motor zhasina

Více
15 roků 10 měsíců zpět #16 od hondzik1
Odpověděl hondzik1 pro téma Re: motor zhasina

No nevim, ale asi bych hledal zase zradu někde v elektrice :? Nevim proč, ale připadá mi, že nejvíc problémů špatných startů, volnoběhu a nebo tahu je u motoru 1.4 :P

Taky už začínám mít ten pocit....
Už nevím, kde hledat.... Ale pokud auto nechám v garáži, tak se mi to nestane... Nebo když ho nechám jen tak běžet, než se ohřeje...

Fiat Tipo 2.0 i.e 8V GRANTURISMO
cca. 350 000 km už je K.O., jen motor je stále O.K.
Nyní Tipo 1.4, 51KW, které mě mile překvapilo..
Bude transplantace a znovuoživení 2.0 ie

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 10 měsíců zpět #17 od oBzB
Odpověděl oBzB pro téma Re: motor zhasina

No nevim, ale asi bych hledal zase zradu někde v elektrice :? Nevim proč, ale připadá mi, že nejvíc problémů špatných startů, volnoběhu a nebo tahu je u motoru 1.4 :P

To bude tím, že jich je nejvíc. Podle tyhle metody jsou nejspolehlivější asi 1.8ky :wink:

dříve Tempra 1.6ie.cat 55kW (159A3.048) r.v. 1992
nyní Marea Weekend 1.6 76kW r.v. 1998

Více
15 roků 10 měsíců zpět #18 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: motor zhasina
jestli jich je nejvíc nevim, nejde to říct jen tak od stolu. Ale co tak pozoruju tady na foru, tak dost často píšou majitelé 1.4 motorizace o těch problémech co jsem psal ;) já s motorem problémy nemám, jako po koupi jsem musel vychytat pár blech, protože předchozí majitel byl prase :? ale teď šlape jako víno, ale snažim se aby to šlo ještě líp ;) a na spotřebu nejezdim, protože to jsem si mohl koupit rovnou nějakou malou potvoru s obsahem 1000ccm, aby brala 4litry a nebo třeba uno 1.3D, který jede max 100km/h :lol:

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Vygenerováno za 0.273 sekund