Dovolená se podle všeho projevila i na tomto klubu

Více
13 roků 3 měsíců zpět #61 od Libor
No tak v perfektním stavu není. Koroze je prostě mrcha a určité místa jsou už značně postižené, ale po motorické stránce atd. je v dobrém stavu....olej skoro nežere, voda nemizí atd. prostě šlape jako víno ....ale je fakt že altík mě poslední dobou pěkně potrápil :-) Ale to už jsem snad pořešil :-)
No holt je to už 19let starý fáro :-)

F/I/A/T/ Tempra 1,9 TD 1993 250tis.km
Moje hobby www.foto-tapety.cz

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
13 roků 3 měsíců zpět - 13 roků 3 měsíců zpět #62 od F@ster
Je to jenom o péči... Nikdy nezapomenu co všechno jsem s tipoušem odjel a zažil....
Pořád je v perfektním stavu a teď jej věnuji mladší sestře... Dodělává autoškolu, tak ať má čím jezdit...

S autem co teď jezdím, to je nuda... Prostě sednu a jedu... A je jedno jestli je to 100, 500, 2000 nebo 4000km... B)
Poslední změna: 13 roků 3 měsíců zpět uživatelem F@ster.

• jumbo
13 roků 3 měsíců zpět #63 od jumbo

F@ster napsal: Je to jenom o péči... Nikdy nezapomenu co všechno jsem s tipoušem odjel a zažil....
Pořád je v perfektním stavu a teď jej věnuji mladší sestře... Dodělává autoškolu, tak ať má čím jezdit...

S autem co teď jezdím, to je nuda... Prostě sednu a jedu... A je jedno jestli je to 100, 500, 2000 nebo 4000km... B)

FIAT TI ZMĚNÍ ŽIVOT.

Více
13 roků 3 měsíců zpět #64 od F@ster

jumbo napsal: FIAT TI ZMĚNÍ ŽIVOT.

A že už jich bylo... Ale byl čas na změnu a jsem spokojen... Nicméně přiznávám, že teď pokukuju po jedný nádherný Alfě Romeo Spider O:-)

Více
13 roků 2 měsíců zpět #65 od joki
Včera som sa vratil s Chorvadska.Pri ceste tam mi drbla vrchná hadica motor-chladič. Tak že žiadna nuda z mojim 1,7D nebola.

jj

Vygenerováno za 0.346 sekund