Slabe kurenie
fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
takze potom nevadi ze je splasknuta?ta označená hadice není k topení, ale jak psal kolega výše podtlak od vývěvy k posilovači brzd. hadice od topení je ta za ní, navíc je na ní vidět i odvzdušnovací zátka
Fiat Tipo 1.9 TD r.v1989
Lancia Kappa 2.4 TDS v Kůží
Lenze mne auto brzdi bez problemov.To vadí,ale jen na brždění.Z topením to nemá nic společného.
Fiat Tipo 1.9 TD r.v1989
Este taka otazka a mam tam posilovac brzd? pretoze viem ze kamarat mal na 94 posilovac brzd a bolo to aj citit ale ze by som ja citil nejaky posilovac brzd sa mi nezda.Tak pokud ti to dobře brzdí tak tak hadice ještě není uplně splasklá,ale je to jen otázka času kdy to uplně splaskne a podtlak z vývěvy ti nepůjde do posilovače brzd ty to neubrzdíš.
Fiat Tipo 1.9 TD r.v1989
fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon
Fiat Tipo 1.9 TD r.v1989
určitě je to od podtlaku, a jestli ti jedou brzdy na podtlak poznáš tak, že u vypnutého motoru sešlápneš brzdu a nastartuješ, měl by pedál malinko tzv změknout..
jinak koukám že jsi asi ze stejného města jako tvůj asi kolega Tonny Tempra SW a taky má ropáka
www.fiattipo.net/modules.php?name=Forums...ewprofile&u=1581
když pak nevíš skoč za kolegou a koukni na to co má pod kapotou
praxe je nad 1oo teorií
TEMPRA 1,6ie soc ....tam kde jiní končí, Fiat začíná...
ALF AR156 2,0TS SW lpg... 155 živých koníků...
Hej hej viem ze sme z rovnakeho mesta stretavam ho raz za cas chystam sa s nim dohodnut len zrovna teraz idem na par dni k svokrovcom tak tam to chcem pozriet. No a tie brzdy su stale rovnako sa mi zda ci nastartujem alebo mam vypnuty motor ziadny rozdiel. Neni som si 100% isty musim to skusitcommand,
určitě je to od podtlaku, a jestli ti jedou brzdy na podtlak poznáš tak, že u vypnutého motoru sešlápneš brzdu a nastartuješ, měl by pedál malinko tzv změknout..
jinak koukám že jsi asi ze stejného města jako tvůj asi kolega Tonny Tempra SW a taky má ropáka
www.fiattipo.net/modules.php?name=Forums...ewprofile&u=1581
když pak nevíš skoč za kolegou a koukni na to co má pod kapotou
praxe je nad 1oo teorií
Fiat Tipo 1.9 TD r.v1989
TEMPRA 1,6ie soc ....tam kde jiní končí, Fiat začíná...
ALF AR156 2,0TS SW lpg... 155 živých koníků...
dik
Fiat Tipo 1.9 TD r.v1989
přesně ten ventyl sem myslel,často se stává žeže začíná drhnout a potom se utrhne táho zavírání toho vetylu,zkus ho rozhýbat,promazat,nevým jestli je rozebíratelnej,pokud né tak se nechá asi vyměnit a koupit jinej,nebo novej,řeš jenom topení,do klimy se nevrtej jiáč ti unikne chladící médium a budeš ho muset nechat nově naplnit a to stojí kačky.Takze som pozeral to kurenie a zistil som ze mi to slabo kuri kvôli klapke teda skor kvôli tomu ze sa neda prehodit na teply vzduch pretoze mam odtrhnute to tiahlo od klapky cize sa mi to pretaca, a este ventil ktory pustal vodu do ratiatora sa po zhriati uplne zasekaval cize sa ani radiator dobre neohrial. A chcel by som vediet ci ste niekto uz menili tu klapku na teply vzduch mam nahradnu ale neviem rozobrat to tiahlo od klapky. a este som chcel vediet ze ked davam dole cele kurenie tak satci ak klimatizaciu odpojim tam kde vchadza do kabiny auta? pretoze jedine tie trubky mi drzia cele kurenie v aute inak by som to mal uz davno rozobrane.
dik
www.fiattipo.net/modules.php?name=Forums...r=asc&highlight=
projdi si starší články někde je i ten ventil nafocený,nevím zrovan jestli to najdeš v tomto odkazu,ale potřeba i hledat.....
toto forum má výhodu(jako jedno z mála) že jsou zde auta rozebraná od zhora dolů a do spoda na horu a to poměrně rozsáhle,takže i pohledej..
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků
No ten ventyl mam nahradny ten idem bez problemov ale problem mi robi hlavne ta klapka na teply vzduch pretoze vo vnutry je nieco odlomene a pretaca sa mi totiahlo proste ho dokazem otocit o 360 stupnov a viem ze sa ma pootocit max o 60 stupnov alebo tak nejako a klima je nefunkcna pretoze mi prepusta kompresor.[/quote]přesně ten ventyl sem myslel,často se stává žeže začíná drhnout a potom se utrhne táho zavírání toho vetylu,zkus ho rozhýbat,promazat,nevým jestli je rozebíratelnej,pokud né tak se nechá asi vyměnit a koupit jinej,nebo novej,řeš jenom topení,do klimy se nevrtej jiáč ti unikne chladící médium a budeš ho muset nechat nově naplnit a to stojí kačky.
Fiat Tipo 1.9 TD r.v1989