přezouvání na zimu

• jumbo
15 roků 1 měsíc zpět #16 od jumbo
Odpověděl jumbo pro téma přezouvání na zimu -
Tak jsem na zimu přezul už vloni v ŕíjnu. Protože nebylo na nové letní, tak na nich jezdím doteď.

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
15 roků 1 měsíc zpět #17 od Michael!!!
Odpověděl Michael!!! pro téma Re: přezouvání na zimu -

Tak jsem na zimu přezul už vloni v ŕíjnu. Protože nebylo na nové letní, tak na nich jezdím doteď.

ty bláho tak to jsou ty gumy chudáci jezdit na nich v létě to šly do háje o 106!!!:D

Fiat Tempra 1.6i.e cat.kombi 1992!!!

Více
15 roků 1 měsíc zpět #18 od TDGT
Odpověděl TDGT pro téma Re: přezouvání na zimu
prezouvat budu az napadne prvni snih, zajedu si do garaze, teploucko, pustim radio, a za pul hodiny nemam co delat :) takovy ty reci ze prezout az spadne teplota pod 7 stupnu neposloucham

/F/I/A/T/ Tipo 1.6 DOHC (krásnej začátek)
/F/I/A/T/ Tipo 1.9 TD GranTurismo . . . my first big love . . .
Alfa Romeo 145 1.9 JTD Limited Edition 500 (461 kus této pouze 500 kusové série) chip 100kw a 306 NM :)

Více
15 roků 1 měsíc zpět #19 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: přezouvání na zimu
já jsem se asi rozhodnul, že nějaké koupim, ale teď nevim jestli matadorky a nebo naše barumky....barum mám na druhym autě a zatim po 2 sezony s nimi nebyl problém, pěkně seděly na sněhu....
Taky si nejsem jistej, jestli dát 185ky nebo 165ky....co mi poradíte spíš mistři?

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
15 roků 1 měsíc zpět #20 od Freedom
Odpověděl Freedom pro téma Re: přezouvání na zimu
Já sem si vcera objednal matadorky 185/65 R15 a cekám az prijdou zítra jedu domu z Brna po D1 na letňákách tak se docela bojim podle toho jak dneska rikali ze to tam vypadá

Fiat Tipo 1.7D 88 v karoserii 2.0 z roku 92
Nyní Lancia Delta HPE 1.6 76kW

• jumbo
15 roků 1 měsíc zpět #21 od jumbo
Odpověděl jumbo pro téma Re: přezouvání na zimu -

ty bláho tak to jsou ty gumy chudáci jezdit na nich v létě to šly do háje o 106!!!:D

Hochu, MICHELIN je MICHELIN. A ALPINE 3 to jsou gumy! Popravdě řečeno já je dojížďím už druhou letní sezonu. Ty gumy jsou fakt nezmar!

Více
15 roků 1 měsíc zpět #22 od Libor
Odpověděl Libor pro téma Re: přezouvání na zimu
Já jsem koupil nové zimáky ted ve středu..ale na auto ještě nepůjdou...myslím si že se ještě oteplí a nemá smysl je tam dávat.. ještě vydržím a uvidím.
PS : Barum Polaris 2 - 185/60 R14 za krásných 1009kč za kus. :wink:

F/I/A/T/ Tempra 1,9 TD 1993 250tis.km
Moje hobby www.foto-tapety.cz

Více
15 roků 1 měsíc zpět #23 od Tonny Tempra SW
Ja som tempru obul do brachovych zimakoch z Marei-Semperity,bo na druhe auto si idem dat v najblizsich dnoch Contynental Vynterkontakt za 250€.

Charlesi ja byt tebou radsej by som dal tie sirsie,skusal som oboje varianty a pri tych 185 drzalo auto lepsie.Niekto si povie ze uzsie sa viac zaboria do snehu a tym padom ti auto v snehu lepsie zabera ale nie je to pravda bo auto ti pri tensich gumach skor zapadne alebo sa v snehu auto zahrabe.Sirsie maju sirsi zaber a nepreboria sa tak rychlo ako tenke gumy. Ja ti odporucam tie 185.

TEMPRA SW 1,9 tds 66Kw 303000km
r.v:96
5l na 100km

Více
15 roků 1 měsíc zpět #24 od jipaf
Odpověděl jipaf pro téma Re: přezouvání na zimu

ja jsem ostuda, za 8 let co Tipko mám jsem zimní neměl, nikdy na ně koncem roku nějak nezbylo, jezdím jen po měste a jezdím opatrně jak to jen jde a když cítím že by to nešlo tak jedu MHD, letos bych ale zimáky chtěl

je to rozdíl na sněhu se zimákama, kdysi jsem měl menší nehodu a škoda byla větší než cena zimních gum.. za tu ostudu a bonusy, rozbité díly i když to jsou jenom ťukance, to nestojí za to..

