prasklá hlava u 1.9 TD

Více
17 roků 7 měsíců zpět #16 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: prasklá hlava u 1.9 TD

Měl jsem stejný problém, hlavu Fiat Tds nikdo neprodával. Proto jsem sáhnul po té Lancii, ale potřebuješ někoho kdo tomu rozumí.
A než s tou hlavou budeš cokoliv dělat nech si jí otlakovat (tj. vzduchem ve vodě) - vyjde to asi na 500Kč, ale vyhneš se problémům.
A ještě se nediv prasklinám mezi ventily, budou skoro na každé starší hlavě, ale zas tolik nevadí.

Tak jsem dneska nalítal přes 200 kilometrů a nesehnal jsem hlavu na 1.9TD Tipo a ani na Lancii....já jsem už zoufalej, kdybych chtěl celej motor, tak to by nebyl problém :!: Jenže já už jeden celej na díly mám a další by mi byl na nic....prosím poraďte někdo :cry:

Jinak hlavu mi nabídl nějakej borec z Hodonína, jenže by mi ji nechal asi tak za 4 000,- a + samozřejmě poštovný a to je dost :!: za tolik bych sehnal celej motor :!:

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 7 měsíců zpět #17 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: prasklá hlava u 1.9 TD
Jo hlavu z Lancie, tak tu jsem taky nesehnal a hlavně ani nikdo neví, jestli by to tam pasovalo.....a to si říkaj automechanici :D

Bože já už to auto snad nikdy nedám dohromady :!: To je konec :cry:

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
14 roků 10 měsíců zpět #18 od MichalW
Odpověděl MichalW pro téma Re: prasklá hlava u 1.9 TD
Hmm tak už došlo i na mne.

Nemáte někdo na Moravě NEPRASKLOU hlavu na 1,9TD? Ta má už byla dělaná, brousit už není kam, otlakování dobrý, ale mám tam takové malé jamky, které vychází akorát na přechod hrany s válcem. Mám strach, že to těsnění nezvládne.

Více
14 roků 10 měsíců zpět #19 od DannyF
Odpověděl DannyF pro téma Re: prasklá hlava u 1.9 TD
Podívám se v garáži. Když jsem vezl Lancii do šrotu tak jsme sundali hlavu a ustřihli lanko k otevírání motorového prostoru - a tak bylo auto kompletní :)

DAN
//// Tempra 1,9Tds, 66kW, digi, klima, alu, 125tis.km, 1991, 6,9l/100km (čeká na prodej nebo šrot)
Nebožka: Lancia Prisma 1,9Tds, 58kW, 250tis.km, 1986, 5l/100km (do konce pojízdná, nyní ve šrotu)

Více
14 roků 10 měsíců zpět #20 od Kůrkyn
Odpověděl Kůrkyn pro téma Re: prasklá hlava u 1.9 TD
Tahle hlava je stejná na úplně všechny 1.7 a 1.9 akorát u Punta, Palia a Fiorina (novějších 1.7 soft td) má jednu trubku na vodu jiného průměru, ale to je detail. Na Fiorino 1.7 TD z roku 98 jsme dal bez problémů hlavu z Dedry 1.9 TD z rkou 89.

Více
14 roků 10 měsíců zpět #21 od jipaf
Odpověděl jipaf pro téma Re: prasklá hlava u 1.9 TD

za tie peniaze si si mohol kupit na vrakovisti komplet druhy motor :(

4 auta na ND

TEMPRA 1,6ie soc ....tam kde jiní končí, Fiat začíná...
ALF AR156 2,0TS SW lpg... 155 živých koníků...

Vygenerováno za 0.336 sekund