pomooc se zapojením
jj to je možný...takže to připojim normálka ještě k jednejm řikali že to rádio udejchá tak je to pohoda.....repráky už sem hodil do plata takže zejtra zapojim a uvidíme co to udělá...je to tak tie cinch su vystupy na zosilovac, alebo aktivny subw.
a s tym koncakom - je dost drahy neodporucam odpalit.
mesacne aspon raz mi dovalia autoradio na opravu, kde to len tak vyskusaju , ci to vydrzi, a ono to nie vzdy vyjde, a nevydrzi.
tak dneska sem to zapojil už to hrálo asi tak hodinu a v pohodě...takže doufám že to i tak vydrží...jinak díky všem za pomoc..
Fiat Tipo 1.7D 88 v karoserii 2.0 z roku 92
Nyní Lancia Delta HPE 1.6 76kW
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
- User_69
Něco na těch cinčích asi bude, že jsou na zesilovač, měl jsem něco podobného na věži a po připojení dalších repro nešel regulovat zvuk, nicméně to hrálo
vidíš.. jednoduchý a fungujeno připojil sem dvě repro dopředu na dva kanály.....a 4 repro dozadu na 2 kanály a hraje to líp sice ne o moc...ale přece jenom.....;)je to připojený normálka plus na plus a mínus na mínus
-Fiat Tipo 2,0 16V (po smrti)
-BMW 316i Coupe CHIP
-BMW 325iA Supersport 250PS
-nejmilejší Tipo 1.6DOHC je už pryč:-(bohudík je ale v dobrých rukou administrátora Charlese
-Báwo je hustý auto,ale Tipo v srdci zustane navždy:-)
co třeba decentní subwoofer? nepřemejšlel jsi? mohu doporučit.. basů neni nikdy dostjj a sem za to rád...konečně je to slyšet taky ven.....
-Fiat Tipo 2,0 16V (po smrti)
-BMW 316i Coupe CHIP
-BMW 325iA Supersport 250PS
-nejmilejší Tipo 1.6DOHC je už pryč:-(bohudík je ale v dobrých rukou administrátora Charlese
-Báwo je hustý auto,ale Tipo v srdci zustane navždy:-)
jj to je mi jasný ale já mám spíš problémy to udělat nějak aby to řádně jezdilo tak na sub nezbejvá love....jinak to víš že už by tam byl...co třeba decentní subwoofer? nepřemejšlel jsi? mohu doporučit.. basů neni nikdy dostjj a sem za to rád...konečně je to slyšet taky ven.....