1,7d pretesnenie alebo kultura pod kapotou

Více
14 roků 8 měsíců zpět #31 od BlackJack
Mně na 1.9TD rozvody vydržely 120.000km než jsem je vyměnil. A i potom rozvoďák (Bosch) a kladky (SKF) vypadali, že by ještě snesly :wink:

FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
14 roků 8 měsíců zpět #32 od vankusBB

Chlapci moja 1,7D má za sebou 140000km rozvody boli menené pri 80000km. Mam počkať tých 20000km alebo kedy sa pustiť do výmeny.
Hladal som ten udaj aj pomocou tlačidla hladaj -na fore a v článkoch.(neuspešne)

no ak si menil pri 80 000 tak si pripocitaj 80 000 a mas dalsiu vymenu alebo 5 rokou som pocul date dakze 3-4 aj to je dost no nie???
skor vymenit mozes vzdy horsie je vymienat neskor...
ale zasa netreba to prehanat vymienat strasne skoro a aj neskoro...

bud ides alebo stojis...
ak stojis tak nezavadzaj tym co idu....
pre tych co sa radi vlecu....:D :D :D

Více
14 roků 8 měsíců zpět #33 od vankusBB

Mně na 1.9TD rozvody vydržely 120.000km než jsem je vyměnil. A i potom rozvoďák (Bosch) a kladky (SKF) vypadali, že by ještě snesly :wink:

tak to ma byt a nie ze pride chlap a ze svieti mi tam dake INP ci INS ci ako to svieti na fabci proste inspekcia a klucik ten pan za to nemoze je to pekar ale 5000 km po vymene je dost olej mal ako grafitova vazelina... blazon

urcite je to tak ze by este sli ale firma da tu hranicu aby urcite kazda vydrzala aby sa skor daka nepokazila a tak nekazila meno znacky vymeny a datum spotreby je vzdy ten najkratsi cas aky to vydrzi pretoze tam maju rezervu... no nemam pravdu???? :wink: :wink: :wink: :wink:

bud ides alebo stojis...
ak stojis tak nezavadzaj tym co idu....
pre tych co sa radi vlecu....:D :D :D

Vygenerováno za 0.593 sekund