-
Fórum
-
Technické fórum
-
MOTORY - diesel
-
Pada nafta
Pada nafta
16 roků 9 měsíců zpět #1
od paldous
zdar lidi, nemate nekdo nahodou skusenosti s padanim nafty? uz jsem menil i hadice a asi to bude nejspis spatnej spetnej ventil na cerpadle, jen nevim kde to tam presne je a jak to vypada. Kamarad mi rikal ze prej to bude u privodu paliva do cerpadla, mel by to bej sroub s nalisovanou pruzinou a kulickou uvnitr....Nemel to nahodou nekdo z vas rozebrany a nebo nevi mi nekdo poradit kde to hledat a jak to presne vypada? pripadne nakej obrazek jestli by se nenasel....dik moc za pomoc
Fiat Tipo 1.7D, r.v.:1988
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
16 roků 9 měsíců zpět #2
od radluk
padala me u Una nafta, ale nedokazal jsem dojit na to proc, byl jsem z toho jelen,
jinak jestli mas na filtru rucni mackaci pumpicku, zjisti jestli to nepada i tama !
nemusi to byt vzdy cerpadlem
16 roků 9 měsíců zpět #3
od paldous
no prave na filtru nemam rucni pumpu,bude to tim ventilem,ale nevim kde ho hledat
16 roků 9 měsíců zpět #4
od michalkulistak
pokud tam něco takového je tak to bude nejspíš hned někde kde je napojená přívodní hadice k čerpadlu, ale podle mě tam takový zpěták není a padá ti to proto že ti někde netěsní nějaká hadička( většinou u vstřiků) je to pakárna ale hledat a hledat
fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon
16 roků 9 měsíců zpět #5
od paldous
cerpadlo ma spetnej ventil,jen ho nechci rozdelat kdyz nevim prene kde je,asi budu muset zajit na vrakoviste a porozhlidnout se
16 roků 9 měsíců zpět #6
od radluk
leda primo pod holendrem, zkus vysroubovat ten sroub co svira privodni holendr, jinak kdyz tam nebude, tak sehnat rez cerpadlem, nebo schema dilu.
16 roků 9 měsíců zpět #7
od paldous
no jo,prave to bych potreboval...nema nekdo nahodou schemy nebo vykresy cerpadla?
16 roků 9 měsíců zpět #8
od Tomas-Oaza
nasad si pruhledny hadicky a jak vyones motor tak sleduj kde ti zacne jit bubliny
16 roků 9 měsíců zpět #9
od radluk
divaj sem
www.vwdiesel.net/phpBB/viewtopic.php?t=1573
je to neuveritelne datove narocna stranka k vuli mnozstvi fotografii ze skladani Bosche, ale treba se bude hodit !
jinak s tema hadickama je to fakt, ja si vsiml, ze me bubliny jsou az od filtru, z cerpadla ani no, kdyz jsem odpojil pred filtrem privod k cerpadlu, tak cerpadlo drzelo a nesla zpatky ani kapka 8O , pritom pred filtrem to padalo porad 8O
16 roků 9 měsíců zpět #10
od paldous
nemate nekdo nahodou orig foto jak je zaslepenej pri prvnim valci vstup z prepadu? mam tam nakej spunt a je dost masnej,mozna to tam fuci, ale nevim jak ma vypadat origo zaslepka, na ostatni vstriky je napojen prepad z predchodziho jen na ten prvni je takovej valecek,ale je dost masnej, asi tam origos ma byt neco jineho,nevite nekdo jak to ma origo vypadat?
16 roků 9 měsíců zpět #11
od radluk
napisu jen jedno, je jedno jak je to zaslepene, staci 5cm origo hadicky na prepad ze vstriku a cimkoliv to zaslepit, treba mosaznym kolickem, to je fuk, mam to taky tak delane.
16 roků 9 měsíců zpět #12
od TDGT
kluci jak to myslite ze pada nafta?jako ze nekama tece?nebo to moc zere?
/F/I/A/T/ Tipo 1.6 DOHC (krásnej začátek)
/F/I/A/T/ Tipo 1.9 TD GranTurismo . . . my first big love . . .
Alfa Romeo 145 1.9 JTD Limited Edition 500 (461 kus této pouze 500 kusové série) chip 100kw a 306 NM
16 roků 9 měsíců zpět #13
od Tomas-Oaza
to jako ze se ti do systemu dostane vzduch a nafta ti spadne(stece) zpatky do nadrze
16 roků 9 měsíců zpět #14
od TDGT
to jako ze se ti do systemu dostane vzduch a nafta ti spadne(stece) zpatky do nadrze
JJ diky,to se mi stavalo u minulyho tipka
/F/I/A/T/ Tipo 1.6 DOHC (krásnej začátek)
/F/I/A/T/ Tipo 1.9 TD GranTurismo . . . my first big love . . .
Alfa Romeo 145 1.9 JTD Limited Edition 500 (461 kus této pouze 500 kusové série) chip 100kw a 306 NM
16 roků 9 měsíců zpět #15
od paldous
a nevite nahodou jakej je vnitrni prumer hadice z palivoveho filtru do cerpadla? a jaka hadice se tam hodi? prej je nafta dost agresivni na hadice,mela by to bejt asi naka specialni z odolny gumy, at ji nafta nerozlepta....
-
Fórum
-
Technické fórum
-
MOTORY - diesel
-
Pada nafta
Vygenerováno za 0.482 sekund