Prekladka
16 roků 8 měsíců zpět #1
od Palinko46
FIAT TIPO 1.9TDs predosly majitel Majster.302 000 km motor super, uz je v novej kasni.Pomaly davany do kopy
Ludia mal som Tipo 1.7D karoseria bola hotova ale motor bol dobry.tak som si priviezol zo zahraničia Tipo ale s motorom 1.8ie s perfektnou karoseriou tak som hodil dieslovy motor do benzinovej karoserie.všetko sadlo ako uliate len som menil naboje kolies inak všetko povodne ostalo.Ale problem je v tom že odkedy som to prehodil tak spotreba mi stupla na cca 6,5-7 litrov a to pri tom nejazdim viac ako 90 a po meste velmi maličko.Neviete mi v tom niekto poradit čo by to mohlo asi byt?mam podozrenie na nadrž že tam bude nejaka zrada.bolo tom benzinove čerpadlo ale to som dal vonku.poradte Dakujem
FIAT TIPO 1.9TDs predosly majitel Majster.302 000 km motor super, uz je v novej kasni.Pomaly davany do kopy
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
16 roků 8 měsíců zpět #2
od michalkulistak
fiat tipo 1,7DGT 1989, už jen ve vzpomínkách
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon
Odpověděl michalkulistak pro téma motor
a kolik ti to bralo předtím, 1,7 v nádrži čerpadlo nemá. jinak nepřibrždujou ti brzdy?6 - 7 litrů je u 1,7 normální, nebo se pletu? diesel má od nádrže 3 hadičky, může být problém se zpětným odvodem od trysek
FIAT PUNTO II 1.8 16V HGT 96kW, 3 dveř,klima a plno dalších vymožeností. azurový démon
16 roků 8 měsíců zpět #3
od Kounect
Fiat Tipo 1.7D
Lomítko /--/
Odpověděl Kounect pro téma Re: Prekladka
Teda nevim jak moc je to normální, ale jezdim okolo 5,4l/100km.
Fiat Tipo 1.7D
Lomítko /--/
16 roků 8 měsíců zpět #4
od Palinko46
Odpověděl Palinko46 pro téma Re: Prekladka
no može byt ja mam iba 2 hadičky povodne z benzinoveho.privod a prepad.brzdy mam v poriadku...ale to ma akysi slabši tah.na 1,7 d by to malo ist lepšie..kolko mate maximalku na svojom aute ja som vymačkol maximalne 125km v hod
16 roků 8 měsíců zpět #5
od Kounect
Fiat Tipo 1.7D
Lomítko /--/
Já se moc nesnažil a 138 relativně v klidu ( z kopce )
Fiat Tipo 1.7D
Lomítko /--/
16 roků 8 měsíců zpět #6
od michalkulistak
Odpověděl michalkulistak pro téma tipo
já tam mám tři hadičky, a včera jsem vytáhl na dálnici z hranic 160km/h
16 roků 8 měsíců zpět #7
od Palinko46
tak 140 som niekedy aj ja vymačkol ale so spotrebou 10 litrov..potom som ubral na čerpadle a odvetdy to ide max 125 a so spotrebou 7 litrov no neviem kde je problem... neviem načo su tam 3 hadičky??? privod prepad a ta tretia?
16 roků 8 měsíců zpět #8
od Palinko46
Nemože to byt tym že je tam benzinova nadrž a tie hadičky su tenšie alebo ja už neviem...žeby to dostavalo malo nafty??? :
16 roků 8 měsíců zpět #9
od michalkulistak
tak jestli jsi hrabal do čerpadla tak je závada tam
16 roků 8 měsíců zpět #10
od Palinko46
no ale predtym ako som to nahodil tak spotreba pri normalnej jazde bola 10 litrov a dalo to vtedy max 140 a teraz to da len 125 a vykon žiaden.ale štartuje na prvy krat.skusim asi ešte vzduchovy filter u benzinoveho to bolo trošku inak riešene
16 roků 8 měsíců zpět #11
od michalkulistak
vzduchový filtr máš na motoru nad sáním a z toho plechového krytu vede tlustá hadice, já ji mám do podběhu, zkus palivový filtr. jak spotřeba 10 litrů dyt si psal že ti to stouplo na 7litrů, mě to taky při150 žere min 10litrů, nebo nepřeskočil ti rozvodák?
