Nádrž

Více
17 roků 10 měsíců zpět #1 od Fila
Nádrž vytvořil uživatel Fila
Zdravím, mam 1,9TD(rv89) a kdyz natankuju tak je to v pohode, cidlo na nadrz ukazuje v pohode, ale jak zacne dochazet, kdyz je tam tak 5 litru, tak to zacne ukazovat nejak podivne, nejdriv ze tam neni uz nic, pak treba tri carky a tak ruzne... takze nikdy nevim kolik tam mam(nemam na to natankovat plnou :cry: ). co s tím?? nebo spis, dela to tak i vam??? dik za rady:-))

Fiat Tipo 1,7D (rv88)
Fiat Tipo 1,9TDs (rv89)
Alfa Romeo 156 2,4JTD (rv99)-spotrpacket 3

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 10 měsíců zpět #2 od kombajn
Odpověděl kombajn pro téma Re: Nádrž
Když jsem Tempru kupoval, tak to bylo zaseknutý a pořád ukazovalo čtvrt nádrže. Rozebral sem plovák, vyčistil třecí plochy a potom vše fungovalo jak má. Tak i ty to můžeš mít v dolní části zanešený.

FIAT TEMPRA 1,9TD SW r.v.94
ALFA ROMEO 146 2,0TD r.v.97
FIAT MAREA WEEKEND 2,4JTD r.v.99

Více
17 roků 10 měsíců zpět #3 od bjukemen
Odpověděl bjukemen pro téma Re: Nádrž
...už sa to tu riešilo mnohokrát...pohraj sa s plavakom,prestriekaj konoxom kontakty ale aj tak to nepôjde poriadne...natankuj na tolko máš a odmeraj si kolko prejdeš do chcípnutia a budeš wediet...na ukazomer sa vykašli...

OFF TOPIC

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Více
17 roků 10 měsíců zpět #4 od Fila
Odpověděl Fila pro téma Re: Nádrž

...už sa to tu riešilo mnohokrát...pohraj sa s plavakom,prestriekaj konoxom kontakty ale aj tak to nepôjde poriadne...natankuj na tolko máš a odmeraj si kolko prejdeš do chcípnutia a budeš wediet...na ukazomer sa vykašli...

no tak to delam, jenze nechci s tim jezdit aby mi to nekde chciplo, to se pak musi prej odvzdusnit cerpadlo a to se mi moc nechce...no zkusim se s tim pohrat...

Fiat Tipo 1,7D (rv88)
Fiat Tipo 1,9TDs (rv89)
Alfa Romeo 156 2,4JTD (rv99)-spotrpacket 3

Více
17 roků 10 měsíců zpět #5 od bjukemen
...wždy jazdím do chcípnutia a nemám problém,nič sa nezawzdušnuje no možno mám len štastie...

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Více
17 roků 10 měsíců zpět #6 od BlackJack
Odpověděl BlackJack pro téma Re: Nádrž
Taky hlasím, že po dojetí do konce není problém s nějakým ovzdušněním ...

FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX

Více
17 roků 10 měsíců zpět #7 od Předseda
Odpověděl Předseda pro téma Re: Nádrž

...wždy jazdím do chcípnutia ...

8O A proč?

Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.

Více
17 roků 10 měsíců zpět #8 od bjukemen

...wždy jazdím do chcípnutia ...

8O A proč?

...aby sranda bola :mrgreen: :mrgreen: ......ale w bandaske si nosím 5L rezerwu... :mrgreen: :mrgreen:

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Více
17 roků 9 měsíců zpět #9 od MATY585
Odpověděl MATY585 pro téma Re: Nádrž
chalani a kde wam dojde nafta tak sa to nemusi owzdusnit????lebo toho som sa bal aj ja,ze to bude treba....

