Prasklé těsnění pod hlavou
15 roků 2 měsíců zpět #16
od Brda
fiat tipo 1.9 td
Odpověděl Brda pro téma Re: Prasklé těsnění pod hlavou
Takje to pěkně v p...li,na hlavě jsou drobné praskliny mezi ventilama a čekám na zhodnocení fiaťáka jestli se to může nasadit zpět nebo sehnat novou hlavu.Každopádně je mi jasné že v několika příštích dnech jezdit nebudu...ach jo
fiat tipo 1.9 td
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
15 roků 2 měsíců zpět #17
od Předseda
Proto NIKDY nejedu tak, aby se roztočilo turbo, dokud nejsou na teploměru (digitál) aspoň 3 čárky. Jenže samozřejmě vím prd, jak s tím jezdil předchozí majitel.
Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.
Odpověděl Předseda pro téma Re: Prasklé těsnění pod hlavou
skoda ze na tych TD ckach tak praskala hlava no hlavne ked sa mu davalo zabrat pri studenom nerozbehnutom motore .
Proto NIKDY nejedu tak, aby se roztočilo turbo, dokud nejsou na teploměru (digitál) aspoň 3 čárky. Jenže samozřejmě vím prd, jak s tím jezdil předchozí majitel.
Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.
15 roků 2 měsíců zpět #18
od Charles
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
Odpověděl Charles pro téma Re: Prasklé těsnění pod hlavou
Hele praskliny mezi ventily jsou snad na každé hlavě TD motoru v tomhle věku...na funkci by to nemělo mít vliv (ani živočicháře)...ale pro jistotu bych ji nechal otlakovat, jestli není prasklina někde jinde případně uvnitř
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
15 roků 2 měsíců zpět #19
od Brda
fiat tipo 1.9 td
Dnes jsem mluvil s mechanikem a on říkal že bych těžko sháněl bazarovou hlavu která by neměla prasklinky a doporučil mi nasadit tu starou zpět na zkoušku co to bude dělat a potom jedině koupit novou,ale za ranec.Asi to nechám otlakovat jak radí Charles,ale nemám představu kolik to otlakování stojí.Ještě bych chtěl odpovědět na předchozí příspěvek,nikdy pokud mi teplota nevyskočí alespoň na 40-50 ¨C tomu nedávám a točím jen do max.2000 otáček...
fiat tipo 1.9 td
15 roků 2 měsíců zpět #20
od Toncek
seat ibiza 1,9tdi,power plus 764
Lancia kappa 2,4jtd,pjetihrnek:-),už je pryč
fiat brava 1,9td,prodáno
tempra 1,9td,jede jak z praku,olej už nebere,ve stadiu oprav a úprav
Odpověděl Toncek pro téma Re: Prasklé těsnění pod hlavou
tak otlakování tak do 500 max,určitě ju nech otlaakovat,pokud bys ju tam dal bez otlakování sou to zbytečně vyhozené peníze za těsnění,za práci,atd,atd
seat ibiza 1,9tdi,power plus 764
Lancia kappa 2,4jtd,pjetihrnek:-),už je pryč
fiat brava 1,9td,prodáno
tempra 1,9td,jede jak z praku,olej už nebere,ve stadiu oprav a úprav
15 roků 2 měsíců zpět #21
od Brda
fiat tipo 1.9 td
Tak,motor už je opravený,ale stejně jedu s očima na budících a sleduji měřáky.Jen se mi zdá že ubývá voda,první den jsem dolil litr destilky a druhý den půl litru,ale ujišťovali mě že je to normální...
fiat tipo 1.9 td
15 roků 1 měsíc zpět #22
od Dave_Pv
Peugeot 206 GTI
Alfa romeo 146 1,9TD
Audi coupé quattro 2,3 20v
Fiat uno 45 fire
Odpověděl Dave_Pv pro téma Re: Prasklé těsnění pod hlavou
jestli se nebude ztrácet dál, tak je to v pohodě. To se odvzdušňuje
Peugeot 206 GTI
Alfa romeo 146 1,9TD
Audi coupé quattro 2,3 20v
Fiat uno 45 fire
Vygenerováno za 0.462 sekund