Slabe kurenie

Více
15 roků 4 měsíců zpět #1 od command
Slabe kurenie vytvořil uživatel command
Zdravim mam taky problem auto mi slabo kuri a to aj cez leto skoro vobec nejde teply vzduch len taky vlazny. Pozeral som sa len tak do kufra a nasiel som hadicu ktora je uplne splasknuta a ide z motora do vymenika tepla(teda dufam ze to je ono)nemoze byt to slabe kurenie sposobene prave nou.nizsie je foto.

Fiat Tipo 1.9 TD r.v1989

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 4 měsíců zpět #2 od command
Odpověděl command pro téma Re: Slabe kurenie
Tu je ta foto:
Soubor přílohy:

Fiat Tipo 1.9 TD r.v1989

Více
15 roků 4 měsíců zpět #3 od Předseda
Odpověděl Předseda pro téma Re: Slabe kurenie
No, nevím jestli máš hadici od topení v kufru :D ale řekl bych, že to bude zavzdušněné.

Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.

Více
15 roků 4 měsíců zpět #4 od command

No, nevím jestli máš hadici od topení v kufru :D ale řekl bych, že to bude zavzdušněné.

No som sa sekol hehe chcel som napisat pod kapotu :lol: no takze ked odvzdusnim tak ani ta hadica nebude taka aka je? Staci len tym odvzdusnovacim otvorom povolit a malo by to byt ok?

Fiat Tipo 1.9 TD r.v1989

Více
15 roků 4 měsíců zpět #5 od Předseda
Nechce se mi teď na parkoviště koukat pod kapotu, kam vedou hadice (a navíc mám dojem že to tam mám jinak), ale ještě pár postřehů (pokud je to hadice k topení): hadice je splasklá i když je motor nastartovaný a v otáčkách? A je studená? Co teplota motoru, ohřeje se normálně na 90?

Více
15 roků 4 měsíců zpět #6 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: Slabe kurenie
Kouknu a vidím :) Ta hadice je splasklá a bude, protože není originál. Je tam k baterce málo místa a tak je tam na tu hadici moc rychlý ohyb, proto se takhle splácne. Zkus ji kdyžtak poladit tak, aby byla třeba pod baterií a byl tam mnohem větší oblouk, ne takhle malej. Originál hadice je tvarovaná v přesné formě, když ji sundáš, tak bude mít pořád tvar jak pasuje do auta, takže tam je to něco jiného...u téhle koupené obyčejné se po oddělání narovná ;)

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
15 roků 4 měsíců zpět #7 od command

Nechce se mi teď na parkoviště koukat pod kapotu, kam vedou hadice (a navíc mám dojem že to tam mám jinak), ale ještě pár postřehů (pokud je to hadice k topení): hadice je splasklá i když je motor nastartovaný a v otáčkách? A je studená? Co teplota motoru, ohřeje se normálně na 90?

No na 90 iba ked stojim resp jak som bol na emisnej tak bolo 90 inak max tak na 70 sa zohreje za jazdy, ale aj ked ma 90 tak to nehreje, no musim pozriet ci je tepla alebo nie ale sa mi zda ze sa zahrieva vzdy len si myslim ze to ma maly priechod ked je taka splasknuta a preto to dobre nekuri. Termostat by mal byt ok, a myslim si ze aj pri 70 by mal fukat aspon teplejsi vzduch ale taky aky fuka nie je ani teply len trosku vlazny a to aj teraz v lete ked by to malo hriat jak dive

Fiat Tipo 1.9 TD r.v1989

Více
15 roků 4 měsíců zpět #8 od command

Kouknu a vidím :) Ta hadice je splasklá a bude, protože není originál. Je tam k baterce málo místa a tak je tam na tu hadici moc rychlý ohyb, proto se takhle splácne. Zkus ji kdyžtak poladit tak, aby byla třeba pod baterií a byl tam mnohem větší oblouk, ne takhle malej. Originál hadice je tvarovaná v přesné formě, když ji sundáš, tak bude mít pořád tvar jak pasuje do auta, takže tam je to něco jiného...u téhle koupené obyčejné se po oddělání narovná ;)

No aj som rozmyslal ze ju dam okolo baterky, len musim kupit

Fiat Tipo 1.9 TD r.v1989

Více
15 roků 4 měsíců zpět #9 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: Slabe kurenie
Nebylo by lepší sehnat origo naohýbanou než to nějak tahat bůh ví kudy kolem půl motoru? Na vrakovisku bys sehnal a možná by to ani nestálo nic.

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
15 roků 4 měsíců zpět #10 od command

Nebylo by lepší sehnat origo naohýbanou než to nějak tahat bůh ví kudy kolem půl motoru? Na vrakovisku bys sehnal a možná by to ani nestálo nic.

Neviem jak vase vrakoviska ale u nas su ludia svine za 2 predne svetla chcel pan z akoze najlacnejsieho vrakoviska 2700,- a za 3000 mam cisto nove oboje heh. Ved skusim pobehat len neviem ci najdem nejakeho dieslaka na vrakovisku

Fiat Tipo 1.9 TD r.v1989

Více
15 roků 4 měsíců zpět #11 od Předseda
Na benzíňáku se mi takhle projevovala špatná vodní pumpa - nechtělo se to ohřát přes 70 a slabě to topilo.

Více
15 roků 4 měsíců zpět #12 od command

Na benzíňáku se mi takhle projevovala špatná vodní pumpa - nechtělo se to ohřát přes 70 a slabě to topilo.

Jak zistim ze je fakt zla?

Fiat Tipo 1.9 TD r.v1989

Více
15 roků 4 měsíců zpět #13 od skypan
Odpověděl skypan pro téma Re: Slabe kurenie
no, a co takhle projít celý topný sistém,tj.třeba začít u ovladačů topení,demontovat to a číhmout jestli knoflík teplé a studené vody ovládá vetil na přívodu teplé vody u radiátoru?,já to vidím spíš tak,že ovládání,čí ventil je nefunkční a proto se ani(kvůli absenci otevřeného okruhu a tím pádem oběhu vody do radiátoru)neohřeje ta hadice protože tam neprotíká cladící kapalina....

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Více
15 roků 4 měsíců zpět #14 od command

no, a co takhle projít celý topný sistém,tj.třeba začít u ovladačů topení,demontovat to a číhmout jestli knoflík teplé a studené vody ovládá vetil na přívodu teplé vody u radiátoru?,já to vidím spíš tak,že ovládání,čí ventil je nefunkční a proto se ani(kvůli absenci otevřeného okruhu a tím pádem oběhu vody do radiátoru)neohřeje ta hadice protože tam neprotíká cladící kapalina....

To este presne neviem ci sa zahrieva(ta hadica co ide z motora do vymenika tepla) ale teraz od stredy sa chcem na to pozriet tak zistujem v com vsetkom by mohla byt chyba

Fiat Tipo 1.9 TD r.v1989

Více
15 roků 4 měsíců zpět #15 od alain
Odpověděl alain pro téma Re: Slabe kurenie
Je to fakt na topení já mám 1.9td tempru,ale připadá mi to že to je vývěva a hadice je splasklá bo to není origoš a ještě tam je podtlak tak se splaskne.Vyfot celý motor.

Lancia Kappa 2.4 TDS v Kůží

Vygenerováno za 0.536 sekund