jakou autobaterii??
a jakou by jste doporucili na zimu?
auto mi tyden stalo a ted kdyz zacaly mrazy jsem tak tak nastaroval.v lete jsem do meho TD daval mesic starou 50Ah z 1.4i. ale uvazuju ze zainvestuju do nove, at se na ni muzu spolehnout i v -20st.
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Myslim ze 75 mA.
ani srnky v lese netušia
Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy
po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
Já jsem kupoval novou 72 Ah za nějakých 1500,- a startuju i když mám rádio a zesík dlouho zapnutej, a teď když začalo mrznout nemám nejmenší problém, točí jako divá
tak to mi ho teda vyndej....kde se da sehnat 72Ah za 1500?!?!
a jaka je to znacka? nevim jestli koupit za 2500starline nebo za 3000 vartu.
Fiat Tipo 1,9td r.v 92
Skoda Octavia combi 1,9tdi 170PS r.v 04
Já jsem kupoval novou 72 Ah za nějakých 1500,- a startuju i když mám rádio a zesík dlouho zapnutej, a teď když začalo mrznout nemám nejmenší problém, točí jako divá
tak to mi ho teda vyndej....kde se da sehnat 72Ah za 1500?!?!
a jaka je to znacka? nevim jestli koupit za 2500starline nebo za 3000 vartu.
No sehnal jsem ji u nás v práci, tak je prodáváme...nevim co všechno za značky...tohle je nějaká no name, ale máme ji v druhym autě už 3 roky a bez menších problémů, tak jsem neváhal a koupil ji i do tipa
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
1.6 DOHC r.v.89,naj.220 000Km,spotř.8.2L/100
Šlape jako hodinky,ale nemá STK,spinká v depozitu.
Opel AstraF 1.7TDs,momentálně plně využito.
Fiat 127, spotř.5.2L/100 ,spinká v garáži.
tomakecTD
Fiat Tipo 1,7D 1988, 94 dovoz Italie,socket edition(interiér z 1.4 i.e 92)Felicia 1.3LXi,Forman 1.3LS LPG dovezen z D,spotreba 16/100 plynu a na benzin nejede vubec
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)
souhlasím,TD má Tuším 65A alt.tak tam je předepsaná aku60aphTak s tím altíkem to bude pravda. Do každého auta je nějaký typ baterky vždycky předepsaný. Ale jak se tu řeklo-do ropáka jedině 72Ah, je tam i předepsaná. A do benzína stačí bohatě 55Ah. Tam na to při startování nejsou takové nároky, jako když se u ropy ještě žhavý.
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)
souhlasím,TD má Tuším 65A alt.tak tam je předepsaná aku60aphTak s tím altíkem to bude pravda. Do každého auta je nějaký typ baterky vždycky předepsaný. Ale jak se tu řeklo-do ropáka jedině 72Ah, je tam i předepsaná. A do benzína stačí bohatě 55Ah. Tam na to při startování nejsou takové nároky, jako když se u ropy ještě žhavý.
nemyslím že altík nějak moc souvisí a aku.
avia má baterky kolem 150Ah a alt. je tam škodovácký 42A,v lepším případě 55A.
felicia 1.3i má aku kolem 50Ah a první měli alt.55A a potom 70A.
spíš jde o to,kolik elektroniky je v autě,kolik spotřebičů.
Avie byly hrobky apřekážky na silnicích o el instal. nebudu mluvit chvilku sem to zpravoval (jako pekařské vozy)souhlasím,TD má Tuším 65A alt.tak tam je předepsaná aku60aphTak s tím altíkem to bude pravda. Do každého auta je nějaký typ baterky vždycky předepsaný. Ale jak se tu řeklo-do ropáka jedině 72Ah, je tam i předepsaná. A do benzína stačí bohatě 55Ah. Tam na to při startování nejsou takové nároky, jako když se u ropy ještě žhavý.
nemyslím že altík nějak moc souvisí a aku.
avia má baterky kolem 150Ah a alt. je tam škodovácký 42A,v lepším případě 55A.
felicia 1.3i má aku kolem 50Ah a první měli alt.55A a potom 70A.
spíš jde o to,kolik elektroniky je v autě,kolik spotřebičů.
u felicie co píšeš asi dobrá ale moc el výbavy taky neměly takže pochybuji že tam dávaly větší aku jak55Ah,možná vyjímka byla 1.9d že tam byla 60Ah
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků