Potřebuju pomooc nutně...

Více
16 roků 11 měsíců zpět #1 od Freedom
Potřebuju pomooc nutně... vytvořil uživatel Freedom
Zdarec hoši dneska mělo zase moje tipo měsíčky...opět se mi vyštavila baterka a ani na roztáhnutí to nereagovalo....baterka je čtvrt roku stará....
Když otočim klíčkem rozsvítí se mi palubka hodně málo a začne tam něco rychle cvkata což po chvíli přestane a rozsvítí se palubka....zkoušeli sme to roztáhnout a nic z vejfuku se sice kouřilo ale nic.....jezdim s tim běžně ale dělá mi to tak jednou za měsíc...nevim čim to může bejt...please help me....

Fiat Tipo 1.7D 88 v karoserii 2.0 z roku 92
Nyní Lancia Delta HPE 1.6 76kW

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 11 měsíců zpět #2 od skypan
Odpověděl skypan pro téma Re: Potřebuju pomooc nutně...

Zdarec hoši dneska mělo zase moje tipo měsíčky...opět se mi vyštavila baterka a ani na roztáhnutí to nereagovalo....baterka je čtvrt roku stará....
Když otočim klíčkem rozsvítí se mi palubka hodně málo a začne tam něco rychle cvkata což po chvíli přestane a rozsvítí se palubka....zkoušeli sme to roztáhnout a nic z vejfuku se sice kouřilo ale nic.....jezdim s tim běžně ale dělá mi to tak jednou za měsíc...nevim čim to může bejt...please help me....

máš pravděpodobně někde kratas,zjisti které relé(rychle cvaká),a šel bych po kabelech,různé pruchody přechody stává se v těch místech se prodřou kabely,prostě prohídni kabeláž..

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Více
16 roků 11 měsíců zpět #3 od Freedom
to dokonce i vim kde cvaká...cvaká jedno relé v pojistkový skříni a jedno jak je v tý šedý skříňce pod baterkou je tam žhavení....ale dělá to jenom když je slabá baterka....jinak mi to teď chodilo měsíc v poho..předtim taky měsíc se mi to prostě vždycky po měsíci pose*e a nevim proč....

Více
16 roků 11 měsíců zpět #4 od skypan
Odpověděl skypan pro téma potřebuju nutně pomoc

to dokonce i vim kde cvaká...cvaká jedno relé v pojistkový skříni a jedno jak je v tý šedý skříňce pod baterkou je tam žhavení....ale dělá to jenom když je slabá baterka....jinak mi to teď chodilo měsíc v poho..předtim taky měsíc se mi to prostě vždycky po měsíci pose*e a nevim proč....

bud zkusit vyměnit skřínku,nebo si zkusit pújčit bat.(až to začne zase dělat)

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním

Více
16 roků 11 měsíců zpět #5 od Freedom
njn jenže táta mi jí zase nechce pučit no...se bojí že by neodjel on...:-Da nemůže to bejt třeba altíkem že by dobíjel málo???

Více
16 roků 11 měsíců zpět #6 od michalkulistak
Odpověděl michalkulistak pro téma elektrika
pokud se pri otočení klíčku nerozsvítí kontrolka žhavení (oranžová) odešlo ti relé žhavení(pod baterkou)a nenastartuješ,neradím roztahovat.to druhé cvakání je relé startéru (první vpravo). a dále máš bud špatný altík nebo jak píše skypan někde zkrat a vybíjí ti baterku

fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon 8-)

Více
16 roků 11 měsíců zpět #7 od Charles
myslím si že jsi to tu už někde řešil, taky jsem ti psal, že mě tohle dělal zkrat....byl to prodřená izolace na kabelu a od kostry to dělalo stuďák a taky to hodně mávalo s baterkou

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
16 roků 11 měsíců zpět #8 od akpuolach
Jestli baterku nabijíš jednou za měsíc je to buď ten kraťas, nebo ti nedobíjí altík. Dobíjení nemusí svítit úplně, potmě to je vidět nejlíp. Zkrat je opravdu nejčastěji v přechodkách a to hlavně u pátých dveří. Když jsem měl slabou baterku já, taky cvakalo relé (od centrálu, ale dveře se nezamkly).

Více
16 roků 11 měsíců zpět #9 od michalkulistak
Odpověděl michalkulistak pro téma elektrika
jo podle toho blikání palubky je relé žhavení v háji zcela určitě. pokud nefunguje tak to taky mává s baterkou. to jak se po chvilce paluba rozsvítí naplno znamená že se skončilo žhavení .

fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon 8-)

Více
16 roků 11 měsíců zpět #10 od Freedom

myslím si že jsi to tu už někde řešil, taky jsem ti psal, že mě tohle dělal zkrat....byl to prodřená izolace na kabelu a od kostry to dělalo stuďák a taky to hodně mávalo s baterkou

a kde mám asi tak přibližně hledat???jj řešil sem to tu...ale pak sem nabil a jezdilo to v pohodě....a to žhavení my myslim že svítí hele....nebo asi ne...nevim tak nemáte někdo tu skříňku???

Více
16 roků 11 měsíců zpět #11 od Tomas-Oaza
ty uz fakt nevis jestli ji chces nebo ne :lol: jednou mi reknes ze jo,pak ze zase ne a ted ji zase shanis :lol:

Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka

www.lanciaklub.cz

Více
16 roků 11 měsíců zpět #12 od Freedom

ty uz fakt nevis jestli ji chces nebo ne :lol: jednou mi reknes ze jo,pak ze zase ne a ted ji zase shanis :lol:

njn sorry když já nevim jestli je dobrá nebo ne.....víš co já sem student a prachy na rozdávání nemám....kolik že si za ní chtěl???

Více
16 roků 11 měsíců zpět #13 od Tomas-Oaza
500,- je fumgl nova nepouzita

Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka

www.lanciaklub.cz

Více
16 roků 11 měsíců zpět #14 od skypan
Odpověděl skypan pro téma potřebuju nutně pomoc
než bych něco kupoval,tak já osobně ,bych si to pněkde půjčil a vyzkoušel,jestli je to tímopravd u tím.aby neutráce zbyrečne moc peněz.

Více
16 roků 11 měsíců zpět #15 od majster

njn sorry když já nevim jestli je dobrá nebo ne.....víš co já sem student a prachy na rozdávání nemám....kolik že si za ní chtěl???

to rele sa da jednoducho odmerat, ci je dobre, ale zo skusenosti, ak to rele cvaka a pritom pada napatie na pristrojovke, tak tipujem ze rele je v poriadku a zrada je v kabeloch, bud skrat alebo len spatny kontakt.

zapečeny fiaťak
marea 1.9 JTD 77/105
tipo 1.9 TDS 66/90-predane-s lutostou spominam
favo-lpg
favo-be - zosrotovane

Vygenerováno za 0.476 sekund