Max. rychlost u Tipo 1.7D
Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka
www.lanciaklub.cz
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
- Zdena-Tipo
DAN
//// Tempra 1,9Tds, 66kW, digi, klima, alu, 125tis.km, 1991, 6,9l/100km (čeká na prodej nebo šrot)
Nebožka: Lancia Prisma 1,9Tds, 58kW, 250tis.km, 1986, 5l/100km (do konce pojízdná, nyní ve šrotu)
- LZdenda
Lancia Delta HPE HF 2,0 16VT 142kW
Lancia Dedra 2,0T 119kW - EX 3
Lancia Dedra 1,9TD 85kW - EX 2
Fiat Regata 1,7D -EX 1
- LZdenda
Fiat regata 1,7D a v 5ti lidech na dálnici 160, potom rupla hlava a musel jsem zpravovat Na <br> rozpacích
To se ani nedivim, žes ten motor odvaři... sice nevim, kolik to v těch 150ti točí(nemám otáčkoměr), ale rachot je to takové, že už mám o ten motor celkem strach... 8O oni asi u fiatu věděli, proč píšou max . rychlost 150km/h
- Zdena
Mám klasické budíky a když jsem měl tachometrových 185 km/h, tak mi naměřili 174km/h
Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy
po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny
To byl odpich,že jsem nestačil řadit,jedničku jsem nepoužival a na 5tku to dalo 140,ale už to ječelo jak svině,protože tam mám malá kola,
Teď mám už origo převodovku a když jsem to pujčil kámošovi,tak z kopce jetěl podle tacháče přes 190,ale taky to buse zkreslovat.
to je halucinace,kamoš má 1,7D 140 se tam po několika stovkách metrů dá dostat a 150 je extreme to už motor jede na plno-nemužeš to tam mít dlouho jinak na sto pro odděláš motor,moje auto kdysy mělo taky 1,7 a už odešel do lovišť a teď mám 1,7 jen papírově=menší pojištěnímůj max byl ve 4 lidech 175km/h a tipouš ještě chtěl, ale začal mi hořet starý výfuk , jo a jinak ahoj všeci, nevím jestli je to blábol jak tvrdí Paldous. nějak se mi nezdá, že by mi tachometr, dejme tomu při 140 km/h přeměřoval o 35 km. a když jo tak prosím poraďte jak to zjistit, dík
neřve-tak jsi hluchej a diesel se netočí do plnejch jak pilaNa rovince tak 155 ale to je masakr jinak bez problemu 140 a ani to moc neřve a ještě se tomu chce.Tipo 1,7D
Fiat Tipo 1.7D 88 v karoserii 2.0 z roku 92
Nyní Lancia Delta HPE 1.6 76kW
Asi jsem poseroutka, ale z kopečka jsem nervózní i se 140 na tachometru. Ta konstrukční rychlost 150 km tam asi není pro nic za nic - dá se to z takové rychlosti z kopečka ubrzdit, a jak by se auto chovalo při pokusu o razantnější brždění? Bude držet stopu, nepo půjde do smyku - mluvím samozřejmě o jízdě za sucha.jo taky mi jede jako drak z mírnýho kopečka sem dal 160 a po dálnici se rychlost držela v pohodě na 140
Když se mi auto na dálnici pěkně rozběhne, tak tam ta 150ka leze pořád sama, i do mírného kopečka, ale když si toho všimnu, zpomalím. Myslím že to autu neprospívá, hnát ho na hranici jeho možností.
Fiat Tipo 1.7d, r.v. 1989, 250.000+ km najeto
Fiat Tipo 1.7D 88 v karoserii 2.0 z roku 92
Nyní Lancia Delta HPE 1.6 76kW