shodnost ložisek a rozměr

Více
15 roků 2 měsíců zpět #16 od jipaf
Odpověděl jipaf pro téma Re: shodnost ložisek a rozměr
Karle,
vyhoď ta ložiska ze svého auta a pořádně je přeměř a dej sem míry, pak se uvidí co, kde a za kolik se dá sehnat, takové polemizování, si myslím, že asi k ničemu nepovede...

TEMPRA 1,6ie soc ....tam kde jiní končí, Fiat začíná...
ALF AR156 2,0TS SW lpg... 155 živých koníků...

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 2 měsíců zpět #17 od Charles

Karle,
vyhoď ta ložiska ze svého auta a pořádně je přeměř a dej sem míry, pak se uvidí co, kde a za kolik se dá sehnat, takové polemizování, si myslím, že asi k ničemu nepovede...

No jo, vidim, dobrá rada nad zlato, co?
Juro, já auto potřebuju každej den, takže ti musí být jasné, že nemohu rozhodit těhlice a tejden to tak nechat. Myslíš si, že kdyby to šlo, tak sem píšu takovej dotaz? Samozřejmě, že NE!

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
15 roků 2 měsíců zpět #18 od eifel
aké idú na 1,9 TD alebo 1,8 a 2,0 ale len u jedného výrobcu. Ja si ale myslím, že by tam malo byť to, čo som napísal.

Keď už som si nie istý, zvyknem urobiť jednu vec. Objednám zákazníkovi oboje s tým, že max. do týždňa mi musí jednu sadu vrátiť.

Je to neoceniteľná pomoc, hlavne keď to potrebuješ mať napr. v sobotu hotové a po zavretí obchodov zistíš že to malo byť niečo iné.

U Fiatu sa mi to bežne nestáva, ale škodovka je týmto slávna. Na 1,3 Felicii 40 kW r.v.2001, bol termostat z Fabie HTP. To už bol extrém, keď som musel objednávať vec podľa vymontovaného kusu.

...a na siedmy deň podvečer unudený stvoriteľ riekol: Buď TIPO !

A bol Fiat Tipo 8)

Vygenerováno za 0.284 sekund