TEMPRA 1,6ie soc ....tam kde jiní končí, Fiat začíná...
ALF AR156 2,0TS SW lpg... 155 živých koníků...

Více
15 roků 1 měsíc zpět #25 od jipaf
Odpověděl jipaf pro téma Re: přezouvání na zimu

já jsem se asi rozhodnul, že nějaké koupim, ale teď nevim jestli matadorky a nebo naše barumky....barum mám na druhym autě a zatim po 2 sezony s nimi nebyl problém, pěkně seděly na sněhu....
Taky si nejsem jistej, jestli dát 185ky nebo 165ky....co mi poradíte spíš mistři?

raději širší.. lépe to sedí než užší.. ověřeno odzkoušeno..

TEMPRA 1,6ie soc ....tam kde jiní končí, Fiat začíná...
ALF AR156 2,0TS SW lpg... 155 živých koníků...

Více
15 roků 1 měsíc zpět #26 od Charles
Odpověděl Charles pro téma Re: přezouvání na zimu
vzhledem k finančním možnostem koupim asi ty menší, protože mezi 185 a 165 je rozdíl 500Kč na gumě, takže dokopy 2000Kč, což se mi hodí, protože mi odešla do prdele baterka :( má jen 2 roky a 3 měsíce a je po ní. oni to snad maj přesně spočítaný, aby se podělal hned po záruce :evil:

Fiat Tipo 2.0 8V Turbo r.v. 1991, motor 2012 - :) Killer on The Road ;-) Performance & tuning
ex Tipo 1.9TDs, 1.6DOHC a 2.0 8V, Alfa Romeo 145, ex Fiat Bravo 1.9 TD100s a 1.6 16V
Lancia Delta II 1.8 16V GT 100kW by Zender - žluťásek :)

Více
15 roků 1 měsíc zpět #27 od JiFi
Odpověděl JiFi pro téma Re: přezouvání na zimu
přezuto, bohužel na činské pneu Triangle.... na jine nemam, tyto koupeny minuly rok, ale to me podvedli v pneuservisu, pry je to good kvalita, ale až libeňák v Brně mi pověděl, že je to china, takze na nic, no drzte mi palce at se nekde nevytresu.... kazdopadne vyvazit je byl porod v pneuservisu, na nekterych kolech mam okolo 75g zavazi

Fiat Croma Nuova 1,9JTD MultiJet 88kW 2006

EX Fiat Marea Weekend 1,9TD 100 1998

EX Fiat Tipo 1,4 i.e. 1988

Více
15 roků 1 měsíc zpět #28 od Funman
Odpověděl Funman pro téma Re: přezouvání na zimu
No Jirko asi tě moc nepotěším s těma čínskýma pneu. Tady si něco počti a udělej si sám názor:
reif.ueuo.com/carauto2009s.htm
Jsou to sice testy letních, ale výsledky jsou přímo děsivé. A úplně nejhorší z nejhorších jsou právě ty Triangle...

Robert
Bývalé: FIAT TIPO 1.6ie DGT DOHC 90ps r.v.90 - zůstane mi v srdci hodně dlouho...
Současné: Mazda 323F BA 1.8i DOHC 16V 85kW 115ps r.v.97 - jezdí fakt dost dobře...
www.fiattipo.net/modules.php?name=gallery2&g2_itemId=22522

Více
15 roků 1 měsíc zpět #29 od michal_tipar
Odpověděl michal_tipar pro téma Re: přezouvání na zimu
tak já už mám přezuto, včera odpoledne jsem zareagoval na povětrnostní situaci která u nás panuje a po tom co jsem musel jet ráno na chatu, kde už bylo 10 cm sněhu a několikrát jsem málem zajel rychlostí chůze až do příkopu, protože na letních (byť se slušným vzorkem) auto nehodlalo jet do zatáčky.
Při energetickém výpadku po cca 12ti hodinách bylo potřeba zajistit pro malého (7 měsíců) aby měl něco na čem se mu uvaří...
Jinak jsem doma mrzli cca 19 hodin protože soudruzi z čezu nedokázali přijít na to, že jim vypadli pojistky v trafačce :x
Jenže vysvětlujte to slepici v Callcentru někde v Plzni, když máme středisko čezu cca 2km od baráku, ale tam se prostě zavolat nedá...

Více
15 roků 1 měsíc zpět #30 od Michael!!!
Odpověděl Michael!!! pro téma Re: přezouvání na zimu
tak panové je pátek ráno a unás se ten sníh pomalu začíná držet řím dál tím víc mě to láká prezout ale jak říká Charles je to jen tento týden tak ještě počkám ale je to pořádnej hnus!!!:)

Fiat Tempra 1.6i.e cat.kombi 1992!!!

Vygenerováno za 0.515 sekund