Výměna těsnění hlavy nebo kompler motoru
16 roků 7 měsíců zpět #16
od Augustin
Na druhou stranu je to standartem v servise takto udelat, protoze jinak by si nelajzli Ti dat na to zaruku.
Odpověděl Augustin pro téma Re: Výměna těsnění hlavy nebo kompler motoru
Tak si mel stesti, ze to nebylo treba, ono se to vsak muze projevit za nekolik xx km.ja sem hlavu nenechaval srovnavat a auto jezdi skvele
Na druhou stranu je to standartem v servise takto udelat, protoze jinak by si nelajzli Ti dat na to zaruku.
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
16 roků 7 měsíců zpět #17
od vachi
světla, digi palubka (prodej) - www.fiattipo.net/modules.php?name=Forums...ic&p=84080#84080
a také tipo - www.fiattipo.net/modules.php?name=Forums...ic&p=83432#83432
FIAT TIPO 1.6 i-e. 1988
Odpověděl vachi pro téma Re: Výměna těsnění hlavy nebo kompler motoru
tak! vyměněné těsnění + srovnaná hlava + ještě menší úprava + výměna oleje = celkem 2tisíce ... takže paráda
pořád lepší nech těch 10 co mě říkali ve fiatu
pořád lepší nech těch 10 co mě říkali ve fiatu
světla, digi palubka (prodej) - www.fiattipo.net/modules.php?name=Forums...ic&p=84080#84080
a také tipo - www.fiattipo.net/modules.php?name=Forums...ic&p=83432#83432
FIAT TIPO 1.6 i-e. 1988
16 roků 7 měsíců zpět #18
od hovi
tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...
Odpověděl hovi pro téma Re: Výměna těsnění hlavy nebo kompler motoru
jo to je docela dobrá cena , tak vidíš jak si ušetřil
tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...
15 roků 8 měsíců zpět #19
od Invisible
//// Fiat Tipo ''Brousek'' 1.7 Diesel Bílá barva. Ve fázi oprav a zprovoznění
www.fiattipo.net/modules.php?name=gallery2&g2_itemId=19034
Odpověděl Invisible pro téma Re: Výměna těsnění hlavy nebo kompler motoru
Zdravím všechny milovníky Tipa nebo týpka jak mu říkám já. Mám tu problém a to s těsněním. Je mi 18 a v motorech se moc nevyznam ale problém byl a je následující : Tipo jsem dostal se závadou a to je špatné těsnění hlavy motoru a nepřetěsněná vodní pumpa. Do doby než jsem nechal vyměnit pumpu jezdilo, ale unikala chladici kapalina a po velmi krátké trase se přehřál motor. Pumpa byla vyměněna a teď zbývá nejhorší část - těsnění hlavy. V tomto stavu auto jede, ale z výfuku jde obrovské množství bílého kouře a motor se dále přehřívá. Můj problém tedy je: Jeden mechanik mi nabízí těsnění + výměna = 3000kč. Jsem z Prahy a jestli někdo zná levnější způsob, budu rád když ho sdělí. Pracuji na brigádě při střední škola a moc nevydělávám a platím školné. Kdyby měl někdo nějaký tip tak ho jen vítám Mám Fiat Tipo r.v. 1991 nafta 1.7 až na to těsnění je v nádherném stavu. Pište na mail případně na icq Děkuju za rady a tipy
//// Fiat Tipo ''Brousek'' 1.7 Diesel Bílá barva. Ve fázi oprav a zprovoznění
www.fiattipo.net/modules.php?name=gallery2&g2_itemId=19034
Vygenerováno za 0.301 sekund