Turbo a vstřikovače
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Zdravím Tipaři,mám takoví problém s turbem jestli by šlo turbo z 1,9td na 1,4ie jestli jo tak jaké upravi budu muset udělat? A šli by vstřikovače z diesel 1,9 na 1,7?Děkuji za rady.
Z 1,9 TD na 1,4 ie dať turbo? Tak to by si musel byť David Coperfield. A vstrekovače by pasovali ale neviem ako by šiel motor. Lebo ja keď som menil na mojej 1,9 TD tak som musel mať presne také ako tam majú ísť. Dokonca aj z 1,9 hladkého dízla majú iné parametre.
Tempra 1,9 TD 66 kw SX r.v 1990 155000 km.
: : :Zdravím Tipaři,mám takoví problém s turbem jestli by šlo turbo z 1,9td na 1,4ie jestli jo tak jaké upravi budu muset udělat? A šli by vstřikovače z diesel 1,9 na 1,7?Děkuji za rady.
Z 1,9 TD na 1,4 ie dať turbo? Tak to by si musel byť David Coperfield.
-> Tipo TDs /1.4b/ = nějaký dili na prodej
-> Tipo 2.0 8V /no pressure/ - výměna za G III.
tipo 1.6 ie decent tuning - 14"alu , sportovní filtr,prahy,leddiodove neony,blinkry fabia,mračítka, M3 zrcátka ...
- vilímek petr
Fiat Tipo 1.4ie ,1989 ,190000 km. STK 5/2012
Tempra 1,9 TD 66 kw SX r.v 1990 155000 km.
- vilímek petr
No nic není nemožnéVeď ale čítajte lepšie. On by chcel z 1,9 dízla napchať turbo do 1,4 ie benziňáka.
- vilímek petr
Podle toho co tady čtu je že chce dát turbo t 1.9 na motor 1.4Myslíš celý motor turbo 1,9 nebo jenom samotné turbo tam dopasovat?
mijo7- pokud jsi ještě student zapomeň na to (beru to podle sebe , když jsem studoval měl jsem taky takovýhle nápady).ta přestavba nebude náročná , jen to chce sehnat dobrý turbo atd .. skusto na italiancars.org tam je to sameu uňák . pokud chceš jen viší výkon zvaž koupi silnějšího auta (tipa) pokud to chceš abys dokázal že to jde tak ti držím palce.Takže buď začni přestavovat nebo smaž tuhle diskuzi a pročti si starší , je tam toho dost .
Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw
Tempra je už bohužel pryč - ale zůstává v mém srdci na věky. Zlatý 2.0 8V.
Nový tel kontakt 774 688 475
mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -
-> Tipo TDs /1.4b/ = nějaký dili na prodej
-> Tipo 2.0 8V /no pressure/ - výměna za G III.