Potřebuju pomooc nutně...

Více
16 roků 11 měsíců zpět #16 od Freedom
no mě cvaká jenom když je opravdu hodně slabá baterka a pak už se to nedá ani roztlačit.....jinak dokud necvaká tak je to pohoda...ale skrat opravdu nevim kde hledat???

Fiat Tipo 1.7D 88 v karoserii 2.0 z roku 92
Nyní Lancia Delta HPE 1.6 76kW

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 11 měsíců zpět #17 od Freedom

500,- je fumgl nova nepouzita

ti pak napíšu si nejdřív nechám změřit altík jestli vůbec něco dává a takový a pak ti písnu kdyžtak na icq stejnak ho na tebe mám... :wink:

Více
16 roků 11 měsíců zpět #18 od peto12
Odpověděl peto12 pro téma Re: Potřebuju pomooc nutně...
Mne to tiež robilo ale prejavovalo sa to vtedy keď som zapol svetlá alebo ventilátor a podobne.Začalo to cvakať zhasla prístrojovka a nešlo úplne nič ale motor bežal. A ked som ho vypol tak som už nemohol naštartovať až po niekoľkých pokusoch.Nevedel som nájsť chybu tak som to dal do servisu a nakoniec stačilo len ukostriť na novo baterku a všetko bolo v pohode.

Tempra 1,9 TD 66 kw SX r.v 1990 155000 km.

Více
16 roků 11 měsíců zpět #19 od T505
Odpověděl T505 pro téma Re: Potřebuju pomooc nutně...

Nevedel som nájsť chybu tak som to dal do servisu a nakoniec stačilo len ukostriť na novo baterku a všetko bolo v pohode.

Měl sem něco podobnýho a bylo to jen v blbejch kontaktech na baterce dělalo to taky nějak tak po měsíci a někdy aji déle, vždycky byli zaoxidovaný kontakty a když pršelo tak to bylo aji dřív, nejhorší na tom bylo že to zoxidování ani nebylo pořádne vidět ale stačilo očistit dráťákem a nebo šmirglem a bylo vystaraný.

Více
16 roků 11 měsíců zpět #20 od Freedom
myslíte že stačí když mi altík dává 13.3V???

Více
16 roků 11 měsíců zpět #21 od peto12
Odpověděl peto12 pro téma Re: Potřebuju pomooc nutně...

myslíte že stačí když mi altík dává 13.3V???

Ak ti dáva toľko počas jazdy a nemáš zapnutý žiadny spotrebič tak je to podľa mňa málo. Pri štartovaní môže prúd poklesnúť až na 9,5 V. Ale potom by sa hodnota mala pohybovať medzi 14 až 15 V. Mne sa pohybuje okolo 14,4 - 14,6 V. Ale keď zapnem svetlá tak to hneď poklesne asi na 13,6 V. Raz som skúsil zapnúť úplne všetko čo sa dá a pohybovalo sa to pod 11 V.

Tempra 1,9 TD 66 kw SX r.v 1990 155000 km.

Více
16 roků 11 měsíců zpět #22 od Freedom
mno radši si ho nechám ještě přeměřit odborně abych ho neměnil kdyby byl náhodou dobrej....já tohle měřil na baterce když byli zaplý světla...ale ukazovalo to bez plynu a i když sem plyn přidal bylo to pořád stejný ale podle mě to dávala baterka..zejztra bych měl mít nabitou baterku tak to zkusíme nastartovat a uvidíme kolik mi bude dávat samotnej altík..

Více
16 roků 11 měsíců zpět #23 od Tomas-Oaza
v norme je kdyz dava 13,2 V ,to samy dava i mne tusim

Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka

www.lanciaklub.cz

Více
16 roků 11 měsíců zpět #24 od skypan
Odpověděl skypan pro téma potřebuji nutě pomoc
alt. je předimenzovaný )od výrobce,myslím dobíjení)jinak 13,00
v je v poho.

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Více
16 roků 11 měsíců zpět #25 od Tomas-Oaza
to Freedom: vsak kdyz ti to budoi premerovat tak si nech zkontrolovat i to rele zhaveni,to jde taky premerit jestli je OK nebo KO

Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka

www.lanciaklub.cz

Více
16 roků 11 měsíců zpět #26 od Freedom

to Freedom: vsak kdyz ti to budoi premerovat tak si nech zkontrolovat i to rele zhaveni,to jde taky premerit jestli je OK nebo KO

a to se zjistí jak jestli je dobrá nebo ne???my sme jí zkoušeli doma jestli vede a to vede.....ona cvaká jenom když je slabá baterka jak ji nabiju tak je to v pohodě

Více
16 roků 11 měsíců zpět #27 od Tomas-Oaza
ja elektrice moc nerozumim,ale vim ze muj mechos uz ji mel nekolikrat venku z marei a premeroval aby zjistil jestli je ko a pak se obednavala nova. a nemas jen v tahu baterku? ja mel s baterkou podobnej problem ze mi tak 3 x do roka proste zkolabovala a nerosvitila ani kontrolky,jak jsem natocil auto pres kable tak bylo v pohode a po vypnuti zase startovala jako by ji nic nebylo. kdyz jsme ji meril zatezakem tak se ukazalo ze je dobra,zajel jsem jeste na jinou firmu tam ji zmerili a taky byla OK. v lete sem se nasr... a koupil novou baterku a od te doby je klid a neudelalo mi to ani jednou :wink: asi tam pry byl na nejakym clanku nejakej zkrat kterej se projevoval jen nekdy.takze baterka se mi vali doma a je porad nabita a proud drzi zatim,takze tomu sam nerozumim

Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka

www.lanciaklub.cz

Více
16 roků 11 měsíců zpět #28 od Freedom
no já mám baterku pávě že novou....takže nevim čim to může bejt...no uvidíme dneska změříme ten altík a uvidíme...jelikož baterku tam teď pudu dát a na 100% to zase měsíc pojede..;)

Více
16 roků 11 měsíců zpět #29 od Tomas-Oaza
nemyslim zmerit altik,ale to rele zhavici

Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka

www.lanciaklub.cz

Více
16 roků 11 měsíců zpět #30 od Freedom
to sme měřili taky už předtim a zdlo se bejt dobrý..normálka to tim procházelo....

Vygenerováno za 0.627 sekund