Chladící kapalina...
Dave_Pv napsal: Co kdo používáte za chladicí kapalinu do 1,9 TD? Mě všichni radí, ať do alfy hodím PARAFLU (litr za cca 250- 300 kč 8O ) Ale když je to tak starý motor, stejný jako v tipu, tak by mě zajímalo co tam lijete vy. Jde mi pouze o 1,9 TD!!
PS. To má hlinikovou palici?
nazdar chlapy ja som zo slovenska a my tu pouzivame antifreze je to naljepsie co je
thermonuclear to zvladne
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
thermonuclear to zvladne
to je blbost lebo fridex casom rozozerie gumene hadiceMyslíte, že fridex je blbost?
thermonuclear to zvladne
nazdar ja mam problem s tipem 1.9td 66kw mam novy termostat ale hadica ktora po otvoreni termostatu by mala byt horuca je studena ja neviem ci je to spravne,ze by malo take dobre chladenie motora ale kurit to kurijavascript:emoticon(':')
No když motor nedosáhne teplotu otevření termostatu, tak se termostat prostě neotevře a hadice je studená. A nebo je daný opačně a nemá se kam otevřít, protože tam nemá místo. To by se ale přehříval motor. Nejlepší je sledovat teploměr jak se chová a podle toho se dá posoudit jestli to dobře chladí. Teda pokud teploměr funguje
Tipo 1.6 HF Turbo (831B7.046), r.v. 1991 digital, spotřeba kolem 8 l na 100 km:-) Tel: 732 514 955
/F/I/A/T/ Tipo 1.6 DOHC (krásnej začátek)
/F/I/A/T/ Tipo 1.9 TD GranTurismo . . . my first big love . . .
Alfa Romeo 145 1.9 JTD Limited Edition 500 (461 kus této pouze 500 kusové série) chip 100kw a 306 NM