návrh klubového trička

Více
17 roků 11 měsíců zpět #136 od Michal Zajíček
jsem taky pro bílou :!: :!: :!:

tel. 732 107 942
1.6 IE 1993 přez 272 000 km TIPO (835C1000)

prodejce výfuků MARIX, BOSAL ,STARLINE, WALKER a příslušenství FISCHER Automotive
objímky,těsnění, katalizátory,vlnovce,rezonátory. - VŠE NA WWW.VYFUKOVESYSTEMY.BIZ

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
17 roků 11 měsíců zpět #137 od Criton
Odpověděl Criton pro téma Re: návrh klubového trička
jeden z mála, ale já bych chtěl černou...

je to ale demokracie, takže bych se podřídil i tý bílý a koupil bych si to

Už je pryč: Fiat Tipo 1.6 DOHC r.v. 1989
Nyní: Škoda Octavia 1.9TDi

Více
17 roků 11 měsíců zpět #138 od JohnnyTD-GT
No tak ja bych byl taky pro cernou, takze bude nejlesi obe :) . Jinak urcite triko.

Fiat Tipo 1.9TD granturismo

Více
17 roků 11 měsíců zpět #139 od Michal Zajíček
myslím, že webová adresa přez celé triko je propagace soukromé adresy
Hlavně by mělo být zdůrazněno logo(štír) a ,že se jedná o člena fan-klubu
FIAT-TEMPRA

tel. 732 107 942

prodejce výfuků MARIX, BOSAL ,STARLINE, WALKER a příslušenství FISCHER Automotive
objímky,těsnění, katalizátory,vlnovce,rezonátory. - VŠE NA WWW.VYFUKOVESYSTEMY.BIZ

Více
17 roků 11 měsíců zpět #140 od Max-el
Odpověděl Max-el pro téma Re: návrh klubového trička
mám na to rozporuplné názory. Na jednu stranu je to propagace soukromé adresy, s tím souhlasím. Ale na druhou stranu si myslím, že právě o to jde. Představ si situaci, že jdeš v triku po městě a potkáš někoho kdo má Tipo (Tempru). Ten v prvním případě uvidí štíra, co udělá? Koukne se a jde dál. V druhém případě uvidí velkej nápis internetové adresy, z kterého jasně plyne o co se jedná. Co udělá? Koukne se na triko a koukne se do klubu.

A co udělá v klubu? Že by se na něco zeptal? A nebo že by nam poradil? Asi se možná přidá do klubu. Hmmm já sem admin, tak se mi to líbí :wink: Ale ještě nevim proč... možná že mi pošle nějaký všimný :twisted: .

Ne spíš se mi to líbí z toho důvodu, že se přidá do naší party a bude nás zas víc lidí, co si poradí bez pomoci servisů. Logo klubu do prohlížeče nenakreslí a nedostane se sem.

Dle mého názoru se jedná o zcela jsanou propagaci stránek které sem založil. Ale nevím jestli jsou soukromé. Vlastnictvím určitě ano. Informace z nich může čerpat celý svět (pokud umí česky) :total:

Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05

Více
17 roků 11 měsíců zpět #141 od Kracmi
Odpověděl Kracmi pro téma Re: návrh klubového trička
Presne tak Max-eli nosit tricko na kterym je stir a maximalne napsano Tipo-Tempra nikomu nic nerekne, ale pokud tam bude internetova adresa tak kdo ma Tipko-Tempru si rekne " a hele von je nějakej club lidiček co maji stejny auti jako ja!!! To se tam musim kouknout" Ja jsem hrdym clenem klubu a tudis to chci dat nejak najevo. Tento web je tvuj , ale jinak si myslím že je naprosto veřejný a to tricko by určitě tento web vice "provařilo" a vic hlav vic ví.

Více
17 roků 11 měsíců zpět #142 od Pavel
Odpověděl Pavel pro téma Re: návrh klubového trička
Fakt je mnohem účelnější aby byl vidět nápis s web adresou, jde přece o to upozornit na to do jakého klubu patřím a to obrázek ikdyž je bůh ví jakej nedokáže :?

my car:
Fiat 131 CL Mirafiori 1,4 rv.83
Fiat Tempra 1,6ie rv.90
Fiat Tempra 1,6 MPI rv.96
Fiat Bravo 1,8 16V GT rv.96
Fiat Bravo 1,9 JTD GT rv.99
Fiat Stilo - 1,9 MultiJet 110kw!!

Více
17 roků 11 měsíců zpět #143 od PoloKu
Odpověděl PoloKu pro téma Re: návrh klubového trička
Kdy bude konec hlasovani?? at vim jake tricko snad budu myt....

Fiat Tipo 1.4 r.v 1989

Více
17 roků 11 měsíců zpět #144 od martas
Odpověděl martas pro téma Re: návrh klubového trička

mám na to rozporuplné názory. Na jednu stranu je to propagace soukromé adresy, s tím souhlasím. Ale na druhou stranu si myslím, že právě o to jde. Představ si situaci, že jdeš v triku po městě a potkáš někoho kdo má Tipo (Tempru). Ten v prvním případě uvidí štíra, co udělá? Koukne se a jde dál. V druhém případě uvidí velkej nápis internetové adresy, z kterého jasně plyne o co se jedná. Co udělá? Koukne se na triko a koukne se do klubu.

A co udělá v klubu? Že by se na něco zeptal? A nebo že by nam poradil? Asi se možná přidá do klubu. Hmmm já sem admin, tak se mi to líbí :wink: Ale ještě nevim proč... možná že mi pošle nějaký všimný :twisted: .

Ne spíš se mi to líbí z toho důvodu, že se přidá do naší party a bude nás zas víc lidí, co si poradí bez pomoci servisů. Logo klubu do prohlížeče nenakreslí a nedostane se sem.

Dle mého názoru se jedná o zcela jsanou propagaci stránek které sem založil. Ale nevím jestli jsou soukromé. Vlastnictvím určitě ano. Informace z nich může čerpat celý svět (pokud umí česky) :total:

souhlas houwk :D

Čagos,Marťas TTipo 1.9 TD už nejni, teď Bravo 1.9 JTD ale TTipo je v mem srdci,
Zkratka FIAT je FIAT

Více
17 roků 11 měsíců zpět #145 od Michal Zajíček
kdy bude konec hlasování?

tel. 732 107 942

Více
17 roků 11 měsíců zpět #146 od PoloKu
Odpověděl PoloKu pro téma Re: návrh klubového trička
To se bude hlasovat pořad??
To se s takovou to tričko nikdo nezvoli...

Fiat Tipo 1.4 r.v 1989

Více
17 roků 11 měsíců zpět #147 od Max-el
chtěl sem rozeslat ten hromadný mail, ba yse zapojilo víc lidí, ale jsou nějaké technické problémy. PLS vydržte

Více
17 roků 11 měsíců zpět #148 od Dresik
Odpověděl Dresik pro téma Re: návrh klubového trička
Na ukázku si dovolím ukázat naše trika. Jsou už ofiko a už je máme. Dřív jsme měli obyč bílá trika a na nich nažehlený obrázek, jenže....trika po pár vyprání vybledly a ten potisk šel do hýždě..byly,ale poměrně levné. Teď sme si připlatili, trika jsou kvalitnější a hlavně nápisy jsou vyšívané. Teď začínáme uvažovat o mikinách a kšiltovkách.

Dále na ukázku klubová samolepka.

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Více
17 roků 10 měsíců zpět #149 od Max-el
na kolik vyšlo to vyšívané tričko?

Více
17 roků 10 měsíců zpět #150 od Criton
Odpověděl Criton pro téma Re: návrh klubového trička
napadlo mě, že by něbyl jako reklamní předmět špatnej rámeček na SPZ s nápisem a třeba i logem klubu... já osobně bych si ho určitě koupil... to přece nemůže vyjít na majlant!

Už je pryč: Fiat Tipo 1.6 DOHC r.v. 1989
Nyní: Škoda Octavia 1.9TDi

Vygenerováno za 0.545 sekund