návrh klubového trička

Více
18 roků 1 měsíc zpět #46 od geeny666
Odpověděl geeny666 pro téma Re: návrh klubového trička
JE TED KDYŽ UŽ JE TO ROZESÍLÁNÉ TAK SE ZAČNE ROZHODOVAT ŽE JE TO NARYCHLO ATD... TO BUDU KUPOVAT 10 TRIČEK NEŽ BUDE FINÁLNÍ??? :cry:

fiat Tipo 3DV červené 2,0 8VT

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
18 roků 1 měsíc zpět #47 od Max-el
Odpověděl Max-el pro téma Re: návrh klubového trička
jo, to je pochopitelný, samolepku nejdřív všichni chtěli taky hned, v pondělí se navrhla ve středu odsouhlasila a na sobotním srazu se chtěla nalepit... hrozně mi to tenkrát pobavilo, protože já tady něco buduju a předpokládal sem že se domluvíme... proč se neřekne, sejdem se v pondělí v Chatu a každej poví svuj názor?

To že zařizuju běh klubu neznamená že budu zařizovat všechno a ani bych nechtěl, ale myslel sem, že se bude čekat taky na můj názor. Bohužel se nečekalo a řeklo se domluvili sme si tričko tak ho uděláme. Nevim jestli mam tak velký ego, ale přeci jen sem to tu dal dohromady. Nehledě na to, že se už nějakej ten pátek pohybuji v oblasti designu.

A tričko je přeci jen reklamní materiál, tak by se hodilo aby se mu přikládalo trochu víc váhy. Nemůžu za to, že se HNED zařizují objednávky a už vůbec ne za to, že nikoho nenapadlo udělat výběr. Každej veřej projek má výběrový řízení. Ale pokud chcete triko HNED a je Vám vzhled ukradenej, tak si všichni koupíme bílý tričko a na záda si lihovym fixem napíšem WWW.FIATTIPO.NET Bílý tričko mam ve skříni, jdem do toho? :evil:

Fiat Tipo 1.8 GTI 3 dveře r.v.12/94
Fiat Stilo 1.9 JTD Multi Wagon r.v.12/05

Více
18 roků 1 měsíc zpět #48 od geeny666
Odpověděl geeny666 pro téma Re: návrh klubového trička
BYLO BY DOBRÉ TOHLE ZASTAVIT, A REŠIT TO JAK TY ŘÍKÁŠ, DÁT TOMU ČAS NASBÍRAT NÁVRHY A HLASOVAT 8)

fiat Tipo 3DV červené 2,0 8VT

Více
18 roků 1 měsíc zpět #49 od Max-el
nezbývá než počkat na Michala, než se vyjádří, v jaké fázi je výroba

Více
18 roků 1 měsíc zpět #50 od Iveta
Odpověděl Iveta pro téma Re: návrh klubového trička
Max-eli plně s tebou souhlasim :party:

[img:1135fe0c32] i9.tinypic.com/40ab7g5.gif [/img:1135fe0c32]
Fiat Tipo 1,4 r.v. 1989
Kdyby lidé nedělali bláhové věci, nic inteligentního by se nikdy nestalo.

Více
18 roků 1 měsíc zpět #51 od Michal Zajíček
zatim jsem neobdržel žádný peníze ( né že byto byla chyba plátců)
tak vyčkávám do pátku.
Mě šlo oto, že mám možnost to nechat udělat za solidní peníze.
nebo jste někdo schopen nechat navrhnout a vyrobit barevný triko s návrhem, který dal MAX-EL na net. za 150,- (jeho návrch se mi taky líbí)

není problém mít supr triko s pěkným barevným logem, ale ukažte mi člověka, který vám za to zaplatí 300,- a víc?

a co se týče samolepek tak byly na netu skoro měsíc, myslím si, že každý se mohl vyjádřit, jenom jsem v týdnu před srazem upozornil ty kteří ji chtěli a jedou na sraz, že mají nejvíšší čas ji objednat aby je výrobce to do srazu stihnul vyrobit.

tel. 732 107 942
1.6 IE 1993 přez 272 000 km TIPO (835C1000)

prodejce výfuků MARIX, BOSAL ,STARLINE, WALKER a příslušenství FISCHER Automotive
objímky,těsnění, katalizátory,vlnovce,rezonátory. - VŠE NA WWW.VYFUKOVESYSTEMY.BIZ

Více
18 roků 1 měsíc zpět #52 od Max-el

zatim jsem neobdržel žádný peníze ( né že byto byla chyba plátců)
tak vyčkávám do pátku.
Mě šlo oto, že mám možnost to nechat udělat za solidní peníze.
nebo jste někdo schopen nechat navrhnout a vyrobit barevný triko s návrhem, který dal MAX-EL na net. za 150,- (jeho návrch se mi taky líbí)

není problém mít supr triko s pěkným barevným logem, ale ukažte mi člověka, který vám za to zaplatí 300,- a víc?

a co se týče samolepek tak byly na netu skoro měsíc, myslím si, že každý se mohl vyjádřit, jenom jsem v týdnu před srazem upozornil ty kteří ji chtěli a jedou na sraz, že mají nejvíšší čas ji objednat aby je výrobce to do srazu stihnul vyrobit.

ne ne ne, o tomhle nemluvim, to si asi ještě v klubu ani nebyl, když se zařizovali samolepky prvně. Ty zařizoval ještě Motokuba a taky to byla akce "hurá". Co se týče ceny trička, nevim kdo kde nakupujete. Ale když bez problémů dám za tričko 300,- v běžném krámu, tak nevidím problém v tom, abych dal za klubový tričko stejnou cenu. Vždyť je to pořád to samý, akorát tam je natisknuto něco jinýho. Vím, že někdy i 300,- je hodně, ale můžete to brát třeba jako váneční dárek :lol:

neříkám, aby se udělalo to, co sem tam dal já. Může se zapojit každý, navrhuji tomu dát pár týdnů, aby každý měl čas udělat návrh a ukázat ho.

Připravím vzor trička, logo klubu a dám je na stránky do galerie ke stažení. Tam každý bude moci umístit svůj výtvor. Po uzávěrce se udělá anketa...

:arrow: doplňte na co sem zapoměl

Více
18 roků 1 měsíc zpět #53 od Max-el
takže zde to je:

http://fiattipo.net/modules/gallery2/v/reklama/trika/

nenechte se odradit černými obrázky :D obrázky tam skutečně jsou. Jsou ve formátu gif a mají nastavenou průhlednost, aby se Vám s nimi lépe pracovalo. Pokud někdo bude požadovat obrázek větší, nebo v jiném formátu, nechť mě kontaktuje :twisted:
A ještě jedna motivační poznámka :twisted:

Majitel vítězného návrhu dostává tričko zdarma!

takže doufám, že se to tu začne návrhy hemžit a že bude z čeho vybírat. Datum uzávěrky "soutěže o nejhezčí návrh klubového trička" bude zveřejněn minmálně týden předem :wink:

Více
18 roků 1 měsíc zpět #54 od Michal Zajíček

Měl bych tip na potisk triček www.aa.cz/sitotisk

přečetl sis to až dokonce: to tričko by vyšlo na 500,- odhadem

tel. 732 107 942

prodejce výfuků MARIX, BOSAL ,STARLINE, WALKER a příslušenství FISCHER Automotive
objímky,těsnění, katalizátory,vlnovce,rezonátory. - VŠE NA WWW.VYFUKOVESYSTEMY.BIZ

Více
18 roků 1 měsíc zpět #55 od Michal Zajíček

takže zde to je:

http://fiattipo.net/modules/gallery2/v/reklama/trika/

nenechte se odradit černými obrázky :D obrázky tam skutečně jsou. Jsou ve formátu gif a mají nastavenou průhlednost, aby se Vám s nimi lépe pracovalo. Pokud někdo bude požadovat obrázek větší, nebo v jiném formátu, nechť mě kontaktuje :twisted:
A ještě jedna motivační poznámka :twisted:

Majitel vítězného návrhu dostává tričko zdarma!

takže doufám, že se to tu začne návrhy hemžit a že bude z čeho vybírat. Datum uzávěrky "soutěže o nejhezčí návrh klubového trička" bude zveřejněn minmálně týden předem :wink:

zatim těch návrhu moc není.
já si myslím, že spousta lidí nemá možnost něco vytvařet

tel. 732 107 942

Více
18 roků 1 měsíc zpět #56 od Max-el
Pokud si dobře pamatuju, tak návrh na samolepku poslalo minimálně 5 lidí, takže asi někdo tu možnost má

tak sem koukal na to kolik bylo návrhů na samolepku a bylo jich 17. Z toho 4 moje.

Více
18 roků 1 měsíc zpět #57 od Michal Zajíček
tak se mě zdá, že se to zabrzdilo
budem čekat půl roku nebo dýl?

tel. 732 107 942

Více
18 roků 4 týdnů zpět #58 od Max-el
jo, vypadá to tak, asi si měl pravdu že se do toho lidi nepohrnou. Tak nech udělat pár návrhů, já jich udělam taky pár a něco dáme dohromady, nebo je o nápady nouze? :lol: Jaká barva třiček je k dispozici? jenom bílá?

Více
18 roků 4 týdnů zpět #59 od Michal Zajíček
můj návrch znáš a trika jsou bílá

tel. 732 107 942

Více
18 roků 3 týdnů zpět #60 od JAJOSH
Odpověděl JAJOSH pro téma Re: návrh klubového trička
:x ...TU JE TO TAK DOMOTANé žE SA NEDA S TOHO DO KOPY ANI NIč PORIADNEHO DOčITAť TAK VALASTNE SU TIE TRIčKA ALEBO NIE? KTOSI TU LEN POTOM TREPE DVE NA TRI A SKUTEK UTEK!!!

...čakam na vyjadrenie v akom to je stave tie trička !!!

čáááááááááááááááááááááágo 8)

Vygenerováno za 0.117 sekund