Nádrž

Více
16 roků 9 měsíců zpět #16 od michalkulistak
Odpověděl michalkulistak pro téma NÁDRŽ
s tím el podávacím čerpadlem :idea: , kdysi jsem ho tam měl před filtrem. když jsem byl na seřízení čerpadla tak mi borec řekl že je tam kvůli tomu že je už v háji vstřikovací č., pak se mi to elektrické pos.... tak jsem ho vyndal a už dva roky jezdím a pohoda. uvažuju že bych ho tam zase dal ale nemůžu ho nikde sehnat, značka to byla PIERBURG a byl to takový hliníkový asi 15cm váleček se dvema trukama na koncích a konektory pro el http://autons.pslsoftware.cz/index.php?klic=id188cz---podavaci-cerpadlo-prislusenstvi něco takového asi levnějšího

fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon 8-)

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 9 měsíců zpět #17 od bjukemen
Odpověděl bjukemen pro téma Re: Nádrž
...no neviem,ale ako som už powedal vždy jazdím do chcípnutia a nemám najmenší problém neviem či mi vytiahne naftu aj z čerpadla ale ked nedolejem a ešte skúšam štartovať tak už samozrejmä nelapí z toho uvažujem že vytiahlo aj čerpadlo...a inak netvrdím že po doliatí mi to lapí na drc ale 3x musím potočiť asi po 10 sekúnd a potom mi to naskočí...len tak pre info ešte som baterku pri štarte nevyštavil a to štartujem aj zo svetlami,,,Baterku ale mám 100Ah

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Více
16 roků 9 měsíců zpět #18 od bjukemen

to je blbost, kdyz byste vyjeli i obsah cerpadla ( je tam cca. 0.5 l nafty ), tak se vam to bez vymlaceni akumulatoru nepodari spolehlive nahodit :P , vim o cem mluvim, kdyz jsem mel cerpadlo na oprave, tak to tak tak slo rozchodit startovacima kabelama, ale ja nemel cim cerpadlo zaplavit, kdyby tam byla rucni pumpa na filtru, tak je to o necem jinem.... :? , pri chodu motoru ma dopravni cerpadlo vykon cca. do 65 l/h !!!! Takze pri tech 300 min-1 pri startovani by zaplaveni palivove soustavy trvalo peknou chvilku ( kdyz by byla do mrte zavzdusnena ), to spis vyhoukate baterku...

...mne pri štartovaní točí motor 500ot.

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Více
16 roků 9 měsíců zpět #19 od Tomas-Oaza
Odpověděl Tomas-Oaza pro téma Re: Nádrž
taky jsem po vymene cerpadla motor natocil bez problemu.akorat to tocilo cca pul minuty :lol:

Lancia Kappa 2,4 TDS
Škoda Favorit čundrbudka

www.lanciaklub.cz

Více
16 roků 8 měsíců zpět #20 od radluk
Odpověděl radluk pro téma Re: Nádrž
bjukemen
ono to bude tedka trochu OT, ale co tam mas za alternator, kdyz tam mas 100Ah aku?. Nezapomnels tam namontovat zhavice / vstriky?

Hosi, zahodte manualy a chytre knizky k palivovym soustavam vznetovych motoru, jsou spatne napsane, zbytecne tam uvadi falesne informace :wink:

Více
16 roků 8 měsíců zpět #21 od bjukemen

bjukemen
ono to bude tedka trochu OT, ale co tam mas za alternator, kdyz tam mas 100Ah aku?. Nezapomnels tam namontovat zhavice / vstriky?

...nejako som Ta nepochopil a inak alternátor mám klasiku 65Ah aspon sa mi zdá...

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Vygenerováno za 0.350 sekund