Zavada na zadni naprave

Více
15 roků 6 měsíců zpět #16 od jirkaR
Odpověděl jirkaR pro téma Re: Zavada na zadni naprave

kluci tak jsem to dneska zjistoval a je to lozisko zadniho kola a oprava asi tak cca 2000kc no tak se uvidi

za jedno? :idea:

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 6 měsíců zpět #17 od Freedom
Odpověděl Freedom pro téma Re: Zavada na zadni naprave
divný no na jednu stranu stojí max 900

Fiat Tipo 1.7D 88 v karoserii 2.0 z roku 92
Nyní Lancia Delta HPE 1.6 76kW

Více
15 roků 6 měsíců zpět #18 od Romik
Odpověděl Romik pro téma Re: Zavada na zadni naprave
presne tak za jedno

Romik Tipo 1.6 DOHC

Nissan Primera P10 2.0 GT 110kw

Nissan Primera P11 2.0 GT 110kw

Více
15 roků 6 měsíců zpět #19 od Freedom
tak to je nějak moc...a řekli ti co s tim máš?

Více
15 roků 6 měsíců zpět #20 od michal_tipar
psal si 2000 za opravu, takže to je i s prací, ne? to není špatná cena, vzhledem k tomu co s tím je za práci. Všechno vyházet, hadice brzd, stabilizátor, lanovod, pak to odřezat a vymlátit a zase všechno z5, mě to dělali v servisu skoro celý den...

Více
15 roků 6 měsíců zpět #21 od Freedom
mě dělali ted obě dvě strany + nový náboj(stál něco přes 3000) a platil sem 6600 a měli to hotový docela brzo

Více
15 roků 6 měsíců zpět #22 od Romik
Odpověděl Romik pro téma Re: Zavada na zadni naprave
presne tak cena 2000kc protoze uz mi v tom kole nehorazne vrze tak jsem stim neco musel zacit delat ale pri stim jeste muzu jezdit mi bilo zdeleno ze to bude decentne plavat ale jinak je to pri ok tak nevim no :(

Romik Tipo 1.6 DOHC

Nissan Primera P10 2.0 GT 110kw

Nissan Primera P11 2.0 GT 110kw

Více
15 roků 6 měsíců zpět #23 od jirkaR
Odpověděl jirkaR pro téma Re: Zavada na zadni naprave
no tak je to v pr. mám v háji uložení ramen proto jsou obě kola do A jsem to zvednul na heveru a nestačil jsem se divit :cry:

Fiat Tipo
2.0.Ie Po GO Motoru r.1990 zel.metal

Více
15 roků 6 měsíců zpět #24 od jipaf
Odpověděl jipaf pro téma Re: Zavada na zadni naprave
Romik,
kdyby to bylo jak tvrdíš ložisko, tak uvažuji logicky, je tam dvouřadé kuličkové, proto otázky?
-víš jak by to muselo hučet kdyby bylo vylágrované???
-víš jak by musel dřít buben o ten plech na kterém je uložen brzd váleček a brzd čelisti???
taky mám obě zadní kola do A a neřeším to zatím, gumy do nijak nesjíždí a pak to ber i z té lepší stránky - líp to sedí v zatáčkách :D

TEMPRA 1,6ie soc ....tam kde jiní končí, Fiat začíná...
ALF AR156 2,0TS SW lpg... 155 živých koníků...

Více
15 roků 6 měsíců zpět #25 od scherer012
Odpověděl scherer012 pro téma Re: Zavada na zadni naprave

Romik,
kdyby to bylo jak tvrdíš ložisko, tak uvažuji logicky, je tam dvouřadé kuličkové, proto otázky?
-víš jak by to muselo hučet kdyby bylo vylágrované???
-víš jak by musel dřít buben o ten plech na kterém je uložen brzd váleček a brzd čelisti???
taky mám obě zadní kola do A a neřeším to zatím, gumy do nijak nesjíždí a pak to ber i z té lepší stránky - líp to sedí v zatáčkách :D

zmýlil si si ložiská........
reč je o ložisku v kĺbe nápravy nie v náboji kolesa......... :D

Fiat Tipo 1.7D
pomaly dávaný dokopy

po tráve sa nechodí- po tráve sa smeje
práca ma fascinuje- dokážem sa na ňu dívať celé hodiny

Více
15 roků 6 měsíců zpět #26 od michal_tipar

8O To je pěkný nesmysl, naopak to v zatáčce nedrží protože tam je vůle a auto naprosto nečekaně při vyšším bočním zatížení odskočí, rameno se pohne v ložisku a to třeba ve stotřiceti není nic příjemného - zkusil sem a nedoporučuju...
Pravda je, že na gumách sem taky nic nepoznal, ale netvrdím že za dvě sezóny by to tak bylo také...

