Výfuk

Více
16 roků 2 měsíců zpět #1 od Jurasek
Výfuk vytvořil uživatel Jurasek
Ahoj všem,mám totálně odepsaný výfuk tak se chci zeptat jestli někdo z vás neví kde by se dal levně sehnat kompletně celý výfuk.Je to na Tempru 1.6 ie s katalyzátorem.Díky

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 2 měsíců zpět #2 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: Výfuk
když mi pošleš mailem jakej to je rok výroby tempry a nebo lépe VINko, tak se podívám na cenu...a napiš co konkrétně si představuješ pod kompletně sežranym výfukem? svody, první díl s vlnovcem, katalyzátor, prostředek i zadní díl ? Chceš k tomu i gumy a silenty na uchycení?
Pošli mail a uvidíme co a jak ;)

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
16 roků 2 měsíců zpět #3 od Dava
Odpověděl Dava pro téma Re: Výfuk

Ahoj všem,mám totálně odepsaný výfuk tak se chci zeptat jestli někdo z vás neví kde by se dal levně sehnat kompletně celý výfuk.Je to na Tempru 1.6 ie s katalyzátorem.Díky

:lol: Zrovna v pondeli me ulitla ta koncovka tak rikam dobry zavarime ,ale kdyz sem se podival v jakym byla stavu?? :roll: :roll: tak ze dneska sem byl koupit celej novej a vysel me na 2200kc

Fiat Uno 1,4 Turbo - Dojezdilo
Fiat Tipo 1,6ie DGT 66kW 1989, 140000km

Více
16 roků 2 měsíců zpět #4 od drto
Odpověděl drto pro téma Re: Výfuk

:lol: Zrovna v pondeli me ulitla ta koncovka tak rikam dobry zavarime ,ale kdyz sem se podival v jakym byla stavu?? :roll: :roll: tak ze dneska sem byl koupit celej novej a vysel me na 2200kc

cely vyfuk novy za 2200 8O 8O tak to si dobry. ja som daval len za posledny kus vyfuku skoro 2000 sk :D

Fiat Tipo, 1.4 karbec, r.v. 1990, 210 000 km - predané

Fiat Brava, 1,6 16V, r.v. 1998, na tacho 61 500 km

Více
16 roků 2 měsíců zpět #5 od Dava
Odpověděl Dava pro téma Re: Výfuk

cely vyfuk novy za 2200 8O 8O tak to si dobry. ja som daval len za posledny kus vyfuku skoro 2000 sk :D

jojo kupoval sem to v Huline ok Kromeriz je tam docela hodne levno jak co treba bral sem tam i stabl.rizeni+cepy vyslo me to na 1100kc

Fiat Uno 1,4 Turbo - Dojezdilo
Fiat Tipo 1,6ie DGT 66kW 1989, 140000km

Více
16 roků 2 týdnů zpět #6 od stiglitz
Odpověděl stiglitz pro téma Re: Výfuk
Chci se zeptat na názor.

Všimnul jsem si že řada aut má koncovky výfuku směřující dolů, do silnice. Možná je to kravina ale já parkuju mírně z kopce. Nateče při dešti dovnitř. Ale s takto zakončeným výfukem ne. Má to vliv na životnost a dalo by se to vyrobit? Na novým výfuku to uříznout a nahradit tímto?

stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.

Více
16 roků 2 týdnů zpět #7 od Charles

Chci se zeptat na názor.

Všimnul jsem si že řada aut má koncovky výfuku směřující dolů, do silnice. Možná je to kravina ale já parkuju mírně z kopce. Nateče při dešti dovnitř. Ale s takto zakončeným výfukem ne. Má to vliv na životnost a dalo by se to vyrobit? Na novým výfuku to uříznout a nahradit tímto?

U nových aut to je jen z důvodu, aby nemuseli výfuk tahat až "za" auto. Pustěj to do silnice a hotovo, páč by to hulilo na spodek auta. Jinak shnije úplně stejně jako tento. Vyrobit se to dá, Wolf1888 si to udělal doma a má to tak teď na 1.7D a u novýho výfuku bych to vaření moc nedoporučoval, protože jak se ohřeje, tak to pak dříve hnije :?

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V

Více
16 roků 2 týdnů zpět #8 od stiglitz
Tak třeba se Wolf ozve.

stiglitz.
/////

Více
16 roků 2 týdnů zpět #9 od Ram512
Odpověděl Ram512 pro téma Re: Výfuk
Já sem ted kupoval novej zadní část za 1500kč :D

Fiat Tipo 1.4ie ,1989 ,190000 km. STK 5/2012 :)

Soubor přílohy:
[/URL

Více
15 roků 10 měsíců zpět #10 od stiglitz
Udělal jsem si radost a koupil svody i s vlnovcem. Doteď to smrdělo do kabiny, myslím si že těsnění mezi "parohy" a svody. Mám se těšit, že bude klid? A ještě, když koupím zinkový sprej, prý se ošetřením dá prodloužit životnost výfuku. Je to pravda?

stiglitz.
/////

Více
15 roků 10 měsíců zpět #11 od Charles

A ještě, když koupím zinkový sprej, prý se ošetřením dá prodloužit životnost výfuku. Je to pravda?

Mělo by to pomoci, ale zinkový sprej na výfuk asi ne. Na výfuky je buď teda silikonová vypalovací stříbřenka (dává se na kamna) a nebo HLINÍKOVÝ sprej. Ten má v sobě přes 90% hliníku a vydrží teploty kolem 500°C. Zinek ti při týhle teplotě postupně "vyhoří".

www.vyfukyonline.cz/info/Hlinikovy-sprej---obsah-400ml-11083/

Více
15 roků 10 měsíců zpět #12 od stiglitz
Ta životnost, to mě sejří. Nepochopím, když auto od prvního majitele, kterej na to kácel, mělo původní výfuk, a to deset let, mě tam vydržel další dva nebo tři roky, a tenhle slavnej bosal je za ani ne dva roky v háji, to nepochopím.

stiglitz.
/////

Více
15 roků 10 měsíců zpět #13 od stiglitz
Ale on to měl v - garáži. Není to tím?

stiglitz.
/////

Více
15 roků 10 měsíců zpět #14 od stiglitz
No ale nový svody i s vlnovcem za sedm set. To je krása.

stiglitz.
/////

Více
15 roků 10 měsíců zpět #15 od Charles

No ale nový svody i s vlnovcem za sedm set. To je krása.

To je fungl nový a nebo už jeté? Pokud fungl, jak se ti to povedlo? Já jsem sháněl na moje a tam je cena 6000Kč za první díl výfuku s vlnovcem a přírubou ke katíku :evil:

Jinak se nediv, že vydrží 2-3 roky, výrobci potřebujou vyrábět, ne abys koupil jeden kus a měl ho tam po celou dobu auta, to by asi ekonomika moc nefungovala :P

Vygenerováno za 0.508 sekund