motor zhasina

Více
16 roků 7 měsíců zpět #1 od rudino
motor zhasina vytvořil uživatel rudino
ked sa motor zohreje a dam ho do neutralu tak zhasne.ale ked ho nastarujem a pridam mu na nejakych 4000ot tak zase drzi.mokial zase nejazdim a nedam ho do neutralu.co stym moze byt

Rudi
1.6dohc

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 7 měsíců zpět #2 od hovi
Odpověděl hovi pro téma Re: motor zhasina
a když dáš nutral a podržíš při tom plyn , tak taky chcipne? já bych řekl, že bude možná snímač otáček špatnej , jak mile klesnou otáčky pod určitou hranici , tak to snímač nahlásí ŘJ jinak a tim to chcipne a souvisi to i s tou teplotou , ve snimači je odpor , kerý když je špatný a motor se ohřeje , tak pak dělá takové věci

tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...

Více
16 roků 7 měsíců zpět #3 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: motor zhasina
No to je problém dvouvaček, mě se teda nestává že chcípne, ale otáčky klesnou na tak málo, že se rozsvítí dobíjení a mazání, ale motor si přidá a nechcípne, když to prohledáš, je tu o tom téma, že prostě tohle dělaj a nikdo nepřišel na to čím to je
stává se to i když jedeš trochu svižněji a rychle přeřadíš ?

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
16 roků 7 měsíců zpět #4 od rudino
Odpověděl rudino pro téma Re: motor zhasina
pri preradovani sa to nestava a svizna jazda je celkom ok sem tam to sekne ale inak ok.teplotu mam max 80

Rudi
1.6dohc

Více
16 roků 7 měsíců zpět #5 od Augustin
Odpověděl Augustin pro téma Re: motor zhasina
Muze to byt vice vlivu. Nejdrive ze vseho bych si vyblikal chybovy registr. Ten by Ti mohl neco rici (zda neni jedno z cidel spatne). Nerozsviti se Ti nahodou kontrolka vstriku kdyz to zhasne?
Muze byt problem i v krokomotorku volnobeznych otacek anebo jiz zminovaneho cidla otacek. Mas kontakty vsech cidel prostrikane a procistene?

2Charles: No mne osobne se parkrat v minulosti stalo, ze mi to nekdy chciplo i za jizdy (treba v zatacce-bez serva celkem sranda), ale po vymene palivoveho cerpadla (2800Kc) tomu odzvonilo.

Více
16 roků 7 měsíců zpět #6 od Jenda
Odpověděl Jenda pro téma Re: motor zhasina
Tak já měl podobnej problém a hned sem věděl kam šáhnout,ještě se tě zeptám,když brzdíš dlouho motorem,třeba při příjezdu ke křižovatce,pak vyřadíš na neutrál,taky chcípne?

1.6 DOHC r.v.89,naj.220 000Km,spotř.8.2L/100
Šlape jako hodinky,ale nemá STK,spinká v depozitu.
Opel AstraF 1.7TDs,momentálně plně využito.
Fiat 127, spotř.5.2L/100 ,spinká v garáži.

Více
16 roků 7 měsíců zpět #7 od Charles
Tak to mě nedělá při brždění motorem, ale když to více vytočim a řadim, tak někdy jo a někdy ne :? v zátáčce se mi to naštěstí ještě nestalo, ale co není může být 8) Je ale zajímavé, že se to obejvilo u mě až po výměně vstřikovačky, předtim se mi to nikdy nestalo, ale zase to žralo a nejelo, takže to překousnu, když mám teď spotřebu pod 8 litrů ;)

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V

Více
16 roků 6 měsíců zpět #8 od paatres11
Odpověděl paatres11 pro téma Re: motor zhasina

Tak já měl podobnej problém a hned sem věděl kam šáhnout,ještě se tě zeptám,když brzdíš dlouho motorem,třeba při příjezdu ke křižovatce,pak vyřadíš na neutrál,taky chcípne?