Více
15 roků 6 měsíců zpět #27 od Dresik
Odpověděl Dresik pro téma Re: Zavada na zadni naprave
Jo ono by to lip drzelo s tim naklonem, ale jak rika Michal, nesmelo by to kvedlat ve vymlacenem lozisku...
Ja to na gumach poznal. Jak to odskakuje, tak vnitrky jsou ojetejsi

AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)

Více
15 roků 6 měsíců zpět #28 od jipaf
Odpověděl jipaf pro téma Re: Zavada na zadni naprave
jj, hoši, ve 130km/h v obci na světlech, ve hustém provoze, když to točíš 90° třebas v pravo... :roll: :roll: :roll:
nebo snad mimo obec 130????
nebylo tady někde forum kde jsme si všichni psali jak (ne)jezdíme zrovna 2x podle předpisů a jeden druhému tvrdili jak dodržujeme předpisy?????????????????
odkud potom ta 130?????
a kde je povolená 130 je dálnice a tam v té rychlosti to nikomu nemůže tzv odskočit z důvodu ostré zatáčky??????????
neodskakuje vám to náhodou protože neměníte včas tlumiče??????
odskakování jsem si kdysi zažil na svém prvním autě a docela to dobře vím kdy to odskakuje a že je to vychozenýma tlumičema :roll: :roll: :roll:

TEMPRA 1,6ie soc ....tam kde jiní končí, Fiat začíná...
ALF AR156 2,0TS SW lpg... 155 živých koníků...

Více
15 roků 6 měsíců zpět #29 od Libor
Odpověděl Libor pro téma Cena opravy
Ahoj , jsem tu nový ale přidám postřeh.
Tempru jsem koupil před týdnem od bráchy už s kolama do A.
Vůle v uložení byla pořádná, a tak jsem holt zamířil do servisu, protože jsem tušil že výměna nebude žádná procházka růžovým sadem a nechtělo se mi s tím mordovat doma. No a dnes jsem auto přebíral opravené a bylo mi řečeno že to byla pěkná fuška, všechno zarezlé atd.. takže 8 hodin práce. Cena matroše na jednu stranu byla 1050... takže celkem jsem vymáznul 4500 s prací :( . A kyž už jsem to měl v servisu tak jsem si nechal zkontrolovat přední nápravu, a vypadá to že budu brzo pokračovat u předních ramen protože prý je jeden kulák v háji :evil: No ale co se dá dělat.. něčím holt jezdit musím a je fakt že přesednutí z Favorita do Tempry je paráda :-))

F/I/A/T/ Tempra 1,9 TD 1993 250tis.km
Moje hobby www.foto-tapety.cz

Více
15 roků 6 měsíců zpět #30 od skypan
Odpověděl skypan pro téma Re: Cena opravy

Ahoj , jsem tu nový ale přidám postřeh.
Tempru jsem koupil před týdnem od bráchy už s kolama do A.
Vůle v uložení byla pořádná, a tak jsem holt zamířil do servisu, protože jsem tušil že výměna nebude žádná procházka růžovým sadem a nechtělo se mi s tím mordovat doma. No a dnes jsem auto přebíral opravené a bylo mi řečeno že to byla pěkná fuška, všechno zarezlé atd.. takže 8 hodin práce. Cena matroše na jednu stranu byla 1050... takže celkem jsem vymáznul 4500 s prací :( . A kyž už jsem to měl v servisu tak jsem si nechal zkontrolovat přední nápravu, a vypadá to že budu brzo pokračovat u předních ramen protože prý je jeden kulák v háji :evil: No ale co se dá dělat.. něčím holt jezdit musím a je fakt že přesednutí z Favorita do Tempry je paráda :-))

vítáme tě,nově příchozí,hele netočilo se u vás"Vesničko má středisková"?a máte tam ještě to JZD? :lol:

Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků

Vygenerováno za 0.548 sekund