Vibrace pri vyssích rychlostech - VYŘEŠENO

Více
15 roků 6 měsíců zpět #1 od JiFi
Nechci zakladat duplcitini tema, pokud sjem tak ucinil, upozornete me na to. Kazdopadne popisu to, ceho si ted zacinam vsimat. auticko me pri rychlsotech nad 90km-h vibruje, nekde asi predni naprava, protoze to citim dost znatelne hlavne ve volantu a mam pocit, jako by me melo upadnout co chvili kolo.. Co to muze byt? Homokyneticky kloub?

Fiat Croma Nuova 1,9JTD MultiJet 88kW 2006

EX Fiat Marea Weekend 1,9TD 100 1998

EX Fiat Tipo 1,4 i.e. 1988

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 6 měsíců zpět #2 od Ram512
Mě dělalo to samé co popisuješ, furt sem bádal co to může dělat. Tak sem na radu jednoho mechanika koupil nové kotouče s deskama a problém zmiznul. Asi byli zvlněné!

Fiat Tipo 1.4ie ,1989 ,190000 km. STK 5/2012 :)

Soubor přílohy:
[/URL

Více
15 roků 6 měsíců zpět #3 od JiFi
ja nove kotouce mam :lol: jen desky musim jeste vymenit, ty me dojdou v pondeli zvlnene nejsou, je to remus a je to rovne jak nevim co.. Podezrivam vyvazeni kol, ale to by melo byt oki, tedy doufam, musim sundat a znovu vyvazit.. Pak taky zkontroluji, jestli se mi neuvolnuji srouby u kola

Více
15 roků 6 měsíců zpět #4 od Vlastík
Taky bych to tak tipoval.Zkus prohodit kola z předku na zadek a naopak.Mě to pomohlo

• obelix
15 roků 6 měsíců zpět #5 od obelix
Odpověděl obelix pro téma vibrace
skus přehodit kola z pravé strany na levou ,nebo čepy řízení zkontrolovat jestli nejsou KO,nebo potom už jen geometrie po zimě asi mě to čeká taky.

Více
15 roků 6 měsíců zpět #6 od Michael!!!
já si myslím že to bud budou špatně vyvážeá kola,dále bych se podíval na ty destička a kotouče a poté bych zkusil tu geometrii!!!:)

Fiat Tempra 1.6i.e cat.kombi 1992!!!

Více
15 roků 6 měsíců zpět #7 od vvoky182
Nebo máš naražený disky a ty ti hážou nepříjemné musel sem je nechat za 2000 narovnat a pohoda

Více
15 roků 6 měsíců zpět #8 od Michael!!!

Nebo máš naražený disky a ty ti hážou nepříjemné musel sem je nechat za 2000 narovnat a pohoda

Cože za 2000 kč narovnat???...kua to je trochu moooc ne???...nevím jak u vás,ale tady je jiný disk za 350 kč-sice použitý ale naprosto v pohodě!!!

Více
15 roků 6 měsíců zpět #9 od vvoky182
Já myslim ale hliníkáče a za 2000 mi narovnal všechny 4 což si myslím , že je dobré

Více
15 roků 6 měsíců zpět #10 od Michael!!!

Já myslim ale hliníkáče a za 2000 mi narovnal všechny 4 což si myslím , že je dobré

Aha sry tak to potom jo to ej fajnové!!!:)...to já mám hliníkáče oki nic mi zatím nedělají:)...160 km/h a v poho:)

Více
15 roků 6 měsíců zpět #11 od vvoky182

Více
15 roků 6 měsíců zpět #12 od JiFi
no narazene tezko rict, celou zimu mel ty litaky muj budouci tchan, ja mel plecha a disky jsem mu pujcil, jestli me je narazil, tak to me nastve, ale co uz, proste sundam, hodim na serizeni a uvidime, zalezi kdy, neni porad cas

Více
15 roků 6 měsíců zpět #13 od MarianBarton
když to začíná ve větších rychlostech, koukl bych to vyvážení. Pro zajímavost. Na tipu sme měli hliníky a pláště 2. rok. Auto začalo jakoby cukat ze strany na stranu. Stále se to stupňovalo. Tak sem koukal na podvozek a tam nic, všechny gumy o.k. Pak jel taťka na převážení, chlapík šáhl na gumu a ta byla normálně šišatá! Docela sem koukal jak péro... tak tak mno...

TIPO 1.6 DOHC 90hp (149.C2.046) - r.v. 1989

Více
15 roků 6 měsíců zpět #14 od jipaf
JiFi,
jaké máš gumy?

TEMPRA 1,6ie soc ....tam kde jiní končí, Fiat začíná...
ALF AR156 2,0TS SW lpg... 155 živých koníků...

Více
15 roků 6 měsíců zpět #15 od JiFi
Michelin Energy 14"

Vygenerováno za 0.523 sekund