16 roků 8 měsíců zpět #12
od Jenda
1.6 DOHC r.v.89,naj.220 000Km,spotř.8.2L/100
Šlape jako hodinky,ale nemá STK,spinká v depozitu.
Opel AstraF 1.7TDs,momentálně plně využito.
Fiat 127, spotř.5.2L/100 ,spinká v garáži.
Odpověděl Jenda pro téma Re: Prekladka
Tak nejdřív ty hadičky u nádrže,1přívod 2 zpátečka zpět do nádrže a ta třetí vede k nalévacímu hrdlu nádrže,je to aby se tam netvořil podtlak.Já mám přidáno na naftě a jede slušně,na nádrž sem ujel 810 km,Pokud počítám,že nádrž u 1.7d je 55L tak spotřeba mi vychází 6,7l/100.Což bych řekl normál.Ten kdo říká,že to papá 4,5 -5/100,tak kecá.S tím bych souhlasil leda u nějaké lehké Peugot 205 nebo podobný (malí,lehký)auta,ale né u Tipa.Jinak moje max je 140 z mírného kopce.
1.6 DOHC r.v.89,naj.220 000Km,spotř.8.2L/100
Šlape jako hodinky,ale nemá STK,spinká v depozitu.
Opel AstraF 1.7TDs,momentálně plně využito.
Fiat 127, spotř.5.2L/100 ,spinká v garáži.
16 roků 8 měsíců zpět #13
od Kounect
Fiat Tipo 1.7D
Lomítko /--/
5 je kravina...já jezdim tak, že mě všichni předjíždějí při výjezdu z obce, akceleruju jenom na měkkou polohu plynu a netočim to...1 - 10km/h, dvojka 20 ( max. 30), trojka do 40ti, čtyřka do 50 - 60 a pětka kam vyleze. Mimo obec z kopce klíďo 110, do kopce na 5° podle stoupání cca 80 - 70km/h.
Tak mi to najelo na 5,01 litru 91km. Zbytek si dopočítejte sami a za tohle dám ruku do ohně.
Tak mi to najelo na 5,01 litru 91km. Zbytek si dopočítejte sami a za tohle dám ruku do ohně.
Fiat Tipo 1.7D
Lomítko /--/
16 roků 8 měsíců zpět #14
od Palinko46
rozvodak no to neviem ale štartuje hned na prvy krat aj dnes mi naskočil hned po dvoch dnoch.Filter mam zapojeny tak ako u benzinoveho.povodne som nechal obidva ten original diesel aj benzinova ale ten menši benzinovy som vybral.je to trochu lepšie ale aj tak to nie je ono ako byvalo.skusim sa prebehnut bez filtra čo to spravi.
. Proste filtre som tam mal dva a jeden som už vybral vonku.
. Proste filtre som tam mal dva a jeden som už vybral vonku.
16 roků 8 měsíců zpět #15
od jasek06
Fiat Tipo 1.7D , 1992 , 220 000km
Odpověděl jasek06 pro téma Re: Prekladka
Podle me kdyz to zere pres 6,0l pri normalni jizde tak uz neni neco v poradku.
Ja jezdim bez problemu do 5,0l( 4,7l) prumernoou jizdou a rozhodne nejsem brzda provozu.Trefil jsem asi ale na auto do ktereho se nikdo nestoural, ma jeste zaplombovane cerpadlo.
Jinak maximalku mam pres 140km/h, vic sem nezkousel.
Takze bych urcite nekde hledal pricinu zvysene spotreby.
Jinak bych to videl na ten privod vzduchu.To jediny je jine.
Ja jezdim bez problemu do 5,0l( 4,7l) prumernoou jizdou a rozhodne nejsem brzda provozu.Trefil jsem asi ale na auto do ktereho se nikdo nestoural, ma jeste zaplombovane cerpadlo.
Jinak maximalku mam pres 140km/h, vic sem nezkousel.
Takze bych urcite nekde hledal pricinu zvysene spotreby.
Jinak bych to videl na ten privod vzduchu.To jediny je jine.
Fiat Tipo 1.7D , 1992 , 220 000km
Vygenerováno za 0.469 sekund