1.7ds help

Více
16 roků 10 měsíců zpět #16 od michalkulistak
Odpověděl michalkulistak pro téma kroužky
je fakt že to ten borec tvrdil že je po go, každopádně od pohledu se na něm něco dělalo vypadá to aspon na nové těsnění pod hlavou a nad vačkou,ovšem to taky může být vše :cry: . jinak když jsem to vezl domů tak šlapal líp jak ten můj. takže se uvidí. nekoupil jsem to za draho. jinak do servisu na překroužkování neeee. bratranec dělá ve škodaservisu a když to počítal od oka, tak jsem odtud s brekem utekl už při 20000kč

fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon 8-)

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 10 měsíců zpět #17 od GIZMO16
Odpověděl GIZMO16 pro téma Re: 1.7ds help
pasowal by do 1.7Ds aj motor 1.9Tds,radčej by som už kuúpil ten,ak tam bude pasowať.Kolkio asi vydrži ten motor,čo tam mam,ked chyta bezchybne vždy na prvy krat,ale ide dym z viečka na olej.Vydrži aspon rok??

Tipo 1.7Ds r.v.89 562000 km,
Terchova-Nizne Kamence

Více
16 roků 10 měsíců zpět #18 od michalkulistak
Odpověděl michalkulistak pro téma tipo
pokud ho budeš šetřit tak ten rok vydrží, ale nemá cenu ho trápit pokud máš čas a motor tak ho vyměn, potom nebudeš mít furt strach že ti klekne když ho budeš nejvíc potřebovat, jak mě. já mám motor, ale nemám čas ho vyměnit. ohledně té 1,9tds myslím že by pasoval, ale koukni se po foru.někde se to řešilo a jsou tam jiné věci které bys musel předělat

FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon 8-)

Více
16 roků 10 měsíců zpět #19 od bjukemen
Odpověděl bjukemen pro téma Re: 1.7ds help

pasowal by do 1.7Ds aj motor 1.9Tds,radčej by som už kuúpil ten,ak tam bude pasowať.Kolkio asi vydrži ten motor,čo tam mam,ked chyta bezchybne vždy na prvy krat,ale ide dym z viečka na olej.Vydrži aspon rok??

...mne sa tiež dymí z viečka a aj z mierky na olej a motor ide v pohode a to ho vôbec nešetrím...už sa tu o tom hovorilo nemusia byť v prdeli všetky krúžka ale len stieracie...jednoznačne zmeraj tlaky...a jezdi bez obáv dalej...

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Více
16 roků 10 měsíců zpět #20 od michalkulistak
Odpověděl michalkulistak pro téma motor
no změř tlaky nešetři ho a jezdi dál :roll: , ten motor takhle jde do sraček velice rychle. vlastní zkušenost. pokud se dýmí jen z víčka tak to jsou ventily. pokud z měrky oleje tak kroužky a narůstá spotřeba oleje,klesá výkon, kouří to jak tank. mě to taky pořád startovalo na drc a najednou před svátkama mírný mráz a konec, kdybych neměl dobrou baterku tak nenastartuju, a je to pořád horší. takže výměna motoru s rapidně blíží. takže pokud má možnost to zpravit, tak bych nečekal

Více
16 roků 10 měsíců zpět #21 od bjukemen
Odpověděl bjukemen pro téma Re: motor

no změř tlaky nešetři ho a jezdi dál :roll: , ten motor takhle jde do sraček velice rychle. vlastní zkušenost. pokud se dýmí jen z víčka tak to jsou ventily. pokud z měrky oleje tak kroužky a narůstá spotřeba oleje,klesá výkon, kouří to jak tank. mě to taky pořád startovalo na drc a najednou před svátkama mírný mráz a konec, kdybych neměl dobrou baterku tak nenastartuju, a je to pořád horší. takže výměna motoru s rapidně blíží. takže pokud má možnost to zpravit, tak bych nečekal

...nepowedal som aby ho nešetril (tým som myslel seba,nemám čo stratiť) ale aby jazdil dalej...a to TDsko by tam mohlo pasnúť ved je to predsa tá istá kasna...pozri si uchitenie a určite chod do toho,elektrika tá istá tak nevidím v tom problém...

