Dovolená se podle všeho projevila i na tomto klubu
13 roků 3 měsíců zpět #61
od Libor
F/I/A/T/ Tempra 1,9 TD 1993 250tis.km
Moje hobby www.foto-tapety.cz
Odpověděl Libor pro téma Re: Dovolená se podle všeho projevila i na tomto klubu
No tak v perfektním stavu není. Koroze je prostě mrcha a určité místa jsou už značně postižené, ale po motorické stránce atd. je v dobrém stavu....olej skoro nežere, voda nemizí atd. prostě šlape jako víno ....ale je fakt že altík mě poslední dobou pěkně potrápil Ale to už jsem snad pořešil
No holt je to už 19let starý fáro
No holt je to už 19let starý fáro
F/I/A/T/ Tempra 1,9 TD 1993 250tis.km
Moje hobby www.foto-tapety.cz
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
13 roků 3 měsíců zpět - 13 roků 3 měsíců zpět #62
od F@ster
Odpověděl F@ster pro téma Re: Dovolená se podle všeho projevila i na tomto klubu
Je to jenom o péči... Nikdy nezapomenu co všechno jsem s tipoušem odjel a zažil....
Pořád je v perfektním stavu a teď jej věnuji mladší sestře... Dodělává autoškolu, tak ať má čím jezdit...
S autem co teď jezdím, to je nuda... Prostě sednu a jedu... A je jedno jestli je to 100, 500, 2000 nebo 4000km...
Pořád je v perfektním stavu a teď jej věnuji mladší sestře... Dodělává autoškolu, tak ať má čím jezdit...
S autem co teď jezdím, to je nuda... Prostě sednu a jedu... A je jedno jestli je to 100, 500, 2000 nebo 4000km...
Poslední změna: 13 roků 3 měsíců zpět uživatelem F@ster.
- jumbo
13 roků 3 měsíců zpět #63
od jumbo
FIAT TI ZMĚNÍ ŽIVOT.
Odpověděl jumbo pro téma Re: Dovolená se podle všeho projevila i na tomto klubu
F@ster napsal: Je to jenom o péči... Nikdy nezapomenu co všechno jsem s tipoušem odjel a zažil....
FIAT TI ZMĚNÍ ŽIVOT.
13 roků 3 měsíců zpět #64
od F@ster
Odpověděl F@ster pro téma Re: Dovolená se podle všeho projevila i na tomto klubu
A že už jich bylo... Ale byl čas na změnu a jsem spokojen... Nicméně přiznávám, že teď pokukuju po jedný nádherný Alfě Romeo Spider O:-)jumbo napsal: FIAT TI ZMĚNÍ ŽIVOT.
13 roků 2 měsíců zpět #65
od joki
jj
Odpověděl joki pro téma Re: Dovolená se podle všeho projevila i na tomto klubu
Včera som sa vratil s Chorvadska.Pri ceste tam mi drbla vrchná hadica motor-chladič. Tak že žiadna nuda z mojim 1,7D nebola.
jj
Vygenerováno za 0.346 sekund