TIPO- 1,9 TD - problemy vo vyššich otackach
Takže jestli se do toho pustit znova nevím. Jestli to jde vytáhnout i s plovákem, dojdě te mi to ukázat. Jediná možnost je povytáhnout celý systém a pak rukou otočit ten plovák, ale to se mi dělat nechtělo, protože jsem nechtěl všechno zamazat, naházet bordel do nádrže a ještě zmačkat plovák.
FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
pokud se tam nechá ten plovák,celí ten mechanizmus NEJDE VYNDAT ,PÁČ TO NEPROJDE SKRZ TU DÍRU díra je přesně velká jen na koš a splovákem se při vindávání se s tubusem plováku nepočítá
po úspěšném vyndání(postupně) celého mechanizmu každému dojde že je to furt jenom klasická stavebnice,nic složitého,jenom u práce přemejšlet,nic více
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků
Já jsem si taky nedávno řekl, že to vyčistím. První jsem zkoušel vytáhnout jen plovák - nic, taky se to hnulo jen o cca 2mm. Poté jsem musel kladivem a obřím šroubovákem povolil celé to víko. Rucema by to nešlo ani za nic, rány kladivem plastové víko naštěstí vydrží. Ale mému zděšení jsem zkoušel vytáhnout celý ten bazmek a raději jsem to vzdal. Je to celkem honosný systém, který výtáhnout je těžší než ježka z klece.
Takže jestli se do toho pustit znova nevím. Jestli to jde vytáhnout i s plovákem, dojdě te mi to ukázat. Jediná možnost je povytáhnout celý systém a pak rukou otočit ten plovák, ale to se mi dělat nechtělo, protože jsem nechtěl všechno zamazat, naházet bordel do nádrže a ještě zmačkat plovák.
presne jak rikas taky sem tim plovakem pootocil tak o 2mm,proste to neslo,tak sem se na to nakonec vysral
/F/I/A/T/ Tipo 1.6 DOHC (krásnej začátek)
/F/I/A/T/ Tipo 1.9 TD GranTurismo . . . my first big love . . .
Alfa Romeo 145 1.9 JTD Limited Edition 500 (461 kus této pouze 500 kusové série) chip 100kw a 306 NM
už sem psal výše a je to i v článku,nejprve plovák(je to takový tubus)pootočit a vytáhnout(vyndáním plováku se ten mechaniznus nemá šanci nijak rozštelovat,páč je to vše v tom tubusu)a pak celí koš.
pokud se tam nechá ten plovák,celí ten mechanizmus NEJDE VYNDAT ,PÁČ TO NEPROJDE SKRZ TU DÍRU díra je přesně velká jen na koš a splovákem se při vindávání se s tubusem plováku nepočítá
po úspěšném vyndání(postupně) celého mechanizmu každému dojde že je to furt jenom klasická stavebnice,nic složitého,jenom u práce přemejšlet,nic více
Neviem či to má tipo inak riešené ale mne na tempre sa to dá vytiahnuť celé bez toho aby som demontoval plavák a tuším aj bjukemen písal že mu to tak ide.
Tempra 1,9 TD 66 kw SX r.v 1990 155000 km.
Alfa Romeo 145 1.9 JTD Limited Edition 500 (461 kus této pouze 500 kusové série) chip 100kw a 306 NM
už sem psal výše a je to i v článku,nejprve plovák(je to takový tubus)pootočit a vytáhnout(vyndáním plováku se ten mechaniznus nemá šanci nijak rozštelovat,páč je to vše v tom tubusu)a pak celí koš.
Neviem či to má tipo inak riešené ale mne na tempre sa to dá vytiahnuť celé bez toho aby som demontoval plavák a tuším aj bjukemen písal že mu to tak ide.
...presne tak aj Mne sa to da vytiahnuť celé,nemusim vyberať najskor plavak je tam dosť miesta...
No Smoke no Fan
Fiat tempra 1.9 TDid
zapečeny fiaťak
marea 1.9 JTD 77/105
tipo 1.9 TDS 66/90-predane-s lutostou spominam
favo-lpg
favo-be - zosrotovane
po rozobrati som zistil, ze sitko mam ciste aj cerpadlo je ok, ale na moje prekvapenie mi znamy povedal ze to moze byt aj sportovy vzduchovy filter na ktory sa dostala voda a ta zamrzla...ked som ho vymenil za seriovku tak zrazu bolo vsetko ok a auto slape ako nove :Snowscooter:
takze ak by mal niekto podobny problem tak to moze robit aj to
No Smoke no Fan
Fiat tempra 1.9 TDid
Další věcí je zatáhnutí tubusu. Budeš jej muset zatlačit a pak zašroubovat. U mě rukou nemyslitelné, takže na věc přisly zase dva velké ploché šroubováky a kladivo. Tuším mi kousíšek tubusu naprasknul, ale nemá to žádný vliv na funkčnost.