no vtedy to malokedy chcipne alebo staci aj ked dam medziplyn

Patres11
1.6dohc r.v.89 digital palubka

Více
15 roků 10 měsíců zpět #9 od ondra_surfer
Odpověděl ondra_surfer pro téma Re: motor zhasina
TIPO 1.4 1990 Ahoj, zapojim se do debaty... mam takovyhle problem, asi je to stejny jak tady popisujete: Vše normálně funguje ale dojíždim třeba na křižovatku a brzdim, jedno jestli motorem nebo na brzdy a když na závěr vyšlápnu spojku a už skoro zastavuju tak to chcípne. Nejčastěji když prudce dobržďuju z kopce... další kdy to mi to dělá je podřazování - z kopečka někdo mi vjede do pruhu přibrzdim následně chci podřadit a chcíp... Má otázka je jasná... Čim to je a jak to můžu spravit??? Dík

Více
15 roků 10 měsíců zpět #10 od Romik
Odpověděl Romik pro téma Re: motor zhasina
Jo tak do tehle te debaty se musim taky pridat protoze ten muj autacek to dela skoro pravidelne kdyz neproslapnu plyn kdyz viradim a brzdim na krizovatce tak mi zdechne jak je zahratej nekdy to udela i u studeniho motoru taky nevim cim to je ale uz jsem si na to zviknul. :o

Romik Tipo 1.6 DOHC

Nissan Primera P10 2.0 GT 110kw

Nissan Primera P11 2.0 GT 110kw

Více
15 roků 10 měsíců zpět #11 od oBzB
Odpověděl oBzB pro téma Re: motor zhasina
Zkuste prostříkat kontakty čidel kontaktolem, mě to taky občas dělá, a po aplikaci kontaktolu se to zlepší. Nejspíš to bude dělat blbej dotyk volnoběhu či tak něco

dříve Tempra 1.6ie.cat 55kW (159A3.048) r.v. 1992
nyní Marea Weekend 1.6 76kW r.v. 1998

Více
15 roků 10 měsíců zpět #12 od Romik
Odpověděl Romik pro téma Re: motor zhasina

Zkuste prostříkat kontakty čidel kontaktolem, mě to taky občas dělá, a po aplikaci kontaktolu se to zlepší. Nejspíš to bude dělat blbej dotyk volnoběhu či tak něco

No ja uz mam skoro celi auto tim prostrikany ale k cidlim jsem se jeste nedostal je velka zima a nechce se mi do toho az bude teplejs tak to skusim jinak diky za radu :D

Romik Tipo 1.6 DOHC

Nissan Primera P10 2.0 GT 110kw

Nissan Primera P11 2.0 GT 110kw

Více
15 roků 10 měsíců zpět #13 od Charles
tohle dělá špatná LAMBDA sonda. Už je na výměnu, nestíhá reagovat v nižších otáčkách dostatečně rychle, takže jak spadnou otáčky, lambda nedá informaci a motor zdechne. Potýkal jsem se se stejnym problémem, ale jak jsem vyměnil lambdu, tak už se mi to nestalo :)

Více
15 roků 10 měsíců zpět #14 od hondzik1
Odpověděl hondzik1 pro téma Re: motor zhasina
Zdar chlapci... Tak mám novej problém na autě....
Ve stručnosti: Nastartuju - vše v pohodě, motor běží, volnoběh dobrej a žádný cukání... Rozjedu se a po cca 300 m jízdy zmizí výkon a auto se chová jako by došel benzín... Sem tam i chcípne... Nastartuju znovu a vše se opakuje... Snad jen párkrát se mi stalo, že už nechtěl naskočit... Po ohřátí motoru je už vše O.K.
Čím to může být???

Jinak: Kostry čistý, čidlo teploty vody nové, čidlo tep. nas. vzduchu podle měření O.K., svíčky normal, víčko rozdělovače nové, kabely nové, pal. filtr O.K., čerpadlo běží normálně a tlačí jak má...
Tipo 1.4 ie, 51 kW

Díky...

Fiat Tipo 2.0 i.e 8V GRANTURISMO
cca. 350 000 km už je K.O., jen motor je stále O.K.
Nyní Tipo 1.4, 51KW, které mě mile překvapilo..
Bude transplantace a znovuoživení 2.0 ie

Více
15 roků 10 měsíců zpět #15 od Charles
No nevim, ale asi bych hledal zase zradu někde v elektrice :? Nevim proč, ale připadá mi, že nejvíc problémů špatných startů, volnoběhu a nebo tahu je u motoru 1.4 :P

Vygenerováno za 0.497 sekund