Prekladka

Více
16 roků 8 měsíců zpět #16 od drto
Odpověděl drto pro téma Re: Prekladka

Podle me kdyz to zere pres 6,0l pri normalni jizde tak uz neni neco v poradku.
Ja jezdim bez problemu do 5,0l( 4,7l) prumernoou jizdou a rozhodne nejsem brzda provozu.Trefil jsem asi ale na auto do ktereho se nikdo nestoural, ma jeste zaplombovane cerpadlo.
Jinak maximalku mam pres 140km/h, vic sem nezkousel.
Takze bych urcite nekde hledal pricinu zvysene spotreby.
Jinak bych to videl na ten privod vzduchu.To jediny je jine.

tak tomu sa mi moc nechce vetrit ze by to malo taku spotrebu ako pises :wink: predsa len ak dobre pozeram tak to auto uz ma nabehane cez 200 000 km a aj motor ma nieco za sebou takze ta spotreba sa mi nezda. aku mas v technicaku udavanu spotrebu? len tak by som to chcel vediet :wink:

Fiat Tipo, 1.4 karbec, r.v. 1990, 210 000 km - predané

Fiat Brava, 1,6 16V, r.v. 1998, na tacho 61 500 km

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
16 roků 8 měsíců zpět #17 od jasek06
Odpověděl jasek06 pro téma Re: Prekladka
Do technicaku ted nemuzu kouknout , ale mam tady po ruce uzivatelskou prirucku na Tipo a tam pisou 89km/h - 4,0l ; 120km/h - 6,7l ; město - 6,7l
Kazdej den najedu 100km do prace a z toho je tak 20% mesto a zbytek jizni spojka a mimo mesto po okreskach.

Fiat Tipo 1.7D , 1992 , 220 000km

Více
16 roků 8 měsíců zpět #18 od drto
Odpověděl drto pro téma Re: Prekladka
v uzivatelskej prirucke je mimo mesto 4L 8O

Fiat Tipo, 1.4 karbec, r.v. 1990, 210 000 km - predané

Fiat Brava, 1,6 16V, r.v. 1998, na tacho 61 500 km

Více
16 roků 8 měsíců zpět #19 od Dresik
Odpověděl Dresik pro téma Re: Prekladka
Ono tam je asi fakt důležitý to čerpadlo a ta plomba. Jak se v tom někdo začne hrabat, tak už to nikdy sám nedá zpět, tak jak to bylo..

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Více
16 roků 8 měsíců zpět #20 od Kounect
Odpověděl Kounect pro téma Re: Prekladka
Plombu tam ale dávaj i v kdejakym chrocht servisu...mě jí například dali i na Volvo a to až potom, co mi seřídil čerpadlo stylem jede? Utáhnem naftu. Už to nejede? Kousek přidáme a zaplombujem...prasata. Nicméně plomba tam byla a žralo to 8. Nakonec jsem si to udělal sám ( když jsem našel příručku na netu ) a dostal jsem se k 7mi. 2.4TD 6ti vál.

Fiat Tipo 1.7D
Lomítko /--/ :-)

Více
16 roků 7 měsíců zpět #21 od Palinko46
Odpověděl Palinko46 pro téma Re: Prekladka
no už som aj naftovy filter vymenil a rano mi to nechce chytat ...štartujem to asi na 5 krat až to chyti,,,,a ked to chyti tak držim plyn na podlahe a otačky su minimalne ako keby nedostavalo naftu a asi tak 5 sekundach do len zahuči a už to funguje normalne poradte kde je chyba....pada nafta?

FIAT TIPO 1.9TDs predosly majitel Majster.302 000 km motor super, uz je v novej kasni.Pomaly davany do kopy :D

Více
16 roků 7 měsíců zpět #22 od Kounect
Odpověděl Kounect pro téma Re: Prekladka
Hmmm to by šlo. Padání nafty by se tak také mohlo projevovat.

Fiat Tipo 1.7D
Lomítko /--/ :-)

Více
16 roků 7 měsíců zpět #23 od peto12
Odpověděl peto12 pro téma Re: Prekladka

no už som aj naftovy filter vymenil a rano mi to nechce chytat ...štartujem to asi na 5 krat až to chyti,,,,a ked to chyti tak držim plyn na podlahe a otačky su minimalne ako keby nedostavalo naftu a asi tak 5 sekundach do len zahuči a už to funguje normalne poradte kde je chyba....pada nafta?

A akú značku filtra si tam dal? Ja som mal podobný problém. Kym som tam nedal origo filter od fiatu tak mi to nechcelo púšťať naftu. Púšťalo až vtedy keď som vymontoval ohrev.

Tempra 1,9 TD 66 kw SX r.v 1990 155000 km.

Více
16 roků 7 měsíců zpět #24 od Palinko46
Odpověděl Palinko46 pro téma Re: Prekladka
nepoznam aka značka to bola ale už mam aj štarter po repase new bateriu new žhaviče a nič.rano to chyta na 5-6 pokus.ale časom sa mi zda že to auto nejak akoby stichlo že neklepe ako kedysi...rozmyšlam či sa mi nemohlo posunut nejak čerpadlo.da sa to nastavit?su tam nejake kontrolne rysky podla ktorych by sa to dalo nastavit?už som z toho maximalne unaveny

FIAT TIPO 1.9TDs predosly majitel Majster.302 000 km motor super, uz je v novej kasni.Pomaly davany do kopy :D

Vygenerováno za 0.412 sekund