tipo 1.4
Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=5540
1.4 Tempra,r.v.91,182km/h,102 000(13.5.2008),el.okna,central na dál.ovládání,alarm,nastavitelný volant,mlhovky
2)dekl před chladič ? podle mě blbost ,s ohledem na v zimě auto ráno nastartuju , vyjedu ze vrat ,dám si cigáro (popř. oškrábu okna) a potom teprve jedu a v autě je po 2 km teplo.
A co cpete pod motor ? pod autem projde taky docela dost studeného vzduchu.
Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw
1) u 1.4 máte spotřebu 8litrů ? no tě péro
Mají to asi rozbitý.
Já mám na delší trasy 6,2 a přes 8 jen v zimě ve městě při provozu krok-sun-krok. Je to ale i. e., oni mají karbec, takže to může být i tím.
1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...
1) u 1.4 máte spotřebu 8litrů ? no tě péro
Mají to asi rozbitý.
Já mám na delší trasy 6,2 a přes 8 jen v zimě ve městě při provozu krok-sun-krok. Je to ale i. e., oni mají karbec, takže to může být i tím.
presne ako pises je to karbec a ten ma väcsiu spotrebu ako i.e. a ono to asi bude v poriadku s tou spotrebou ked vsetci co mame karbec mame tu spotrebu zhruba rovnaku
Fiat Tipo, 1.4 karbec, r.v. 1990, 210 000 km - predané
Fiat Brava, 1,6 16V, r.v. 1998, na tacho 61 500 km
1) u 1.4 máte spotřebu 8litrů ? no tě péro já se u 2.0 8V dtával s klidnou nohou na 7.
2)dekl před chladič ? podle mě blbost ,s ohledem na v zimě auto ráno nastartuju , vyjedu ze vrat ,dám si cigáro (popř. oškrábu okna) a potom teprve jedu a v autě je po 2 km teplo.
A co cpete pod motor ? pod autem projde taky docela dost studeného vzduchu.
No já jsem právě přemýšlj ze spod motoru dát nějaký kryt..nevím jestli ho tam někdo má a jaké mám s tím zkušenosti, ale určitě by se to šiklo aby tam nestříkala voda namotor sníh atd-.-... :driver: :taxi:
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=5540
1.4 Tempra,r.v.91,182km/h,102 000(13.5.2008),el.okna,central na dál.ovládání,alarm,nastavitelný volant,mlhovky
A co cpete pod motor ? pod autem projde taky docela dost studeného vzduchu.[/quote]
Já když to v zimě udělám tak mám sice v autě teplo ale teplota mi klesne pod 70 a ani ve meste se nedostane vic jak na 80...
Tak to bude vadný termostat.Dělalo mi to přesně to samé a když sem zapnul topení na plno tak šla teplota eště níž. Nový mě stál 400 a teplota se drží stabilně bez ohledu na počasí a zaplém topení na 90-95°C.Zahřáté na plno je to tak po 3km pomalé jízdy.