Tipo 1,7D zdecha

Více
17 roků 7 měsíců zpět #16 od tomakecTD
Odpověděl tomakecTD pro téma Re: Tipo 1,7D zdecha
no jako.....kdyz je pocasi jak ted...14stupnu to chytne hned jakmile otocim klickem....me rikal kamos ze to sou zhavice at to zkusim....ze si mysli ze to bude tim ze meli naftaka a taky todle delal...a jinak kdyz to nepomuze tak uz ty kompresni pomery a to je v hajzlu no:( :cry:

tomakecTD
Fiat Tipo 1,7D 1988, 94 dovoz Italie,socket edition(interiér z 1.4 i.e 92)Felicia 1.3LXi,Forman 1.3LS LPG dovezen z D,spotreba 16/100 plynu a na benzin nejede vubec :-D

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 7 měsíců zpět #17 od paldous
Odpověděl paldous pro téma Re: Tipo 1,7D zdecha
tak kdyz je vymenis a pomuze to tak pak dej vedet,pustim se taky do toho,ale podle me by to nemelo bejt zhavicema

Fiat Tipo 1.7D, r.v.:1988

Více
17 roků 7 měsíců zpět #18 od tomakecTD
Lidi,jeste bych se rad zeptal,jak se daji vydelat zhavice? poradne ani nevim kde jsou... :cry:

tomakecTD
Fiat Tipo 1,7D 1988, 94 dovoz Italie,socket edition(interiér z 1.4 i.e 92)Felicia 1.3LXi,Forman 1.3LS LPG dovezen z D,spotreba 16/100 plynu a na benzin nejede vubec :-D

Více
17 roků 7 měsíců zpět #19 od paldous
zepredu a jsou spojeny takovym pleskem, potrebujes nejdriv odsroubovat ten plesek a pak je pjekne vysroubujes, je to tusim 10 klic,ale nejsem si jistej,vzdyt vyskousis, jinak foto jsou na : www.tipo.estranky.cz/fotoalbum/hlava-valcu/hlava-valcu/30
tu jsou krasne videt.....

Více
17 roků 7 měsíců zpět #20 od Tomas-Oaza
Odpověděl Tomas-Oaza pro téma Re: Tipo 1,7D zdecha
nech si nejdriv zkontrolovat tlaky,nez budes do toho investovat.ja kdyz sem mel tipo 1,7d tak to bylo prvni co jsem udelal,a tim sem se rozhodl ze v zime se jezdit nebude bo sem nad - 10 nenatocil. tlaky sem mel jen 23.
zhavice poznas lehce,vymontujes a zapojis na baterku a mel by se ti behem 8 sec rozpalit do servena

Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka

www.lanciaklub.cz

Více
17 roků 7 měsíců zpět #21 od Killer
Odpověděl Killer pro téma Re: Tipo 1,7D zdecha
No zdá se mi hlavně tvůj motor strašně hlasitej...Úplně mi to trhá uši když je otevřená kapota.Kdyby jste věděli za jakou směšnou sumu ho koupil :D Jo jinak Tomakec je můj dobrej kámoš a spolužák v jedné osobě :wink:

Svýho milovanýho 2,0 16V už nemám. Strašně mi chybí.Měl sem ho rád
Jeho foto zde:
moje.auto.cz/tom-16v/sedicivalvole.html
Nyní jezdím alfou 155 2,5 TD foto zde:
moje.auto.cz/tom-16v/alfice.html

Více
17 roků 7 měsíců zpět #22 od paldous
ten hluk muze bejt spusobenej spatnym nastavenim cerpadla, kdyz je moc na tvrdo tak to docela dost boucha,dej si to sestelovat nakymu skusenymu automechanikovi,ten to spravi podle slechu a ver tomu ze to trochu ztichne pokud je to tim.....jinak to muzou bejt taky ventily, jo jinak ta cena by me zajimala, kolik si za to dal?

Více
17 roků 7 měsíců zpět #23 od MichalW
Odpověděl MichalW pro téma Re: Tipo 1,7D zdecha
No ono tyhle diesly jsou hlasité sami od sebe, hlavně teda za studena. Já když po ránu nastartuju před barákem auto a jdu škrábat okna, máte vidět jak kmitám, abych vypadl dřív, než na mne přiletí nějaký květináč z okna :D

Více
17 roků 7 měsíců zpět #24 od paldous
cim muze bejt spusobene takzvane dychani motoru? myslim tim,ze se pred filtrem sani dost meni tok vzduchu...asi to bude tlakma nebo to muze bejt taky nekterej ventil?

Více
17 roků 7 měsíců zpět #25 od tomakecTD
takhle,jak hlasite bezi ten muj diesel,bezi vsecky tydle stary diesely bez turba ja nevidim rozdil.A jako...automechanikovi to asi nedam..ne ze bych nerad,ale nemam prasulky a hlavne si tam chci delat veci sam,neni to slozitej motor,ale s tema tlakama mate vseci pravdu,premerit by to chtelo,dneska odpoledne jdu zkusit ty zhavice at vim jestli to neni jima...zatím zdárek všeci :wink: :D

tomakecTD

Více
17 roků 7 měsíců zpět #26 od tomakecTD
a ty Killeru si sezen tu mlhovku jak si vcera srazil toho zajíce :lol:

tomakecTD

Více
17 roků 7 měsíců zpět #27 od tomakecTD
tak sem zhavice vytahl......jeden byl uplne zacerneny a nezhavi absolutne vubec,druhy zhavil z 45% a zbyvajici dva zhavili tak na 90%...zkousel sem je pres baterku...mohlo teda to ze mi to pri 0C nechtelo chytat timdle? :cry:

tomakecTD

Více
17 roků 6 měsíců zpět #28 od scherer012
Odpověděl scherer012 pro téma Re: Tipo 1,7D zdecha

tak sem zhavice vytahl......jeden byl uplne zacerneny a nezhavi absolutne vubec,druhy zhavil z 45% a zbyvajici dva zhavili tak na 90%...zkousel sem je pres baterku...mohlo teda to ze mi to pri 0C nechtelo chytat timdle? :cry:

mohlo :roll:

Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy

po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny

Více
17 roků 6 měsíců zpět #29 od Dresik
Odpověděl Dresik pro téma Re: Tipo 1,7D zdecha
No jo žhaviče udělají své. Ono i za tepla ti to na poprvé bez žhavení moc chytat nebude.

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Více
17 roků 6 měsíců zpět #30 od libenak
Odpověděl libenak pro téma Re: Tipo 1,7D zdecha

No jasně, rozehřát dva válce nestačí :wink:

..ale pokud je budeš měnit, tak už bych stejně vyměnil rovnou všechny 4

(Jo, ale ještě by bylo dobré zjistit, zda ten jeden žhavič dosloužil stářím, nebo tam je jiný problém (třeba vstřik), to si pak takhle odrovnáš i ten novej. Měla ta žhavící upálenou špičku??)

Vygenerováno za 1.980 sekund