Snizene pruziny
....A navíc, pokud stáhneš pružinu, tak při zvednutí je potom katší než tlumič !!! tzn. třeba přejedeš nějakej houpák (např. železničmí přejezd), tak se auto nadlehčí, tlumič se vytáhne do max a pružina vyjede ze sedla a... Toto se dělá jen na okrasu pro optický snížení, ale na autě je to sebevražda - je to prakticky to samý, jako bys je uřezal...
Pružiny musí mít odpovídající délku k tlumičům !!!
uprvím..odpovídající rozsah pohybu
třeba kratší pružiny co se prodávaj taky jdou zkombinovat se seriovejma tlumičema..ale jejich rozsah pohybu je takovej že není problém..když to stáhneš svorkou tak, rozsah pohybu ej omezenej, můžeš trvale poškodit pružinu(ty jsou počítaný tak, aby na sebe závity nikdy nedosedly,a když jo tak tam jsou dorazy..)
coupe 2l 16V ... no cement
tipo 2l 8V RIP-> 2l 16V alive
stilo 1.8 16v
156 2.5 V6
bravo HGT 175 alive
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
máte někdo zkušenosti s takovýma pružinama?mzslím ten výrobce je to bezva cena,až si je někdo koupíte,tak písněte jak to šlape
já nemluvím taky o stahování více závitů,ale o jednom....A navíc, pokud stáhneš pružinu, tak při zvednutí je potom katší než tlumič !!! tzn. třeba přejedeš nějakej houpák (např. železničmí přejezd), tak se auto nadlehčí, tlumič se vytáhne do max a pružina vyjede ze sedla a... Toto se dělá jen na okrasu pro optický snížení, ale na autě je to sebevražda - je to prakticky to samý, jako bys je uřezal...
Pružiny musí mít odpovídající délku k tlumičům !!!
uprvím..odpovídající rozsah pohybu
třeba kratší pružiny co se prodávaj taky jdou zkombinovat se seriovejma tlumičema..ale jejich rozsah pohybu je takovej že není problém..když to stáhneš svorkou tak, rozsah pohybu ej omezenej, můžeš trvale poškodit pružinu(ty jsou počítaný tak, aby na sebe závity nikdy nedosedly,a když jo tak tam jsou dorazy..)
nic to nestojí,ale neni to ono ,asi taky jdu do pružin,ale nechci moc velké snížení,protože už mi to snížily kola a tahle drhnu,ale zajímají mě hlavně jizdní vlastnosti
FIAT TIPO - 1,6 MPI, r.v 1994 ...zatím
mne to skorej pripada tak, ze spustil auto az moc dole a jedine co je najblizsie k vozovke je v jeho pripade vyfuk....a ty si myslíš, že je těma pružinama...? Já je mám 3 roky a výfuk drží normálně. Není to spíš tím, že máš špatný gumy an výfuk? Já dělal druhý výfuk a předělal jsem tam držáky a gumy na Š Favorit a super!!!
Co takto ten vyfuk troska zdvihnut hore a po jamach nelietat ako blazon
FIAT TIPO - 1,6 MPI, r.v 1994 ...zatím