Předvstřik pomoc

Více
16 roků 9 měsíců zpět #16 od bzuco
Odpověděl bzuco pro téma Re: Předvstřik pomoc
Na Tipe 1,7D (asi social verzia) mam predvstrek, ale ten rucny plyn? neviem. kolieskom sa pootocit da, ale nic to nerobi. nemas nejaky popis cinnosti, resp. ako to ma byt pripojene k cerpadlu?

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 9 měsíců zpět #17 od Jenda
Odpověděl Jenda pro téma Re: Předvstřik pomoc
Tak já tam žádný otočný kolečko nemám,jen ten předvstřik.

1.6 DOHC r.v.89,naj.220 000Km,spotř.8.2L/100
Šlape jako hodinky,ale nemá STK,spinká v depozitu.
Opel AstraF 1.7TDs,momentálně plně využito.
Fiat 127, spotř.5.2L/100 ,spinká v garáži.

Více
16 roků 9 měsíců zpět #18 od bzuco
priamo ovládanim predvstreku sa da tocit. a vraj tym sa nastavoval rucny plyn, ale podrobnosti neviem. preto som sa na to pytal.

Více
16 roků 9 měsíců zpět #19 od skypan
Odpověděl skypan pro téma předvstřik pomooc
no pamatuji se že na Lancii Prismě 1.9d byl ruční jak plyn,tak sitič a bylo to kolečko pod volantem(bylo dvoučinné),pokud se kolečko vytáhlo tak to byl sitič a pokud se jenom natáčelo tak se přidával plyn(ruční)
na tempře(1.9tds) je automatycký(přesuvník/sitič)řízený lankem od termostatu(reagující na teplotu vody v termostatu.já ten automat zrušil a mám taky ruční,přez páčku pod volantem a lanko. :lol:

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Více
16 roků 9 měsíců zpět #20 od bzuco
Ale stale ziadna fotka, alebo pripojenie rucneho plynu. Ja chcem vediet, ci to niektore Tipo 1,7 ma, alebo nie a ci sa to tam da prirobit. Ten predvstrek mam funkcny a ked je motor v zime studeny, velmi mu pomoze pri startovani. Zatial mi vzdy stekol na prvy raz a to ma datum narodenia 1988.

Více
16 roků 9 měsíců zpět #21 od Jenda
Odpověděl Jenda pro téma Re: Předvstřik pomoc
Tak sem se ti na to dnes koukal u 1.7d,předvstřik tam mám,na táhlo pod volantem ale točít s tím nejde.Má vroubky aby se jako při otáčení neproklouzlo v ruce,ale mě stím otočit nejde,urval bych to.

1.6 DOHC r.v.89,naj.220 000Km,spotř.8.2L/100
Šlape jako hodinky,ale nemá STK,spinká v depozitu.
Opel AstraF 1.7TDs,momentálně plně využito.
Fiat 127, spotř.5.2L/100 ,spinká v garáži.

Více
16 roků 9 měsíců zpět #22 od Kounect
Odpověděl Kounect pro téma Re: Předvstřik pomoc
Mě to fungíruje stejně...akorát to jde vytahovat. Točením bych to ukroutil. Na čerpadle je to zapojené na páku, které vede na stranu blíže k bloku.
U Ritma jsme měli tu s kterou šlo točit, ale to byl ruční plyn a ne zase pro změnu předvstřik. Oboje najednou jsem ještě nepotkal, ale já jsem toho ještě neviděl...:D
Odpoledne Ti to vyfotím.

Fiat Tipo 1.7D
Lomítko /--/ :-)

Vygenerováno za 0.343 sekund