhavení?

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

Více
16 roků 10 měsíců zpět #36 od moucha
Při otočení klíčku do první poluhy se rozsvítí všechny červené kontrolky, po nastartování zhasnou

Více
16 roků 10 měsíců zpět #37 od TooM-As

a svítí ti kontrolka oleje při žhavení?

:D :D teď jsi mě rozesmál :D :D oni benzíňáky žhavý ?

Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw

Vygenerováno za 1.598 sekund