tipo 1.4

Více
16 roků 2 měsíců zpět #31 od Předseda
Odpověděl Předseda pro téma Re: tipo 1.4
No ale jak píšu, není nesmysl zakrývat chladič.

Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 2 měsíců zpět #32 od Weka
Odpověděl Weka pro téma Re: tipo 1.4
Jako je logické, že když na motor nejde tolik studeného vzduchu, tak se rychleji zahřeje ne snad????takže ať si říká kdo chce co chce, já si to tam na zimu dám zase a budu mít klid na duši a za teplo v autě během pár minut mi to stojí 8)

fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=5540
1.4 Tempra,r.v.91,182km/h,102 000(13.5.2008),el.okna,central na dál.ovládání,alarm,nastavitelný volant,mlhovky

Více
16 roků 2 měsíců zpět #33 od TooM-As
Odpověděl TooM-As pro téma Re: tipo 1.4
1) u 1.4 máte spotřebu 8litrů ? no tě péro :lol: já se u 2.0 8V dtával s klidnou nohou na 7.
2)dekl před chladič ? podle mě blbost ,s ohledem na v zimě auto ráno nastartuju , vyjedu ze vrat ,dám si cigáro (popř. oškrábu okna) a potom teprve jedu a v autě je po 2 km teplo.
A co cpete pod motor ? pod autem projde taky docela dost studeného vzduchu.

Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw

Více
16 roků 2 měsíců zpět #34 od čenda
Odpověděl čenda pro téma Re: tipo 1.4

1) u 1.4 máte spotřebu 8litrů ? no tě péro :lol:

Mají to asi rozbitý.
Já mám na delší trasy 6,2 a přes 8 jen v zimě ve městě při provozu krok-sun-krok. Je to ale i. e., oni mají karbec, takže to může být i tím.

1.4 i.e. 1992
Punto 55 1996
Lasciate mi cantare...

Více
16 roků 2 měsíců zpět #35 od drto
Odpověděl drto pro téma Re: tipo 1.4

1) u 1.4 máte spotřebu 8litrů ? no tě péro :lol:

Mají to asi rozbitý.
Já mám na delší trasy 6,2 a přes 8 jen v zimě ve městě při provozu krok-sun-krok. Je to ale i. e., oni mají karbec, takže to může být i tím.

presne ako pises je to karbec a ten ma väcsiu spotrebu ako i.e. a ono to asi bude v poriadku s tou spotrebou ked vsetci co mame karbec mame tu spotrebu zhruba rovnaku :wink:

Fiat Tipo, 1.4 karbec, r.v. 1990, 210 000 km - predané

Fiat Brava, 1,6 16V, r.v. 1998, na tacho 61 500 km

Více
16 roků 2 měsíců zpět #36 od MaxMotoz
Odpověděl MaxMotoz pro téma Re: tipo 1.4
V prodejně nd na Fiaty mi nabízeli 2 druhy termostatů. Jedny co otevíraly dříve a druhé později. Vzal jsem ten teplejší co otvírá později. Od té doby nemám problémy. Topí, motor zahřáty rychle na provozní teplotu. Dle mého, pokud je dobrý termostat, tak je clona před chladič zbytečná.

Více
16 roků 2 měsíců zpět #37 od Weka
Odpověděl Weka pro téma Re: tipo 1.4

1) u 1.4 máte spotřebu 8litrů ? no tě péro :lol: já se u 2.0 8V dtával s klidnou nohou na 7.
2)dekl před chladič ? podle mě blbost ,s ohledem na v zimě auto ráno nastartuju , vyjedu ze vrat ,dám si cigáro (popř. oškrábu okna) a potom teprve jedu a v autě je po 2 km teplo.
A co cpete pod motor ? pod autem projde taky docela dost studeného vzduchu.

No já jsem právě přemýšlj ze spod motoru dát nějaký kryt..nevím jestli ho tam někdo má a jaké mám s tím zkušenosti, ale určitě by se to šiklo aby tam nestříkala voda namotor sníh atd-.-... 8) 8) 8) 8) :driver: :taxi:

fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=5540
1.4 Tempra,r.v.91,182km/h,102 000(13.5.2008),el.okna,central na dál.ovládání,alarm,nastavitelný volant,mlhovky

Více
16 roků 2 měsíců zpět #38 od Zdenal
Odpověděl Zdenal pro téma Re: tipo 1.4
A co cpete pod motor ? pod autem projde taky docela dost studeného vzduchu.[/quote]

Já když to v zimě udělám tak mám sice v autě teplo ale teplota mi klesne pod 70 a ani ve meste se nedostane vic jak na 80...

Více
16 roků 2 měsíců zpět #39 od MaxMotoz
Odpověděl MaxMotoz pro téma Re: tipo 1.4
Já když to v zimě udělám tak mám sice v autě teplo ale teplota mi klesne pod 70 a ani ve meste se nedostane vic jak na 80...[/quote]

Tak to bude vadný termostat.Dělalo mi to přesně to samé a když sem zapnul topení na plno tak šla teplota eště níž. Nový mě stál 400 a teplota se drží stabilně bez ohledu na počasí a zaplém topení na 90-95°C.Zahřáté na plno je to tak po 3km pomalé jízdy.

Vygenerováno za 0.434 sekund