čidla chladiva
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
bery1970 /F/I/A/T/ tipo 1,4 ie
r.v.1988-už je pryč
fiat marea weekend 1.6 16v
r.v.2000
ITALIANO ETERNAMENTE
NACHYSTEJTE KVĚTINÁČE NA VÁNOCE JSEM ZPÁTKY
Fiat Tipo 1.6 i.e. , 1990, černá barva,
prej 130 000km...což už vím, že nejní pravda
Ale šlechtím ,co se dá, přirostl k srdci mrška
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=651
To je hodne zvlastni. Melo by to prisat ruku.
Mas napojenou hadici od odvetravani klikove skrine? Jsou dobre tesne spoje a hadice na podtlaku brzd? Nemas nekde na vstrikovani a sacim kolene vypadlou hadicku?
no podle mě jo,ale určitě bych uvítal jestli by to třeba někdo nenafotil a ty problematické spoje označil.ideálně někdo s 1,4 nebo 1,6 ohc.na tom autě co jsem ho očesal byla to 1,4 dgt právě ty podtlakové hadičky byly trochu jinak.
jelikož měla digi palubku tak nešla hadička do auta k analog.ekonoměru jako je tomu u mě což chápu,ale na držáku baterie byl nějakej bazmek ke kterýmu nějaká hadička šla a kterej já nemám.
bery1970 /F/I/A/T/ tipo 1,4 ie
r.v.1988-už je pryč
fiat marea weekend 1.6 16v
r.v.2000
ITALIANO ETERNAMENTE
NACHYSTEJTE KVĚTINÁČE NA VÁNOCE JSEM ZPÁTKY
Jen tam jen přepínání zelená/červená a nikoli jak v analogu rafika pomocí které toho poznáš daleko více. Ten ekonoměr je u analogu daleko lepší bych řekl.
a proto jsem si koupil přídavnej analogovej ekonoměr
Jinak já jsem měl problém s tim, že mi to málo (respektive skoro vůbec) sálo přes box a problém byl v tom, že ten box byl nějakej celej pomuchlanej a zespodu je příruba na stříkačku, která je nabodovaná k tomu zbytku a mě to tam sálo vzduch a skoro nic nešlo přes filtr, sálo mi to "špinavej" vzduch ale výměna boxu to spravila, teď mi to přicucne ruku krásně
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
Tady se nejak spatne radi,kdyz kazde tipo ma vlastne jedinecnou elektriku.
Jinak se mi nezda ze by to auto nasavalo vzduch pres hadicky podtlaku.Precpat to mnozstvi vzduchu tak malou hadickou by byl docela zazitek a jeste jsou podtlaky pripojeny az za klapu takze tak maximalne by mu to zvysilo otacky na volnobeh.Pokud to tazateli netaha ani prez vstup studeneho ani tepleho vzduchu tak musi mit spatne nasazene sani na prirubu vstriku nebo kryt filtru.
Radek
Quod licet Jovi,non licet bovi.
Persona non grata.
Nevím jestli se oba bavíme o tom stejném, ale tak poznáme no Tady pro přehled kam co jde a nejde ty hadičky podtlaku napojení na digiplex a na to čidlo podtlaku. www.fiattipo.net/modules.php?name=gallery2&g2_itemId=1645
a tady to samotné čidlo či snímač nebo jak to nazvat
www.fiattipo.net/modules.php?name=gallery2&g2_itemId=1683
www.fiattipo.net/modules.php?name=gallery2&g2_itemId=1686
www.ukazto.com/?img=3338517~IMG0067A.jpg
vnitrek
www.ukazto.com/?img=3338518~IMG0068A.jpg
Tak nevim .Sice rad neco stavim ale to jsem nebyl ja.Uz jsem to tak koupil.Jedno u nas druhe v Rakousku tak to asi bude original.
Radek
Quod licet Jovi,non licet bovi.
Persona non grata.
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek