kam ich zapojit?

Více
16 roků 10 měsíců zpět #1 od paatres11
kam ich zapojit? vytvořil uživatel paatres11
mam nezapojene hadicky a neviem kam s nimi a naco su.jedna mi ide s podtlakovej hadice s posilovaca na brzdy a neviem kam sdruhym koncom.druha ide s nejakej blbosti za nadobou na olej do serva taka tenucka tusim je priesvitna a tez kam skoncom?diky

Patres11
1.6dohc r.v.89 digital palubka

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 10 měsíců zpět #2 od hovi
Odpověděl hovi pro téma Re: kam ich zapojit?
tak ta od posilovače přijde na sací potrubí (když stojíš před jkapotou tak na pravou stranu , a ta malá hadička z tý (blbosti) :lol: Digiplexu přijde na takovou jakoby rozdvojku která je v místech někde jak jak je nádobka na servoolej , tak pod ní

tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...

Více
16 roků 10 měsíců zpět #3 od paatres11
Odpověděl paatres11 pro téma Re: kam ich zapojit?

tak ta od posilovače přijde na sací potrubí (když stojíš před jkapotou tak na pravou stranu , a ta malá hadička z tý (blbosti) :lol: Digiplexu přijde na takovou jakoby rozdvojku která je v místech někde jak jak je nádobka na servoolej , tak pod ní

no ja presne ju tam mam zapojenu na tom sacom ale neviem kam druhu stranu

Patres11

Více
16 roků 10 měsíců zpět #4 od hovi
no do posilovače :D a nebo to pokud bys to mohl vyfotit a dát to sem , aby jsem věděli , jestli se bavíme o té samé hadici

tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...

Více
16 roků 10 měsíců zpět #5 od paatres11
ako sem dat foto?

Patres11

Více
16 roků 10 měsíců zpět #6 od Dresik
Odpověděl Dresik pro téma Re: kam ich zapojit?
www.ukazto.com a nebo to soupni sem do galerie a dej odkaz

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Více
16 roků 10 měsíců zpět #7 od paatres11

Patres11

Více
16 roků 10 měsíců zpět #8 od hovi

www.ukazto.com/?id=1806704&klic=J5IuDYce&overall=1

no tak tu jak máš na tom podtlaku , to se mi zdá jako nějaká kravina a to druhý , mi přijde jako taktovaví ventil , ale je to nějaké divné , páč to nemá konektor , tak to jako opravdu netuším , jako co to je :?:

Více
16 roků 10 měsíců zpět #9 od paatres11

www.ukazto.com/?id=1806704&klic=J5IuDYce&overall=1

no tak tu jak máš na tom podtlaku , to se mi zdá jako nějaká kravina a to druhý , mi přijde jako taktovaví ventil , ale je to nějaké divné , páč to nemá konektor , tak to jako opravdu netuším , jako co to je :?:

ono to ma konektor a je aj zapojeny len hadicky neviem ake tam maju ist

Patres11

Více
16 roků 10 měsíců zpět #10 od Augustin
Odpověděl Augustin pro téma Re: kam ich zapojit?
zadny taktovaci ventil, ale system zpetneho vyuziti spalin. Ono se totiz prisava teple spaliny do spalovani pri studenem motoru. Pri dosazeni 50°C se prepne membranove cidlo a uzavre privod. Tim se melo setrit palivo a take zivotni prostredi, otazkou je jak to funguje po tech letech.

Paatres11: se ti na to podivam, jak pujdu k autu. Obe je mam zapojene. Myslim si, ze ta prava strana toho cidla (tmave modry popis) ma byt pripojena na tu cervenou sipku (v druhem obrazku). Overim to vsak a dam Ti vedet, jak to mam ja.

Více
16 roků 10 měsíců zpět #11 od paatres11
ok budem rad napis mi co tam mas zapojene ty

Patres11

Více
16 roků 10 měsíců zpět #12 od Augustin
Takze jsem se dneska na to dival a vypada to nasledovne.
Zeleny popis (vstup zleva) - patri to napojit na vstrikovaci jednotku, konkretne na jeden vstup, ktery je presne pod potenciometrem skrtici klapky (podivej se zboku a je to presne pod nim - umisten ve stredu toho kruhu na potaku).
Modry popis (vstup zprava) - toto patri napojit na podtlakovou stranu a to na sacim potrubi - tam, kde konci napojeni na brzdovy posilovac, je to takove kolinko. Je to presne to, co mas na tom druhem obrazku s tou cervenou sipkou.

Nepodarilo se mi to nafotit, to bych musel shazovat cely hrnec a do toho se mi ted nechce.
Snad to pochopis.

Více
16 roků 10 měsíců zpět #13 od paatres11
diky moc Augustin.no zajtra to hned pozapojam.a nevies na co by to mohlo mat vplyv?(spotreba ,vykon)

Patres11

Více
16 roků 10 měsíců zpět #14 od Augustin

diky moc Augustin.no zajtra to hned pozapojam.a nevies na co by to mohlo mat vplyv?(spotreba ,vykon)

No podle mne to ma vliv na ucinnost posilovace brzd, vykon a mozna i castecne na spotrebu (rozpojeny podtlak - brzdy, cidlo tlaku).

Více
16 roků 10 měsíců zpět #15 od tom9k
Odpověděl tom9k pro téma Re: kam ich zapojit?

No podle mne to ma vliv na ucinnost posilovace brzd, vykon a mozna i castecne na spotrebu (rozpojeny podtlak - brzdy, cidlo tlaku).

presne tak,ma to vliv na ty brzdy,taky jsem to resil, ale nic jsem nevyresil:-),jen jsem se dozvedel ze musi byt vzdy jeden konec ucpanej aby to neutikalo a brzdilo to.. jinak se bez toho jezdit dá. :wink:

-Fiat Tipo 2,0 16V (po smrti)
-BMW 316i Coupe CHIP
-BMW 325iA Supersport 250PS
-nejmilejší Tipo 1.6DOHC je už pryč:-(bohudík je ale v dobrých rukou administrátora Charlese

-Báwo je hustý auto,ale Tipo v srdci zustane navždy:-)

Vygenerováno za 0.481 sekund