startér

Více
17 roků 1 měsíc zpět #16 od vavra
Odpověděl vavra pro téma Re: startér
No ceny jsou to docela slušne, ale třeba v mem případě je cena viší než pořizovaci hodnota meho plně funkčního tipa s tp a stk, ktere jsem si koupil na nd.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 1 měsíc zpět #17 od Freedom
Odpověděl Freedom pro téma Re: startér
jj ty uhlíky sou na kablech nalisovaný....a stačilo by vyměnit jenom je..startér vypadal v pořádku...jenom tam sou ž vochozený ty uhlíky....a tohle dávat za startér no tak to by bylo teda něco....bych to snad každý ráno roztlačil...

Fiat Tipo 1.7D 88 v karoserii 2.0 z roku 92
Nyní Lancia Delta HPE 1.6 76kW

Více
17 roků 1 měsíc zpět #18 od vavra
Takže buď koupit jiny uhlik ktery ma nalisovany kablik a koncovku přepajet a nebo zjistit kdo ma pokaženy starter s dobrymi uhlikama. nebo koupit starši starter ale kvuli uhlikum to je zbitečna investice.
Ale kdyby si chtěl tak se mi v garaži jeden jentak vali a nikdo ho nechce. Je z 1.4 a je v poho. Za 400 kč bych ho pustil.

Více
17 roků 1 měsíc zpět #19 od Freedom
ok uvidim ozvu se ti pokud nic neseženu....ale aby pasoval...přece jenom benzin a diesel je něco jinýho

Více
17 roků 1 měsíc zpět #20 od Dresik
Odpověděl Dresik pro téma Re: startér
Startér je na ropu jiný, z benzína pasovat nebude.

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Více
17 roků 1 měsíc zpět #21 od temprař
Odpověděl temprař pro téma Re: startér

když neseženeš ty co potřebuješ, tak si kup o něco větši a ošmirgluj je na rozměr ktery potřebuješ.

To je hovadina. Koupí jinší uhlíky,ošmirgluje je ale druhá strana mince je ta,zdali budou proudově dostačovat. V té kotvě teče velký proud. A ty uhlíky nesprávně dimenzované vy se mohli přehřát a poškodit prstenec,který je drží. Anebo by byly tvrdé tak,že po pár použití spouštěče by se vydřel kolektor

Tempra je už bohužel pryč - ale zůstává v mém srdci na věky. Zlatý 2.0 8V.
Nový tel kontakt 774 688 475
mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
I LOVE YOU TEMPRA.
- nyní BMW 525 TDS -

Více
17 roků 1 měsíc zpět #22 od vavra

když neseženeš ty co potřebuješ, tak si kup o něco větši a ošmirgluj je na rozměr ktery potřebuješ.

To je hovadina. Koupí jinší uhlíky,ošmirgluje je ale druhá strana mince je ta,zdali budou proudově dostačovat. V té kotvě teče velký proud. A ty uhlíky nesprávně dimenzované vy se mohli přehřát a poškodit prstenec,který je drží. Anebo by byly tvrdé tak,že po pár použití spouštěče by se vydřel kolektor

No ja jsem taky nemyslel aby si tam dal uhliky z vysavače. :) Když to jde u bouraciho kladiva ktere jede cca 5 hodin denně, tak proč by to nefungovalo u starteru? Mimo jine jsem to udělal i u kadeta na čerpadlu, tam mi vešli po obroušení uhliky z akušroubovaku, ktery měl aku 12V a auto po nastartovaní ma 14V.

Více
17 roků 1 měsíc zpět #23 od Freedom
no tak teď už teda nevim co s tim...budu na to jezdit tak dlouho dokud to pude a až mě to někde zase nechá tak koupim jinej starter....protože ty uhlíky nemůžu nikde sehnat

Více
17 roků 1 měsíc zpět #24 od Dresik
To mi nevykládej. Já volal do krámu a řekli, že mají. Kde si je už sháněl?
Kvůli uhlíkům, přeci nebudeš kupovta nový startér?A klidně tam dej uhlíky, co budeš muset trochu poupravit.

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz

Více
17 roků 1 měsíc zpět #25 od Freedom
na netu sem prohledal skoro všechno kámoš taky koukal...už mi zbejvá jenom jedna možnost zkusit čerčany....ejhorší je že ty uhlíky sou podivný....musim mít všechny čtyři k sobě nějak připojené

Více
17 roků 1 měsíc zpět #26 od Dresik
No v e-shopu s normálníma dílama asi moc nebudou. Zkus nějakou mototechnu, nebo tak. Tak to má být, v nejhorším se přepájí, pokud jsou na pevno.

Na seznamu mi to našlo pár firem, co uhlíky dělají, ale jak říkám, dají se sehnat určitě i normálně.

zkus obchod italcar.cz tam mají kontakt a zavolej tam. Posílají i na dobírku.

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz

Více
17 roků 1 měsíc zpět #27 od vavra
Tak skus se podivat na www.mjauto.cz/newdocs/bosch/altbosch.htm tady prodavaji nějake nahradní dili na startery a alternatory, pišou i o uhlikach. Skus jim napsat. Jinak mužeš skusit Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. Myslim že v adh to určitě budou mit je to mototechna na fiaty v Ostravě. Tak hodně zdaru.

Více
17 roků 1 měsíc zpět #28 od Freedom
ok omrknu to....a uvidim co se najde při nejhoršim zkusim sehnat uhlíky od někoho ze strašího startéru...třeba tam budou lepší....a v tý ostravě to nevim jak bych tam jel...sem z druhý strany....ale díkes vám...

Více
17 roků 1 měsíc zpět #29 od vavra
Da se to poslat poštou. Ještě mě napadlo jak jsou velke ty uhliky. nemaji stejnou velikost jako v alternatoru. je to stejny vyrobce. V garaži se mi vali nefunkčni altik a uhliky jsou tam dobre. tak si to skus zjistit jestli nejsou stejne a pokud jo tak mi dej adr. a pošlu ti je v obalce.

Více
17 roků 1 měsíc zpět #30 od Freedom
ok uvidim kdy se zase dostanu nějak na auto....jak bude nálada ono to tam taky neni zrovna nejlíp daný....ale stejný to by i klidně mohli bejt v altíku fakt netušim jak to vypadá....já to o víkendu snad rozeberu a vyfotim a pošlu ti to...

Vygenerováno za 0.521 sekund