Tempra 1.6 57kw nejede (stále nevyřešeno)

Více
16 roků 2 měsíců zpět #16 od Augustin

cost effective to bude, protože mě to bude stát 2 litry a když to nepomůže tak si ji borec vezme zpátky a než se stím srát. Tempra mě sklamala, neproblémovější auto co sem zatím poznal, hodně lidí nad tím kroutí hlavou včetně automechaniků a bazaristů.

No a meril si teda ty jednotlive cidla vcetne LS?

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 2 měsíců zpět #17 od Romus
Takže výměna vstřikovačky se nekonala, jelikož auto celkem dneska jelo(z cca 250 km blbnulo lehce jen asi 40) protože tatík tak namátkově hejbal s kabelama a všiml si že pohybem s jedním se to srovnalo, proto odpojil trubičku a káblík co vedli z jakési černé krabičky vlevo (pohled zepředu) mezi podběhem a mlhovkou, když pak auto jelo cca. 100 kiláků v pohodě ( za poslední 4 měsíce nevídanej výkon) tak jsme mysleli že máme vyhráno, pak se závada opět objevila.
Tak sme to napojily zpátky, blbnulo to, tak sme to zase odpojily a zase to jelo normálně.

Můj dotaz zní, co je proboha ta krabička a může to mít nějakej vliv na popisovanou závadu?

• vilímek petr
16 roků 2 měsíců zpět #18 od vilímek petr
Odpověděl vilímek petr pro téma Re: Tempra 1.6 57kw nejede (stále nevyřešeno)
To by měla být krabička a v ní aktivní uhlí na recyklaci výfukovych splodin,jestli se pletu tak někdo opraví,ale to by snad nemělo na jízdu mít vliv.Ale uvidíš sám.

Více
16 roků 2 měsíců zpět #19 od petr1978
No jestli odpojíš něco od krabice s aktivním uhlím, nic by se dít nemělo. Zkusil bych mrknout na sensor tlaku. Podle toho a teploty nasávaného vzduchu pozná ŘJ kolik jde dovnitř vzduchu a dávkuje palivo přesněji. Taky to může bát více věcí najednou. Chtělo by to kompletně proměřit od čidel, po polohu klapky až po lambdu. Taky to může být ŘJ, aleto bych netipoval.

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Vygenerováno za 0.073 sekund