tempra 2.0ie

Více
16 roků 2 měsíců zpět #16 od Fiat2000
Odpověděl Fiat2000 pro téma Re: tempra 2.0ie
Jen teorie...vem to pořádně do ruky a ukaž všem že na to máš to udělat!
Kup motor a ostatní věci z Dedry ..na www.italiancars.org je zrovna jedna za slušný peníze na prodej.
Nakup komponenty a nebo nejlépe celé auto.
cromu neber...ta má vzduchovou váhu a myslím, že je komplikovanější a nemá ty správný koníky.
Motor z dedry ti tam pásne naprosto přesně jak ty potřebuješ.
Pokud by jsi dovybavoval tvůj motor tak jen malý rozpočet:
sání 2000 (možná by se dalo použít i toto) jiné vstřiky min 1500, výfukové svody a turbo 5000, svazek el. od řídící jednotky 3000, řídící jednotka z Dedry 3000, to nepočítám intercoler, hadice, ventily atd...
Jo a to postatné. Musíš vyměnit písty, ty origo by to vydržely jen chvilku, dále výfukové ventily nemáš na tempře plněné sodíkem a prostě by jsi je upálil..tak a jsi na částce nejméně...18-20 tis... kup celou Dedru za 15 a ještě jí rozpriodáš a dostaneš min polovinu za součástky zpět.
Já už mám vše zkalkulovaný a je to holý fakt...a to se pořád držím hodně dole s cenama!!!!!!! A nevěř tomu, že to pořídíš levněji...

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 2 měsíců zpět #17 od TooM-As
Odpověděl TooM-As pro téma Re: tempra 2.0ie

Jen teorie...vem to pořádně do ruky a ukaž všem že na to máš to udělat!
Kup motor a ostatní věci z Dedry ..na www.italiancars.org je zrovna jedna za slušný peníze na prodej.
Nakup komponenty a nebo nejlépe celé auto.
cromu neber...ta má vzduchovou váhu a myslím, že je komplikovanější a nemá ty správný koníky.
Motor z dedry ti tam pásne naprosto přesně jak ty potřebuješ.
Pokud by jsi dovybavoval tvůj motor tak jen malý rozpočet:
sání 2000 (možná by se dalo použít i toto) jiné vstřiky min 1500, výfukové svody a turbo 5000, svazek el. od řídící jednotky 3000, řídící jednotka z Dedry 3000, to nepočítám intercoler, hadice, ventily atd...
Jo a to postatné. Musíš vyměnit písty, ty origo by to vydržely jen chvilku, dále výfukové ventily nemáš na tempře plněné sodíkem a prostě by jsi je upálil..tak a jsi na částce nejméně...18-20 tis... kup celou Dedru za 15 a ještě jí rozpriodáš a dostaneš min polovinu za součástky zpět.
Já už mám vše zkalkulovaný a je to holý fakt...a to se pořád držím hodně dole s cenama!!!!!!! A nevěř tomu, že to pořídíš levněji...

hele fiate2000, když to máš spočítané tak jak jsi na tom ty ? pochlub se taky , jinak můj zájem o podvozek trvá.

Bývalé:
fiat tipo 1.6 DOHC 66kw
fiat tipo 2.0 8V 83kw
fiat tipo 2.0 16V 107kw
Současné:
Fiat tipo 4x4 2.0 8VT 130kw

Více
16 roků 2 měsíců zpět #18 od fuketko
Odpověděl fuketko pro téma Re: tempra 2.0ie
No tak pozeral som na tu stranku a ta dedra je uz skoro rozpredana ale budem nasd tym uvazovat lebo aj tak sa mi zda ze ta croma bude rozumnejsia....Ale kazdopadne dakujem za rady....

Více
16 roků 2 měsíců zpět #19 od Fiat2000
Odpověděl Fiat2000 pro téma Re: tempra 2.0ie
Tome nic se nemění na tom že podvozek neprodám........ já už všechny komponenty mám....ale nechci se tu vychloubat....neboj ještě na sněhu vyzkouším :-) protože platí jen ukazaná a ne jen povídavá :-)
A 180kW je spodní hranice....dobrý komponenty....

Vygenerováno za 0.313 sekund