Po robeni rozvodov sa motro zacal spravat cudne...

Více
15 roků 7 měsíců zpět #16 od Předseda
To ano, protože máš jinak spalování.

Tempra SW 1.9TDs , skoro plná nálož, 224 tisíc km .
Ritmo 5dvířko, Ritmo cabrio.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 7 měsíců zpět #17 od mt-tuning
vacka, kluka a cerpadlo musia byt na ryskach.. staci dva mm nezhoda a uz je to v .....
to ze to kadi je sposobene spatnym spalovanim... proste to je zle nacasovane..

mt-tuning
fiat tipo 2.0 16v
vw passat 1.8t 20v sport
skoda 110r

Více
15 roků 7 měsíců zpět #18 od DURI123
vdaka chalani skocim za nim este raz a som zvedavy co s tym urobi... DIKI moc este raz

Fiat Tipo 1.7D, r.v. 1989, 215 000km, zachvilku po smrti... momentalne Tipo 1.9TD, 233tis a stale stupa :)

Více
15 roků 7 měsíců zpět #19 od JiFi
jak uz ti radili, je to jen rozvodama, mel jsem stejny problem, mechanik mi spatne nastavil rozody a uz to k nemu nikdy nedam, nejlepsi je sundat viko ventilu a podle toho to nastavit... uz se to tu probiralo nekolikrat

Fiat Croma Nuova 1,9JTD MultiJet 88kW 2006

EX Fiat Marea Weekend 1,9TD 100 1998

EX Fiat Tipo 1,4 i.e. 1988

Více
15 roků 7 měsíců zpět #20 od scherer012

mechanik mi spatne nastavil rozody a uz to k nemu nikdy nedam, nejlepsi je sundat viko ventilu a podle toho to nastavit... uz se to tu probiralo nekolikrat

tak tak, moje auto uvidí iného mechanika len keď si už nebudem vedieť dať rady :roll:

Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy

po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny

Více
15 roků 7 měsíců zpět #21 od Tonny Tempra SW
Pripajam sa k nazoru chalanov,mas malilinko posunute rozvody a kedze ti ti to na cierno dymi tak to ti pridal nafty na cerpadle aby ti to ako tak islo,ale neaky zazrak ti s tym neurobil.Mal by ti znovu pozriet rozvody a napravit ti to. Ja som mal pre vsetky moje auta iba jedneho mechanika,ale bohuzial uz teraz ked ma penazi ako sracek tak zacal robotu ku...it :evil: ,a tak som presiel kamaratovy u ktoreho auto opravujeme spolu.Ale pomalucku sa ucim zakutia tempri a zacinam si mensie zavady opravovat aj sam.

TEMPRA SW 1,9 tds 66Kw 303000km
r.v:96
5l na 100km

Více
15 roků 7 měsíců zpět #22 od bobik43
Ono taky casem se vybeha cerpadlo a pokud to nastavil napresno podle rysek, neznamena to ze je to to nejlepsi nastaveni ktery muze byt...

Prodej použitých dílů Fiat Tipo 1.9TDS. Malý bazárek na www.bazarekfiat.wz.cz

Více
15 roků 7 měsíců zpět #23 od skypan

Ono taky casem se vybeha cerpadlo a pokud to nastavil napresno podle rysek, neznamena to ze je to to nejlepsi nastaveni ktery muze byt...

ano svým spůsobem máš pravdu,ale doladění čerpadla se potom(po nastavení rozvodú na rysky)doladuje(je to jemné doladění)na čepadle a to tím že se natáčí směrem k motoru nebo od něj....podle zvuku motoru se to nechá takto doladit.

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Více
15 roků 7 měsíců zpět #24 od DURI123
Zdravim!
tak auto bolo zas u mechanika... problem je odstraneny ale ze vraj to nebolo rozvodmi ale ze iba este raz steloval cerpadlo, tak teda nieciem.. hlavne je ze uz nedymi a ide tak ako ma... :D

Fiat Tipo 1.7D, r.v. 1989, 215 000km, zachvilku po smrti... momentalne Tipo 1.9TD, 233tis a stale stupa :)

Vygenerováno za 0.373 sekund