Přidání čidla na tlak oleje pro budík.

Více
15 roků 4 měsíců zpět #16 od Pumpa
bud mas 100% motor ze ti tak drzi tlak alebo dava zle hodnoty :D lebo ja som mal (na origo cidlu ) tak 3-3.5BAR pri studenom a potom to kleslo na takych 1.5-2BAR pri zahriatom otackami jemne stupal o tych 0.3-0.5bar.su to hodnoty asi spred 2 rokov pretoze cidlo uz nefunguje takze tie hodnoty teraz nemozem potvrdit .

Fiat Tipo 1.9TD Gran Turismo 1991 @ Turbo 1.5BAR

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 4 měsíců zpět #17 od Libor
Jo je to možné, že to nebude přesné, právě proto se ptám jak na tom jste ostatní. A právě že čidlo a budík nejsou origoš a každý z jiného auta, tak tam může být nějaká odchylka. Na motor si stěžovat nemůžu, téměř nekouří, chytá na otočku a táhne taky slušně....ale ve 100% stavu už určitě nebude :)

F/I/A/T/ Tempra 1,9 TD 1993 250tis.km
Moje hobby www.foto-tapety.cz

Více
15 roků 3 měsíců zpět #18 od petr1978
Zdravím Tipaře s Dieselem :)
Potřeboval bych trochu poradit. Jaké ukazatele jsou na TD co má digitální palubovku?
Je někde ukazatel Tlaku turba, Ukazatel tlaku oleje, ukazatel teploty oleje, voltmetr? Rád bych to viděl, ale nevím ke komu bych se podíval :( Jde o to, že jsem do Tipa nacpal motor 1.6 Turbo benzín, a potřebuju nějaké rozumné ukazatele. Momentálně mám nějaké z Lancie delty, ale vypadají jako pěst na oko. Na netu jsem v Tuning prodejnách nic rozumného nenašel, a budíky fakt nechci. :(

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Více
15 roků 3 měsíců zpět #19 od Charles
Petře, bohužel TD tipo má pouze a jenom tlak oleje a v digitálu tam není ani ten.
Já jsem to vyřešil po svém....analog přístrojovka z tipa sedicivalvole ;) Ta má budíky na tlak oleje a teplotu oleje. Voltmetr mám dodávanej svůj jinde.

Pro představu:
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=13874
fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=13871

fiattipo.net/modules/gallery2/main.php?g2_itemId=11513

Tohle je moje počínání a jsem s tim spokojen, vyhovuje mi to ;)

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
15 roků 3 měsíců zpět #20 od petr1978
Bych si rád Digitál nechal, analog se mi moc nelíbí :( Digitál ma sice mouchu, že nevím kolik jedu a chybí nějaké ukazatele, ale je zvláštní a jiná auta ho nemají :) No budu to muset vyřešit jinak. Rád bych dostla do té lišty co je uprostřed nad ovládáním topení nějaké budíky, ale tak malé jsem nikde nenašel. Všude mají jen 52 mm což se mi tam nevleze :( Teď mám proviorku a věci jsem vytáhl z Delty, ale opravdu o není ono.

Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955

Více
15 roků 3 měsíců zpět #21 od Libor
Nevím teda jak u tipa s digi palubkou....ale já na tempře mám ukazatel tlaku turba... no a budíky na tlak oleje a voltmetr jsem si dodával zvlášt z Alfy 33 ... jsou celkem malé a dal jsem je v tempře místo popelníku.

F/I/A/T/ Tempra 1,9 TD 1993 250tis.km
Moje hobby www.foto-tapety.cz

Více
15 roků 3 měsíců zpět #22 od petr1978
Nemohl by jsi mi to libora nafotit jak vypadají? Už jsem nešťastný protože hledám týden a všude mají jen budíky 52 mm :( Prdel je, že jsem ty budíky někde viděl a namůžu si ani za nic vzpomenout kde to bylo. Byl to kamenný obchod v Ostravě. Ještě mě napadlo ty velké budíky by se možná daly ostřihnout a zkrátit ručičku. Pokud by byly střeva malé, pak by daly do toho středního panelu napasovat bez problému. Ideální by byl digi displej stejně jako na palubce, akorát Tipo Digitál v TD, jak jsem slyšel a tady čtu, má jen tlak Turba :(
Zatím díky za rady, je super když se má člověk na koho obrátit :)

Vygenerováno za 0.363 sekund