srouby kol
A nemaji nahodou Felina s Ochcavou misto sroubu matky? Myslim tim, ze sroub je napevno v kole a zasroubovavaji se jen cepicky.to je guláš..
např co jsem slyšel tak jak felina tak ochcáva má na origo ALU i na plecháče stejné šrouby..
jinak u fiata to může a taky nemusí být stejné...
Jinak ja mam na hlinikace taky jiny srouby nez na plechace. Jsou delsi a trochu jinak tvarovany
Už je pryč: Tempra 1.6i.e., 1993
Stilo MW 1.9 JTD 115, 2005
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
juro, pokud máš origo litý a plecháče na fobii nebo ochcávku, tak šrouby seděj, pokud dáš cokoliv jinýho, musíš dát jiné (správné) k diskům.
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
Ale nezkoušel jsem pořádně dotahovat, kola jsem zkoušel pouze nasadit a zašroubovat rukou. Oba šrouby jak z Tipa, tak z favorita mají stejně ten kužel kratší, takže při dotažení se šroub vsákne do díry. No zejtra budu chytřejší.
FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX
Šrouby z favorita jsou M12x1,25 délky závitu 26mm. Jsou teda o 3mm delší než ty na Tipo a mají delší kuželovou plochu. Podle mě tam docela pasují.
... tak z favorita mají stejně ten kužel kratší, takže při dotažení se šroub vsákne do díry.
Však to je dobře. Nebo bys byl radši, kdyby šroub čuměl ven z disku? Vždyť by to vypadalo hnusně! Pokud mají správnou délku a závit je stejný, což je, tak tam dej šrouby z fáčka a nad ničím neuvažuj Asi tu mluvíš o šroubech na plecháče, že?
Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - Killer on The Road Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek
Michal Tipař [img:35fd246b7a]http://www.celysvet.cz/userbar/dbc73b9e20de02119c403187359ed2da.jpg[/img:35fd246b7a] Tipo 1,4ie \'93 Consummatum est!!!
ale je zajímavé že na Švédovy mám univerzálmí šrouby na oboje kola.možná je to tím že na kole je pět šroubů.
Tempra 1.9TDs-už je pryč,měl sem jí pět let,nebylo to nudné auto,jako tedˇvlastním
TedˇŠvedské Audi,s obsahem pěti pivních půllitříků
AR 156 1.9 JTDm
Lancia Lybra SW 1.9 JTD
Lancia Delta HPE HF Turbo
Piaggio NRG Salit Sport
www.lanciaklub.cz
eSHOP-vybavení dílen, nářadí,nástroje.Pište co potřebujete:)
FIAT Tipo 1.9TDsX Gran Turismo (přenecháno rodičům)
Mitsubishi Galant 2.0 GLX