Výveva - problééém
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Co tam vlastně je? nějake těsněni nebo to je jen nalisovane? Co tak to vyklepnout a dat to na silikon? Pokud někdo vyte co tam je tak dejte vědět, popřipadě pokud už to někdo spravil tak muže napsat jak. Diky za rady.
fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon
jak slabě brzdí? zkus z ní sundat tu hadičku a ucpi ju prstem jestli táhne tak je dobrá. to že to nebrzdí nemusí byt ani tak vývěvou jako třeba prorezlou nádobou posilovače(ten hrnec) nebo volná hadička od vývěvy. nebo vada brzdového válce atd atd.nebo taky tím že některé tipa brzdí slabo normálně. zvlášt když přesedneš z druhého autaZdaarek, mam uz dlhsie problem s podtlakovou vyvevou, tiekol mi z nej olej, tak som zohnal druhu s tou prirubou, ktoa sa da vybrat, vymenit tesnenie a pohoda, lenze ta zase slabo brzdiii..... co s tym? Nema niekto funkcnu?
Ja vim to tak se nemuže brat, to co jsem za 7let navražel do popelnic, tak dneska by byla za to moooc pěkna Marea v kombiku s dieslovym motorem a slušnou vybyvou.šak to musí jít rozebrat, nebo tam máš něco bez šroubků?jo a nezačínej počítat prachy nebo zblbneš a koupíš nové auto , na té mojí vývěvě jsuo tři imbusy ale jsou nejaké zatuhlé a neměl jsem pořádný klíč tak jsem to nekuchal. pokud ti to brzdí tak na olej kašli, teda jestli z toho nechčije proudem
Pokud ta vyvěva je z hliniku tak ty šrouby pobuchej kladivkem a oni povoli. Je se asi tento tyden do garaže ani nedostanu, tak se na to nemohu ani podivat. Moc práce a ještě ve středu mi doma mění okna, mam tu smulu že mam byt v přizemy a když se u mě bude dělat zednicka tak se zaroveň budou měnit sklepni okna a sklep mam plny zednickeho nařadi. Ale o vykendu se na to skusim kuknout, jestli zbude čas.
teraz som v praci ale doma to vyfotim a fotku dam na
majsterfiat.webovastranka.cz/image/index
zavarit sa to neda, vo vnutri su lopatky z fibroveho materialu a pri zvarani sa znicia, potom to mozes vyhodit cele.
zapečeny fiaťak
marea 1.9 JTD 77/105
tipo 1.9 TDS 66/90-predane-s lutostou spominam
favo-lpg
favo-be - zosrotovane
zapečeny fiaťak
marea 1.9 JTD 77/105
favo-lpg
favo-be - zosrotovane
ten tvoj napad som skusal, a vydrzalo to asi tri mesiace, potom to zacalo tiect znovu.
zapečeny fiaťak
marea 1.9 JTD 77/105
favo-lpg
favo-be - zosrotovane