Topení
NOve informace. Vymenik procisten. Kdyz nastartuju tak mi zacne stoupat hladina v expanzce a pak pres vicko zacne utikat voda. Kdyz vicko vymenim za jine. Tak to vodu nepusti.
Po vypnuti motoru to necham chvili ustat a otevru vicko expanzky a voda je natlakovana a chce ven. Kdyz otevru odvzdusnovaci sroubek na hadici k topeni tak zjistim, ze tam neni voda. Ale zacne natekat a v expanzni nadrzce klesa hladina.
Kde bude zrada, pls poradte.
Na volnobech netopi. PO zvyseni otacek zacina topit. Cim vyssi otacky tim vic tepla.
Jo jeste abych nezapomel. Ventil u vymeniku pruchozi.
Když ten odvzdušňovací šroubek otevřeš,tak bys měl počkat až ti z něj začne vytíkat voda / tím pádem ti bude klesat voda v expanzce - musíš dolívat / ,prostě musíš to odvzdušnit.Tohle by ti mělo pomoct - aspoň to zkus,mně to pomohlo.
Fiat Tipo 1.4 IE r.v.88 - koupil jsem ho teprve 30.8.2005,tak se
prosím nedivte některým otázkám.Učený z nebe nespadl.Za chvíli ho budu mít rok.
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Jeste zkusim vymenit vodni cerpalo a profouknout cely blok motoru jestli tam neni bordel.
Kdyz ani toto nepomuze tak bude asi praskla hlava. (Bylo receno)
Alfa Romeo 156 1.9JTD
Alfa Romeo 155 1.8TS (bohužel motor KO)
ex.Tipo 1.7D
na zkousku jsem kus hadice ktera jde z motoru do topeni vymenil za pruhlednou a pozoroval.
Auto jsem zas kompletne odvzdusnil. Po nastartovani voda vubec nekolovala. Nulovy prutok. Pridal jsem plyn a najednou voda zacla prodit. Po ubrani plynu se zas zastavila.
Nevite nekdo. Me Klidek rikal, ze to je praskla hlava, ale me se tomu nechce uverit, nechci na to ani pomyslet.
Alfa Romeo 156 1.9JTD
ex.Tipo 1.7D
Da se s tim jezdit nebo neda? Vodu to nezere bylo to spatnym vickem expanzky.
Kdyz s tim budu jezdit jak dlouho to vydrzi?
Alfa Romeo 156 1.9JTD
ex.Tipo 1.7D
Alfa Romeo 156 1.9JTD
ex.Tipo 1.7D