Fiat Tipo 1,9 TD

Více
17 roků 9 měsíců zpět #10 od skypan
Odpověděl skypan pro téma nádrž

chalani a kde wam dojde nafta tak sa to nemusi owzdusnit????lebo toho som sa bal aj ja,ze to bude treba....

mě to na Tempře,na spodku taky plbne(kdyš už mám prázdnou nádrž),ale taky na to prdím :lol: :lol: jinak taky dojíždím až do konce(koukám nejsem sám :lol: to je super :lol: )a doleju z kanystru..potom pár krátkých startů(většinou 3krát)a pak pokračuji dále :lol: :idea:

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Více
17 roků 9 měsíců zpět #11 od bjukemen
...presne tak neexistuje aby sa to zavzdušnovalo...to musí byť potom nejaká chyba v palivovom systéme...čo poznám ludí tak fiat je celkom spolahlivý...

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Více
17 roků 9 měsíců zpět #12 od radluk
Odpověděl radluk pro téma Re: Nádrž
to je blbost, kdyz byste vyjeli i obsah cerpadla ( je tam cca. 0.5 l nafty ), tak se vam to bez vymlaceni akumulatoru nepodari spolehlive nahodit :P , vim o cem mluvim, kdyz jsem mel cerpadlo na oprave, tak to tak tak slo rozchodit startovacima kabelama, ale ja nemel cim cerpadlo zaplavit, kdyby tam byla rucni pumpa na filtru, tak je to o necem jinem.... :? , pri chodu motoru ma dopravni cerpadlo vykon cca. do 65 l/h !!!! Takze pri tech 300 min-1 pri startovani by zaplaveni palivove soustavy trvalo peknou chvilku ( kdyz by byla do mrte zavzdusnena ), to spis vyhoukate baterku...

Více
17 roků 9 měsíců zpět #13 od Houba
Odpověděl Houba pro téma Re: Nádrž
teď mi začal plovák dělat to samý..jinak s tim že mi dojde nafta, tak doleju a po třetim startu (točim tak 5s) to chytne..a když už u sebe nemam ani naftu a někde to zdechne tak vytáhnu z nádrže ten mechanismus a sýtko v nádrži pustim níž...

-> Tipo TDs /1.4b/ = nějaký dili na prodej
-> Tipo 2.0 8V /no pressure/ :P - výměna za G III.

Více
17 roků 9 měsíců zpět #14 od michalkulistak
Odpověděl michalkulistak pro téma Re: Nádrž

to je blbost, kdyz byste vyjeli i obsah cerpadla ( je tam cca. 0.5 l nafty ), tak se vam to bez vymlaceni akumulatoru nepodari spolehlive nahodit :P , vim o cem mluvim, kdyz jsem mel cerpadlo na oprave, tak to tak tak slo rozchodit startovacima kabelama, ale ja nemel cim cerpadlo zaplavit, kdyby tam byla rucni pumpa na filtru, tak je to o necem jinem.... :? , pri chodu motoru ma dopravni cerpadlo vykon cca. do 65 l/h !!!! Takze pri tech 300 min-1 pri startovani by zaplaveni palivove soustavy trvalo peknou chvilku ( kdyz by byla do mrte zavzdusnena ), to spis vyhoukate baterku...

přesně tak mám stejnou zkušenost, nejdřív mi to honilo vzduchovou bublinu a když to chcípla tak taky trvalo pěkně dlouho něž to zase chytlo, vyřešil jsem to výměnou filtru, který jsem pro změnu pořádně nezalil naftou a už jsem to nenatočil, baterka to neustála.až po nabití a taky to trvalo než čerpadlo zase nasálo naftu

fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon 8-)

Více
17 roků 9 měsíců zpět #15 od radluk
Odpověděl radluk pro téma Re: Nádrž
ono to fakt neni sranda, zavzdusnit cely system vcetne cerpadla, vstrikovacu... Jedine ze by novejsi modely Tempra / Tipo meli elektricke dopravni cerpadla nafty v nadrzi, to by pak bylo realne ! Ale jestli nemaji, tak je to nemozne bez zaplaveni cerpadla, filtru nahodit bez utrapeni starteru, baterky... :?

Vygenerováno za 0.062 sekund