Hledání ztraceného výkonu ...
Možnou závadou je plnění válců tlakem z turba. Možná někde ufukuje hadice. Ale proč by tedy ukazoval budík tlaku turba normálně? Je možné, aby ručička ukazovala stejně, třeba 1Bar, ale hadice stále ufukovala? Když snad udělám díru do vedení od turba, tak bude tlak ucházet a budík bude ukazovat míň .. nebo se mýlím?
FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
stiglitz.
/////
TIPO 1.6 i SX, 1993, 55 kW.
Tipo 1,9TD 66KW-1,2Baru
No Smoke No Fun
Trdlo .. ti s tou hadicí asi vyfoukám vlasyMáš tam čínský gumy.
no ale vopravdu koukni na značku,Čínské sou kvalitní,ale seberou až 30%výkonu a to je ta díraTrdlo .. ti s tou hadicí asi vyfoukám vlasyMáš tam čínský gumy.
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků
Tipo 1,9TD 66KW-1,2Baru
No Smoke No Fun
Tipo 1,9TD 66KW-1,2Baru
No Smoke No Fun
možno to vyznie dost hlupo ale aj take minimalne netesnosti možu ubrat tlak na turbu?na IC som zbadal aj ja mastnu hadicu od turba.aby som to skusil preto mi to tlači max 0,65 barno jestli ti tam prosakuje olej tak to znamena,ze je to nesteny,zkus to lip stahnout tu hadici a zkus se stim projet,je to nejjednodusi reseni a halvne zadarmo,pouze co si sam udelas a treba to bude jen takova prkotina
FIAT TIPO 1.9TDs predosly majitel Majster.302 000 km motor super, uz je v novej kasni.Pomaly davany do kopy
možno to vyznie dost hlupo ale aj take minimalne netesnosti možu ubrat tlak na turbu?na IC som zbadal aj ja mastnu hadicu od turba.aby som to skusil preto mi to tlači max 0,65 bar
To si zase moc nemyslím, já mám hadici od cooleru k turbu oblitou děsně (resp. kryt sání, kam se ta hadice napojuje) a když to otřu, za 150km to vypadá zase stejně. Turbo přitom táhne krásně a ukazuje 0.8, jak má.
Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.
tak to bude nakoniec asi len egr ventil.dikymožno to vyznie dost hlupo ale aj take minimalne netesnosti možu ubrat tlak na turbu?na IC som zbadal aj ja mastnu hadicu od turba.aby som to skusil preto mi to tlači max 0,65 bar
To si zase moc nemyslím, já mám hadici od cooleru k turbu oblitou děsně (resp. kryt sání, kam se ta hadice napojuje) a když to otřu, za 150km to vypadá zase stejně. Turbo přitom táhne krásně a ukazuje 0.8, jak má.
FIAT TIPO 1.9TDs predosly majitel Majster.302 000 km motor super, uz je v novej kasni.Pomaly davany do kopy
Idu to teďka povázat novýma stahovačkama .. pokud budou pasovat
TEMPRA SW 1,9 tds 66Kw 303000km
r.v:96
5l na 100km
Vyčistit by to chtělo, hlavně IC, ale je tam strašně špatný přístup. Muselo by se mi chtít a mít kde
co ty stahovacky,pomohlo to nebo porad stejny?
Tipo 1,9TD 66KW-1,2Baru
No Smoke No Fun