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Více
16 roků 10 měsíců zpět #22 od GIZMO16
nebolo by lepšie jazdiť s vytiahnutou odmerkou oleja,nech sa v motore neudržiava ta špina z toho dymu,Nebolo by to lepšie???

Terchova-Nizne Kamence

Více
16 roků 10 měsíců zpět #23 od michalkulistak
Odpověděl michalkulistak pro téma tipo
pokud se z ní kouří hodně tak je to blbé, vytáhnout tu tyčku nepomůže ten největší sajrajt jde hned do oleje a ven jde jen trochu dýmu. ohledně výměny za19td, 1,7 nemá kontrolky a budíky na turbo tlak oleje atd. v tom by asi byl ten problém. jinak uchycení bude asi ok

Více
16 roků 10 měsíců zpět #24 od Trojan
Odpověděl Trojan pro téma Re: tipo
Zdar..
Mám auto v servisu, budou ho kroužkovat a vyjde mě to na 6000 i s prácou. samozřejmě i s vyměněním oleje a filtru..:wink: Tak nevim no
Chcu s tím dupat tak max. 2 roky, a moc toho taky nenajezdím no a pak to nakopat do prdele.. :wink:

Více
16 roků 10 měsíců zpět #25 od Jenda
Odpověděl Jenda pro téma Re: 1.7ds help
Myslím si že za 6ku to není špatná cena ale já osobně bych si to radši udělal sám.Jednak kuli financím a za druhé bych věděl,co sem si tam dal.
Ale jen můj názor.Aspon budeš mít záruku na kvalitní práci.

1.6 DOHC r.v.89,naj.220 000Km,spotř.8.2L/100
Šlape jako hodinky,ale nemá STK,spinká v depozitu.
Opel AstraF 1.7TDs,momentálně plně využito.
Fiat 127, spotř.5.2L/100 ,spinká v garáži.

Více
16 roků 10 měsíců zpět #26 od Trojan
Odpověděl Trojan pro téma Re: 1.7ds help
To jo no, ale sám bych to nezvládl..

Více
16 roků 10 měsíců zpět #27 od GIZMO16

aky maš motor,to zawisi aj od motora :?:

Terchova-Nizne Kamence

Více
16 roků 10 měsíců zpět #28 od Trojan
Odpověděl Trojan pro téma Re: 1.7ds help

aky maš motor,to zawisi aj od motora :?:

1.7D :wink:

Více
16 roků 10 měsíců zpět #29 od skypan
Odpověděl skypan pro téma 1.7ds help
no jáneví asi bych zvažoval pracnost(i jeich ůčinek)výměny kroužků(páč taky bych to dělal na parkovušti před bytovkou,nebo u strýce v garáži)nebo celé výněny motoru,páč není to jen o kroužkách ale i (a to hodně!!)o opotřebení válců v motoru,takže je to na rozmyslu,kolik ten motor má nalítáno atak....

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Více
16 roků 10 měsíců zpět #30 od GIZMO16

no jáneví asi bych zvažoval pracnost(i jeich ůčinek)výměny kroužků(páč taky bych to dělal na parkovušti před bytovkou,nebo u strýce v garáži)nebo celé výněny motoru,páč není to jen o kroužkách ale i (a to hodně!!)o opotřebení válců v motoru,takže je to na rozmyslu,kolik ten motor má nalítáno atak....

Na digitalke je nabehane 91000km ale mohla byt menena.Po tolkych kilometroch by asi neboli take vybehave piestne kružka, alebo mohli? :?: :?: :lol: :arrow:

Terchova-Nizne Kamence

Vygenerováno za 0.563 sekund