Max. rychlost u Tipo 1.7D

Více
17 roků 11 měsíců zpět #31 od jimird
Odpověděl jimird pro téma Re: Max. rychlost u Tipo 1.7D
brzdění ze 150se dá,ale kotouče se pěkně zahřejou

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 10 měsíců zpět #32 od djrjay
Odpověděl djrjay pro téma Re: Max. rychlost u Tipo 1.7D
Ja som mal asi pred 2 rokmi 1,7D 1989 DGT a šiel som na nom s 3 pasažiermi bez problémov 160km/h a to este ten motor ani nejako extra nereval.Bez uprav.

FIAT TIPO 1,9 TD intercooler 1994 66kw(90k),po uprave 75kw(103k),ABS,servo,4xkotúče BREMBO,turbo GREDDY.

Více
17 roků 10 měsíců zpět #33 od libenak
Odpověděl libenak pro téma Re: Max. rychlost u Tipo 1.7D

Ja som mal asi pred 2 rokmi 1,7D 1989 DGT a šiel som na nom s 3 pasažiermi bez problémov 160km/h a to este ten motor ani nejako extra nereval.Bez uprav.

Těch 160km/h ti naměřili, nebo to máš jen údaj tachometru? To je trošku rozdíl. Pokud je to podle tachecu, tak počítej tak reálných 150km/h :wink:

Více
17 roků 10 měsíců zpět #34 od michalkulistak

jimird napsal:

můj max byl ve 4 lidech 175km/h a tipouš ještě chtěl, ale začal mi hořet starý výfuk :lol:, jo a jinak ahoj všeci, nevím jestli je to blábol jak tvrdí Paldous. nějak se mi nezdá, že by mi tachometr, dejme tomu při 140 km/h přeměřoval o 35 km. a když jo tak prosím poraďte jak to zjistit, dík

:roll: to je halucinace,kamoš má 1,7D 140 se tam po několika stovkách metrů dá dostat a 150 je extreme to už motor jede na plno.
tak nevím ,asi teda nemám motor 1,7 ale neco jiného, protože sice po větším rozjezdu to vytáhne 160 v pohodě, a to už mám odvařené kroužky a spotřebu oleje 1l/300km.tipo 1,7 mám dva roky a připadá mi živější jak favorit, kterého jsem měl před tím. klidně nevěřícím předvedu

fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon 8-)

Vygenerováno za 0.094 sekund