Pada nafta

Více
16 roků 9 měsíců zpět #16 od michalkulistak
Odpověděl michalkulistak pro téma padá nafta
koupíš v mototechně přímo palivové hadice, vn.průměr 5-8mm?poznáš to tam od oka, taky jsem je kupoval v temposervisu u tesca v ol

fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon 8-)

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 8 měsíců zpět #17 od Palinko46
Odpověděl Palinko46 pro téma Re: Pada nafta
tak už asi štvrty den čo som vymenil prepadove hadice na vstrikoch tak asi už aj mne pada no neviem zistit kde je chyba...postoji to zhruba 2 hodinky a už to musim točit a točit aby to chytilo a potiahlo naftu...ja som z toho jelen :?:

FIAT TIPO 1.9TDs predosly majitel Majster.302 000 km motor super, uz je v novej kasni.Pomaly davany do kopy :D

Více
16 roků 6 měsíců zpět #18 od Palinko46
zaležitost vyriešena pol roka som nevedel čo s tym autom je neštartovalo nemalo to tah a dost to aj žralo....namontoval som spätny ventil za smiešnych 360 sk...potom spotreba 5,5l štart na prvykrat a aj lepši tah....ale napriek tomu sa chystam vymenit vstreky a nastavit čerpadlo....takže tak....

FIAT TIPO 1.9TDs predosly majitel Majster.302 000 km motor super, uz je v novej kasni.Pomaly davany do kopy :D

Více
16 roků 6 měsíců zpět #19 od bjukemen
Odpověděl bjukemen pro téma Re: Pada nafta

zaležitost vyriešena pol roka som nevedel čo s tym autom je neštartovalo nemalo to tah a dost to aj žralo....namontoval som spätny ventil za smiešnych 360 sk...potom spotreba 5,5l štart na prvykrat a aj lepši tah....ale napriek tomu sa chystam vymenit vstreky a nastavit čerpadlo....takže tak....

...aký spetný ventil a kam si ho namontoval...

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Více
16 roků 6 měsíců zpět #20 od Palinko46
je to vlastne AC pumpička so spätnym ventilkom.... podoba sa to na tu vec na meranie krvneho tlaku čo stlačaš a vhanaš vzduch neviem ako sa to vola......namontoval som to jednoducho medzi čerpadlo a palivovy filter....v predajni Ti povedia maju to všade je to zväčša čiernej farby ale vysledok ma milo prekvapil.....ved si pozri moje prispevky kolko som sa natrapil a vyriešilo to smiešnych 360 koruniek... :D

Více
16 roků 6 měsíců zpět #21 od bjukemen
Odpověděl bjukemen pro téma Re: Pada nafta
...aha tak už viem ja to tam už mám...

No Smoke no Fan

Fiat tempra 1.9 TDid

Vygenerováno za 0.315 sekund